Σελίδες

Καλωσορίσατε στο e-ξενοδοχείο μας. Δείτε πως δουλεύουμε τι προσφέρουμε με ποιους και πως συνεργαζόμεθα. Θεωρούμε ότι η κάθε λεπτομέρεια περί αυτού και η επανάληψη έχει σημασία. Οι φωτογραφίες του περιβάλλοντος είναι δικές μας. Το Nestorion Hotel το αγαπάμε και το αγαπάνε. Κυλήστε τη μπάρα των περιεχομένων να δείτε τη θεματογραφία σε πολλά επίπεδα όπως : operation, sales, business, social. Η θεματολογία του ξενοδοχείου Nestorion Hotel αποτελεί άριστο αντικείμενο σύναψης σχέσεων και διαδράσεων με στόχο την προσέλκυση νέας πελατείας. Εφ' εξής το μέλλον κάθε επιχείρησης βαδίζει παράλληλα με την διαδικτυακή πολυεπίπεδη προβολή της!

Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2013

ΡΕΑ : Ημερίδα για το Μαστό, Τετάρτη 16 Οκτωβρίου. Hotel Nestorion recommend REA's Seminar

ΡΕΑ
Η ΡΕΑ Μαιευτική Γυναικολογική Κλινική υπενθυμίζει τη σπουδαιότητα της πρόληψης του καρκίνου του μαστού και διοργανώνει Ενημερωτική Ημερίδα με θέμα: ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΜΑΣΤΟΥ: "Μέχρι χτες παράλειψη, από σήμερα πρόληψη" την Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013 και ώρα 12.00.  Ο χώρος διεξαγωγής ΡΕΑ ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ Λ. Συγγρού 383 και Πεντέλης 17, Π.Φάληρο. Για δηλώσεις συμμετοχής παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε  με το τμήμα Marketing της κλινικής ΡΕΑ στο τηλέφωνο +30 210 9495479 ή στείλτε e-mail στο reainfo@reamaternity.gr/ Είσοδος ελεύθερη. 


 Το πρόγραμμα της Ημερίδας:
Πανούσης Δημήτρης, MD, PhD, FESS, Γυναικολόγος, Χειρουργός Μαστού, Επιμελητής Κλινικής Μαστού ΡΕΑ. "Πρόσληψη και έγκαιρη διάγνωση"
Μπουγά Αδαμαντία, MD, M.Sc Ακτινοδιαγνώστης, Τμήμα Ιατρικών Απεικονίσεων Κλινικής ΡΕΑ. "Πλεονεκτήματα της Ψηφιακής Μαστογραφίας"
Ζερβούδης Στέφανος, MD, PhD, Χειρούργος Μαστολόγος, Αναπληρωτής Πανεπιστημίου Monpellier Nimes France, πρόεδρος MANOSMED, Μεσογειακό Πανεπιστήμιο Μαστολογίας "Πρόοδο στη χειρουργική ΜαστούΓια Nestorion κράτηση εδώ


Μακρή Αφροδίτη, Διαιτολόγος, Διατροφολόγος, Κέντρο Διατροφικής Υποστήριξης και Διαιτολογίας Κλινικής ΡΕΑ. "Καρκίνος του Μαστού και Διατροφή".
Ασκητής Θάνος, νευρολόγος, Ψυχίατρος, Διδάκτωρ Ψυχιατρικής Πανεπιστημίου Αθηνών, Πρόεδρος Ινστιτούτου Ψυχικής και Σεξουαλικής Υγείας. "Η Ψυχολογία της Γυναίκας που έχει υποβληθεί με Ματεκτομή".
Γαβριηλίδου Κλεοπάτρα, Πρόεδρος του Δ.Σ. Πανελληνίου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού Αλμα Ζωής, "Αλμα Ζωής" Εθελοντισμός, Προσφορά Στήριξη".
Την Ημερίδα θα διευθύνει ο κ. Βρυώνης Κοσμάς, Μαιευτήρας Γυναικολόγος Χειρουργός Μαστού, Επιμελητής Κλινικής ΡΕΑ.

Ευχαριστούμε την κυρία Μάρα Ρέντα, Υπεύθυνη του Marketing, για την ευγενική πρόσκληση.

Ξενοδοχείο Nestorion/

Η σχέση του Ρέα με το Nestrion/ : To Nestorion εξυπηρετεί τους συνοδούς και επισκέπτες των νοσηλευομένων στο Μαιευτήριο Ρέα προσφέροντας κατάλυμα. Απέχει μόνο 210 μέτρα από αυτό πάνω στην ευθεία της οδού Πεντέλης ή οποία ξεκινά από νότια του Φαληρικού Δέλτα. Δηλαδή από το 17 λίγα βήματα στον αριθμό 8 της Πεντέλης.  Ο ιστότοπος του Nestorion είναι http://nestoriohotel.gr/ όπου μπορείτε να δείτε λεπτομέρειες για το ξενοδοχείο. Πληροφορίες και τιμές μπορείτε να πάρετε και στο τηλέφωνο +30 210 94 20 820. Αν πείτε ό,τι πήρατε από δώ την πληροφορία του ξενοδοχείου θα έχετε καλλίτερη τιμολογιακή αντιμετώπιση.

ΧΑΡΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΡΕΑ (Πεντέλης 17) ΣΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Προβολή μεγαλύτερου χάρτη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου