Σελίδες

Καλωσορίσατε στο e-ξενοδοχείο μας. Δείτε πως δουλεύουμε τι προσφέρουμε με ποιους και πως συνεργαζόμεθα. Θεωρούμε ότι η κάθε λεπτομέρεια περί αυτού και η επανάληψη έχει σημασία. Οι φωτογραφίες του περιβάλλοντος είναι δικές μας. Το Nestorion Hotel το αγαπάμε και το αγαπάνε. Κυλήστε τη μπάρα των περιεχομένων να δείτε τη θεματογραφία σε πολλά επίπεδα όπως : operation, sales, business, social. Η θεματολογία του ξενοδοχείου Nestorion Hotel αποτελεί άριστο αντικείμενο σύναψης σχέσεων και διαδράσεων με στόχο την προσέλκυση νέας πελατείας. Εφ' εξής το μέλλον κάθε επιχείρησης βαδίζει παράλληλα με την διαδικτυακή πολυεπίπεδη προβολή της!

Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2013

Ωνάσειο και Δήμος Παλαιού Φαλήρου : Ημερίδα καρδιάς

Εκδήλωση καρδιάς
Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία (17/10/2013) η ημερίδα για την καρδιά που οργανώθηκε από το Δήμο του Παλαιού Φαλήρου με τη στήριξη και τη συμμετοχή του τμήματος Δημοσίων Σχέσεων (Αλεξάνδρα Μπριασούλη) και Ιατρών του Ωνασείου. Οι ομιλητές υπενθύμισαν στους ακροατές χρήσιμους δείκτες για την υγεία της καρδιάς, (πίεση, χοληστερόλη, βλάβες στα αγγεία κλπ) τρόπους αποφυγής καρδιακών παθήσεων, τη σημασία των φαρμάκων της άσκησης, της διατροφής (όχι αλάτι, όχι λιπαρά) και των συνθηκών εργασίας και διαβίωσης των ανθρώπων. Ιδιαιτέρως δε η τακτική άσκηση παίζει μεγάλο ρόλο στη διατήρηση της καρδιάς σε καλή κατάσταση.
Σημείωση : Άρτια η οργάνωση της εκδήλωσης στο πολυχώρo του Δήμαρχείου.
Υπενθύμιση: 20/10/2013 Ραντεβού στην είσοδο του πάρκου του Φλοίσβου για τον περίπατο καρδιάς! και προσφορά μπλουζάκι και δωρεάν επίσκεψη στον εκθεσιακό χώρο της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών του Iδρύματος Ωνάση (Λ.Συγγρού 107) που φιλοξενεί την έκθεση "Βλέμματα" του Christian Boltanski.
Χρήστος Ρουμελιώτης
16/10/2013 Παλαιό Φάληρο
nestorionhotel.sales@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου