Σελίδες

Καλωσορίσατε στο e-ξενοδοχείο μας. Δείτε πως δουλεύουμε τι προσφέρουμε με ποιους και πως συνεργαζόμεθα. Θεωρούμε ότι η κάθε λεπτομέρεια περί αυτού και η επανάληψη έχει σημασία. Οι φωτογραφίες του περιβάλλοντος είναι δικές μας. Το Nestorion Hotel το αγαπάμε και το αγαπάνε. Κυλήστε τη μπάρα των περιεχομένων να δείτε τη θεματογραφία σε πολλά επίπεδα όπως : operation, sales, business, social. Η θεματολογία του ξενοδοχείου Nestorion Hotel αποτελεί άριστο αντικείμενο σύναψης σχέσεων και διαδράσεων με στόχο την προσέλκυση νέας πελατείας. Εφ' εξής το μέλλον κάθε επιχείρησης βαδίζει παράλληλα με την διαδικτυακή πολυεπίπεδη προβολή της!

Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

Nestorion Hotel / Ξενοδοχείο : Πεντέλης 8, 175 64 Παλαιό Φάληρο τέρμα Συγγρού στο πιο in σημείο των Νότων Προαστίων : Δέλτα Φαλήρου, Village Park, Μαρίνα Φλοίσβου, Ίδρυμα Νιάρχου, Πλανητάριο, Διογένης Studio / Ωνάσειο, ΡΕΑ, Athens Vision..


Δεν χρειάζεται να προβληματιστείτε πολύ που θα μείνετε όταν ταξιδέψετε στην Αθήνα για προσωπικούς, επαγγελματικούς, εταιρικούς, ιατρικούς ή τουριστικούς λόγους, όλοι εξυπηρετούνται άριστα από τη περιοχή του Δέλτα Φαλήρου το καμάρι της Αθήνας. Ελάτε να μείνετε στο Nestorion Hotel.

Γνωρίστε τα δυνατά σημεία των Αθηνών και των Νοτίων Προαστίων με αφετηρία το Παλαιό Φάληρο και ιδανικό κατάλυμα το Nestorion Hotel. Απολαύστε παρεμπιπτόντως, αξέχαστες γεύσεις και μουσικές στα φημισμένα φαληριώτικα κουτούκια, ταβέρνες και μουσικά μεζεδοπωλεία και βραδινές εξόδους στα κέντρα ψυχαγωγίας της περιοχής Συγγρού και Δέλτα του Φαλήρου.
Το Nestorion Hotel, προσφέρει το συνδυασμό των βασικών ξενοδοχειακών ανέσεων και της οικογενειακής φιλοξενίας - επικοινωνίας, μονόκλινα, δίκλινα δωμάτια, όλα με κεντρική θέρμανση και air condition, wi-fi, ΤV, amenities, Bar-cafeteria, και δωρεάν room service όλο το εικοσιτετράωρο. Πρακτικά βολεύει : στελέχη εταιρειών, ναυτιλιακών, συνέδρων Πλανηταρίου, επισκεπτών, συνοδών ασθενών, τουρίστες, γιατρούς κλπ.

Προετοιμάστε την παραμονή σας με μία κράτηση. Τηλεφωνήστε στο +30 210 9420820 και κερδίστε σοβαρή έκπτωση επί των τιμών καταλόγου. (Ειδικές τιμές  για φορείς, εταιρείες, ιατρικούς συλλόγους κλπ). Συμπεριλαμβάνεται πρωινό από πλούσιο buffet. (Σημ.τα είδη του μπουφέ είναι ενδεικτικά και ο γράφων δεν δεσμεύεται για την πιστή ως περιγράφονται στον παρόντα ιστότοπο παραθεσή τους)
Η Ομάδα του Nestorion Hotel, σας περιμένει και σας εύχεται υγεία και ένα ήπιο δημιουργικό χειμώνα και φυσικά ευχάριστες γιορτές!
Πληροφορίες & κρατήσεις: κ. Ελένη Σαρρή και Μαρίνα Καζαντζίδη
Τηλ. : +30 210 9420820, 210 9425010
Url : http://www.nestoriohotel.gr/
e-mail : info@nestoriohotel.gr/
Αποστάσεις :
Α>D Σύνταγμα - Παλαιό Φάληρο : 6,3 χιλ.
D>C Παλαιό Φάληρο - Πειραιάς Πλατεία Αλεξάνδρας (Ακτή Ζέας) : 8,1 χιλ.
D>E Παλαιό Φάληρο - Μαρίνα Φλοίσβου : 3 χιλ.
D>E Παλαιό Φάληρο - Μαρίνα Αλίμου : 4,3 χιλ

Προβολή μεγαλύτερου χάρτη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου