Σελίδες

Καλωσορίσατε στο e-ξενοδοχείο μας. Δείτε πως δουλεύουμε τι προσφέρουμε με ποιους και πως συνεργαζόμεθα. Θεωρούμε ότι η κάθε λεπτομέρεια περί αυτού και η επανάληψη έχει σημασία. Οι φωτογραφίες του περιβάλλοντος είναι δικές μας. Το Nestorion Hotel το αγαπάμε και το αγαπάνε. Κυλήστε τη μπάρα των περιεχομένων να δείτε τη θεματογραφία σε πολλά επίπεδα όπως : operation, sales, business, social. Η θεματολογία του ξενοδοχείου Nestorion Hotel αποτελεί άριστο αντικείμενο σύναψης σχέσεων και διαδράσεων με στόχο την προσέλκυση νέας πελατείας. Εφ' εξής το μέλλον κάθε επιχείρησης βαδίζει παράλληλα με την διαδικτυακή πολυεπίπεδη προβολή της!

Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013

ΡΕΑ : Ενημέρωση για την πρόληψη, την διάγνωση και την αντιμετώπιση του καρκίνου του μαστού


Εκδήλωση ΡΕΑ
Πολύ χρήσιμη και διαφωτιστική η ημερίδα για το μαστό, που διεξήχθηκε στο τεράστιο Hall  του μαιευτηρίου ΡΕΑ Συγγρού 387 και Πεντέλης 17 στο Π. Φάληρο στις 16/1/2013. Από το βήμα της ημερίδας πέρασαν οι ειδικοί επί του θέματος γιατροί που μετέφεραν τις γνώσεις και τις εμπειρίες τους επί του θέματος και τις νέες τεχνικές της ιατρικής επιστήμης να αντιμετωπίσει το καρκίνο του μαστού. Μία σε κάθε οχτώ γυναίκες πλήττεται από καρκίνο του μαστού στις μέρες μας από διάφορες αιτίες. Η ιατρική επιστήμη σήμερα έχει βελτιώσει τις τεχνικές και μέθοδες αντιμετώπισης της αρρώστιας ώστε με τη πάροδο του χρόνου να μειώνονται οι απώλειες. Το πιο σοβαρό όμως όπλο κατά του καρκίνου αυτού τόνισαν οι μαστολόγοι είναι οι τακτικές προληπτικές εξετάσεις, η μαστογραφία, η αυτοεξέταση του μαστού και άλλες ειδικές σύγχρονες μέθοδοι όπως γαλακτοσκόπιση κλπ. Γενικά μια γυναίκα μετά τα 30 πρέπει να επισκέπτεται το γιατρό για προληπτική εξέταση του μαστού κάθε χρόνο. Μεγάλες ελπίδες γεννώνται από την εξέλιξη της μοριακής ιατρικής επιστήμης κατά του καρκίνου του μαστού τα επόμενα 20 χρόνια. Για Nestorion κράτηση εδώ


Ένα δίωρο λοιπόν πλήρες ιατρικών πληροφοριών, παροτρύνσεων, εικόνων, στοιχείων, εμπειριών από τους ειδικούς για το σοβαρό αυτό θέμα που δικαίως γεννάται ο προβληματισμός για τα μέτρα πρόληψης και βοήθειας που πρέπει να λαμβάνονται από την πολιτεία αλλά και ατομικά από τον καθένα. Τονίστηκε  επίσης πόσο κρίσιμη είναι και η συμβολή των ανδρών στην μετεγχειρητική εξισορρόπηση της νέας ζωής της ασθενούς καθώς και η ψυχοκοινωνική στήριξη των ασθενών από διάφορους συλλογικούς θεσμούς.

Σχόλιο του γράφοντος:

Θεωρώ ότι το οπτικοακουστικό υλικό της ημερίδας (ως "video που σώζει ζωές") θα μπορούσε να αξιοποιηθεί θεσμικά ως προληπτικό (ίσως και υποχρεωτικό) ενημερωτικό υλικό στα νιόπαντρα ζευγάρια (όπως αυτό το τεστ για την μεσογειακή αναιμία) τόσο για την αποφυγή ενός πιθανού  καρκίνου του μαστού στη γυναίκα όσο και για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων στην μεταζωή του ζευγαριού.

Χρήστος Ρουμελιώτης
16/10/2013 Παλαιό Φάληρο
e-mail : nestorionhotel.sales@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου