Σελίδες

Καλωσορίσατε στο e-ξενοδοχείο μας. Δείτε πως δουλεύουμε τι προσφέρουμε με ποιους και πως συνεργαζόμεθα. Θεωρούμε ότι η κάθε λεπτομέρεια περί αυτού και η επανάληψη έχει σημασία. Οι φωτογραφίες του περιβάλλοντος είναι δικές μας. Το Nestorion Hotel το αγαπάμε και το αγαπάνε. Κυλήστε τη μπάρα των περιεχομένων να δείτε τη θεματογραφία σε πολλά επίπεδα όπως : operation, sales, business, social. Η θεματολογία του ξενοδοχείου Nestorion Hotel αποτελεί άριστο αντικείμενο σύναψης σχέσεων και διαδράσεων με στόχο την προσέλκυση νέας πελατείας. Εφ' εξής το μέλλον κάθε επιχείρησης βαδίζει παράλληλα με την διαδικτυακή πολυεπίπεδη προβολή της!

Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

Ιδρυμα Ευγενίδου : εστία προόδου και επιστήμης - Find hotel Nestorion nextdoor

See Nestorion/ nearby nice gently hotel ! Αθήνα 26/9/2013. Μπροστά σε ένα ακροατήριο πολύ ευαισθητοποιημένων πολιτών, ο εξέχων Γάλλος ιατρός ογκολόγος, φιλόσοφος και συγγραφέας Νταβίντ Καγιάτ είχε την καλοσύνη χτές 25/9/2013 να παρουσιάσει το πόνημά του έρευνα, στο αμφιθέατρο του Ευγενιδίου Ιδρύματος. Ο καρκίνος σήμερα, είπε, έχει επισκεφτεί σχεδόν ενα μέλος κάθε οικογένειας σε πολλά κράτη. Ένα μέρος των αιτιών διάδοσής του είναι και η διατροφή. Αυτή έχει ένα μερίδιο ευθύνης 20% στο κύκλο των πασχόντων από καρκίνο ένας άλλο 30% έχει το κάπνισμα, ένα 30% οι ορμόνες, η κληρονομικότητα, κάποιοι ιοί κλπ. Λεπτομέρειες φυσικά θα βρείτε στο βιβλίο του στο οποίο ο διακεκριμένος ογκολόγος Νταβίντ Καγιάτ αξιοποιώντας τη θητεία του στην έρευνα και στη θεραπευτική φροντίδα των καρκινοπαθών στη Γαλλία και τις ΗΠΑ, συγκέντρωσε σε ένα βιβλίο το απόσταγμα τριάντα χρόνον στην Ογκολογία με κύριο στόχο την πρόληψη του καρκίνου. Για Nestorion κράτηση εδώ


Το μήνυμα του ογκολόγου συγγραφέα είναι ό,τι ο καθένας από μας μπορεί χρησιμοποιώντας τη ορθή κρίση μπορεί να καθορίσει το διαιτολόγιό του, αποφεύγοντας τις κακοτοπιές και έχοντας υπ' όψιν του ένα μείγμα συμπερασμάτων από διάφορες μελέτες (ποτέ μόνο μία) και με κανόνα "παν μέτρον άριστον" μπορούμε να κρατάμε σε απόσταση το καρκίνο. Ακόμα και όταν προσβληθεί κάποιος η ελπίδα της ίασης δεν σβήνει. Η ιατρική και οι άνθρωποι και ο καθείς ξεχωριστά πρέπει να το παλεύει.
ΙΔΡΥΜΑ ΕΥΓΕΝΙΔΟΥ
Λ.Συγγρού 387 Π.Φάληρο
Σχέση Ξενοδοχείου Nestorion και Ιδρύματος: 
Hotel Nestorion : Πεντέλης 8, Π. Φάληρο 
τηλέφωνο : +30 210 94 20 820
Πεντέλης παράλληλος της Συγγρού
Γειτνίαση ενός οικοδομικού τετραγώνου


Προβολή μεγαλύτερου χάρτη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου