Σελίδες

Καλωσορίσατε στο e-ξενοδοχείο μας. Δείτε πως δουλεύουμε τι προσφέρουμε με ποιους και πως συνεργαζόμεθα. Θεωρούμε ότι η κάθε λεπτομέρεια περί αυτού και η επανάληψη έχει σημασία. Οι φωτογραφίες του περιβάλλοντος είναι δικές μας. Το Nestorion Hotel το αγαπάμε και το αγαπάνε. Κυλήστε τη μπάρα των περιεχομένων να δείτε τη θεματογραφία σε πολλά επίπεδα όπως : operation, sales, business, social. Η θεματολογία του ξενοδοχείου Nestorion Hotel αποτελεί άριστο αντικείμενο σύναψης σχέσεων και διαδράσεων με στόχο την προσέλκυση νέας πελατείας. Εφ' εξής το μέλλον κάθε επιχείρησης βαδίζει παράλληλα με την διαδικτυακή πολυεπίπεδη προβολή της!

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

Εστιατόριο 7ου ορόφου Ωνάσειου : εξαιρετικής γεύσης και ποιότητας φαγητό. Ξενοδοχείο Nestorion Hotel πλησίον

Το ΩΝΑΣΕΙΟ Καρδιοχειρουργικό Κέντρο ως γνωστόν είναι ένας πολυσύχναστος χώρος όπου εργαζόμενοι, ιατρικό προσωπικό και συνοδοί ασθενών περνούν πολλές ώρες από την ζωή τους. Το Κέντρο προσφέρει την δυνατότητα ποιοτικού φαγητού με προδιαγραφές υγιεινής διατροφής και αντιαλεργικής διατροφικής ενημέρωσης στα στελέχη και τους επισκέπτες.
Οι συνδαιτυμόνες μπορούν να απολαύσουν στον 7ο όροφο όμορφη θέα τον Φαληρικό κόλπο, γεύση και φιλική εξυπηρέτηση. Ο υπεύθυνος του καταστήματος chef κ. Λάμπρος Κονταξής και οι συνεργάτες του με μεράκι, πρωτοτυπία και αγάπη παρουσιάζουν τιις δημιουργίες τους. Το εστιατόριο είναι self - service και το προτιμούν πολλά στελέχη εταιρειών της περιοχής του Φαληρικού Δέλτα. Λειτουργία : καθημερινά από τις 10.00 έως τις 20.00 εκτός Κυριακές και αργίες. Τηλέφωνο: (+30)2109493708. Το ξενοδοχείο Nestorion Hotel απέχει μόλις 300 μέτρα από το Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό κέντρο και φιλοξενεί συχνά πολλούς επισκέπτες ασθενών του νοσοκομείου. Συστήνουμε ανεπιφύλακτα το εδεσματολόγιο, τον χώρο και την εξυπηρέτηση του χώρου εστίασης του 7ου ορόφου! 

Προβολή μεγαλύτερου χάρτη
Πρόσβαση με τα πόδια μέσω υπόγειας πεζοδιάβασης Λ.Συγγρού  από σημείο Α (Nest;orion) μεταξύ Ελληνίδων και Αεροπόρων απέναντι και δεξιά προς το Σημείο Β

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου