Σελίδες

Καλωσορίσατε στο e-ξενοδοχείο μας. Δείτε πως δουλεύουμε τι προσφέρουμε με ποιους και πως συνεργαζόμεθα. Θεωρούμε ότι η κάθε λεπτομέρεια περί αυτού και η επανάληψη έχει σημασία. Οι φωτογραφίες του περιβάλλοντος είναι δικές μας. Το Nestorion Hotel το αγαπάμε και το αγαπάνε. Κυλήστε τη μπάρα των περιεχομένων να δείτε τη θεματογραφία σε πολλά επίπεδα όπως : operation, sales, business, social. Η θεματολογία του ξενοδοχείου Nestorion Hotel αποτελεί άριστο αντικείμενο σύναψης σχέσεων και διαδράσεων με στόχο την προσέλκυση νέας πελατείας. Εφ' εξής το μέλλον κάθε επιχείρησης βαδίζει παράλληλα με την διαδικτυακή πολυεπίπεδη προβολή της!

Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2013

Βολτούλα στο Μουσείο της Ακρόπολης from hotel Nestorion Palaio Faliro

Μια από τις ημέρες παραμονής στο Nestorion αξίζει να αφιερωθεί σε μια επίσκεψη στο Μουσείο της Ακρόπολης. Να εδώ μερικές πληροφορίες για αυτό: http://www.theacropolismuseum.gr/ Επιγραμματικά σας πληροφορούμε : Διεύθυνση & Επικοινωνία / Μουσείο Ακρόπολης, Διονυσίου Αρεοπαγίτου 15, Αθήνα 11742/ Τηλ.: +30 210 9000900 / Email: info@theacropolismuseum.gr/ Είσοδος : Η κύρια είσοδος στο Μουσείο της Ακρόπολης βρίσκεται στην Οδό Διονυσίου Αρεοπαγίτου. Η αποβίβαση των επιβατών από τουριστικά λεωφορεία γίνεται στην Οδό Χατζηχρήστου και η είσοδός τους από την Οδό Μητσαίων.

  Ώρες λειτουργίας : 1 Απριλίου – 31 Οκτωβρίου: Τρίτη έως Κυριακή: 8:00 π.μ. - 8:00 μ.μ. (Ώρα τελευταίας εισόδου: 7:30 μ.μ.)/ Παρασκευή: 8:00 π.μ - 10:00 μ.μ. (Ώρα τελευταίας εισόδου: 9:30 μ.μ.) / Δευτέρα: Κλειστό / Εισιτήριο : Γενική είσοδος: 5 ευρώ. Μειωμένη είσοδος : 3 ευρώ. Ελεύθερη είσοδος : (Πληροφορίες για τους επισκέπτες που δικαιούνται μειωμένη ή ελεύθερη είσοδο θα βρείτε εδώ).
Προσεχώς λεπτομέρειες μετάβασης και εντυπώσεις ημών και τρίτων από το νεότερο "θαύμα" στέγασης προστασίας και ανάδειξης "σταγόνων" από τα αρχαία μνημεία της Ελλάδος.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου