Σελίδες

Καλωσορίσατε στο e-ξενοδοχείο μας. Δείτε πως δουλεύουμε τι προσφέρουμε με ποιους και πως συνεργαζόμεθα. Θεωρούμε ότι η κάθε λεπτομέρεια περί αυτού και η επανάληψη έχει σημασία. Οι φωτογραφίες του περιβάλλοντος είναι δικές μας. Το Nestorion Hotel το αγαπάμε και το αγαπάνε. Κυλήστε τη μπάρα των περιεχομένων να δείτε τη θεματογραφία σε πολλά επίπεδα όπως : operation, sales, business, social. Η θεματολογία του ξενοδοχείου Nestorion Hotel αποτελεί άριστο αντικείμενο σύναψης σχέσεων και διαδράσεων με στόχο την προσέλκυση νέας πελατείας. Εφ' εξής το μέλλον κάθε επιχείρησης βαδίζει παράλληλα με την διαδικτυακή πολυεπίπεδη προβολή της!

Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013

Athens Vision : Μία σύγχρονη μονάδα σε εγρήγορση και ικανότητα να λύνει οφθαλμολογικά προβλήματα. Nestorion ξενοδοχείο πλησίον...

Athens Vision
Το Athens Vision είναι Ιδιωτικό Οφθαλμολογικό Κέντρο. Τα Κεντρικά του βρίσκονται επί της Λεωφ.Συγγρού 328-330 176 73 Καλλιθέα, τηλ. 210-95.95.215/ To Athens Vision είναι μία υπερσύγχρονη οφθαλμολογική κλινική όπου καταφθάνουν από όλες τις άκρες της Ελλάδος και φυσικά της Αθήνας ασθενείς να ελέγξουν, βελτιώσουν, να σώσουν ή και να δουν το φως τους. Σύμφωνα με μαρτυρίες πασχόντων οι Οφθαλμίατροι είναι άριστοι και τα αποτελέσματα εγγυημένα. Εκείνο που εμείς διαπιστώσαμε επίσης είναι ό,τι οι εγκαταστάσεις Υποδοχής και ενημέρωσης είναι υπερσύγχρονες και άριστες και υπάρχει πράγματι ποιοτική εξυπηρέτηση, καθώς βέβαια και πολύ καλή επικοινωνία με τους επισκέπτες. Στο χωλ υπάρχει μία σούπερ επαγγελματική ομάδα, υποδοχή) που αναλαμβάνει σε ελάχιστο χρόνο να διεκπεραιώσει τα διαδικαστικά για να ακολουθήσει η φροντίδα. Από πλευράς διοίκησης δύο έμπειρα στελέχη της μονάδος η κυρία Νάνσυ Ανδριτσοπούλου και η κυρία Χριστίνα  Ευαγγελάτου Υπεύθυνες Επικοινωνίας είναι επί ποδός, πρόθυμες, χαμογελαστές και ευδιάθετες να λύσουν κάθε απορία και να προωθήσουν συνεργασίες. Ευχόμεθα κάθε επιτυχία και στο ιατρικό τους έργο. Για Nestorion κράτηση εδώ.



To Athens Vision/

"Το Ιατρικό Ινστιτούτο Οφθαλμολογίας Athens Vision δημιουργήθηκε τον Αύγουστο 2006 από τη συνεργασία έξι καταξιωμένων οφθαλμιάτρων, με σημαντική εμπειρία ο καθένας στον τομέα του και τουλάχιστον δεκαετή επιτυχημένη διαδρομή στην κλινική οφθαλμολογία, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.
Με αποκλειστικό γνώμονα την φροντίδα των ματιών των ασθενών και οπλισμένοι με την εμπιστοσύνη, την αφοσίωση και την αγάπη τους, δημιουργήσαμε ένα από τα πιο σύγχρονα, μεγαλύτερα και επιστημονικά άρτια οφθαλμολογικά κέντρα στην Ευρώπη.
Τον Απρίλιο 2009 για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας επεκτείναμε τις υπηρεσίες μας και δημιουργήσαμε το Athens Vision Αμαρουσίου".


Η σχέση του Nestorion Hotel με το Athens Vision http://www.athensvision.eu :

To Nestorion απέχει με τα πόδια μόλις 1,1 χλμ, 13 λεπτά από το Οφθαλμολογικό Κέντρο και προσφέρει κατάλυμα στους επιθυμούντες να διανυκτερεύσουν στην περιοχή προερχόμενοι κυρίως από επαρχία, νησιά και Κύπρο ή εξωτερικό. Έχει ησυχία και εύκολη διέξοδο προς όλες τις κατευθύνσεις και απ' ευθείας σύνδεση με το αεροδρόμιο μέσω της στάσης Χ96 Αγίας Σκέπης Πειραιά Αεροδρόμιο. Λεωφορεία που εξυπηρετούν από Σύνταγμα, Φιξ είναι το 550 και Β2.

Διεύθυνση:  Πεντέλης 8, Παλαιό Φάληρο
Τηλέφωνο : +30 210 94 20 820
Τηλέφωνο  : +30 210 94 25 010
e-mail : info@nestoriohotel.gr (Κρατήσεις)
e-mail : sales@nestoriohotel.gr (Χρ.Ρουμελιώτης) (προσεχώς)
e-mail : nestorionhotel.sales@gmail.com (Χρ.Ρουμελιώτης)
url : http://www.nestoriohotel.gr/
Χάρτης περιοχής και διαδρομή πρόσβασης πεζή.
Σημείο Α : Athens Vision Λεωφ. Συγγρού 328, Καλλιθέα. Δεξιά της Συγγρού κατεύθυνση Δέλτα Φαλήρου. Υπάρχει υπόγεια διάβαση για να βρεθείτε στα αριστερά και να συναντήσετε την Πεντέλης.
Σημείο Β : Ξενοδοχείον Nestorion, Πεντέλης 8, (αρχή - μετά από το Ίδρυμα Ευγενίδου Πλανητάριον κατεβαίνοντας αριστερά)
 

Προβολή μεγαλύτερου χάρτη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου