Σελίδες

Καλωσορίσατε στο e-ξενοδοχείο μας. Δείτε πως δουλεύουμε τι προσφέρουμε με ποιους και πως συνεργαζόμεθα. Θεωρούμε ότι η κάθε λεπτομέρεια περί αυτού και η επανάληψη έχει σημασία. Οι φωτογραφίες του περιβάλλοντος είναι δικές μας. Το Nestorion Hotel το αγαπάμε και το αγαπάνε. Κυλήστε τη μπάρα των περιεχομένων να δείτε τη θεματογραφία σε πολλά επίπεδα όπως : operation, sales, business, social. Η θεματολογία του ξενοδοχείου Nestorion Hotel αποτελεί άριστο αντικείμενο σύναψης σχέσεων και διαδράσεων με στόχο την προσέλκυση νέας πελατείας. Εφ' εξής το μέλλον κάθε επιχείρησης βαδίζει παράλληλα με την διαδικτυακή πολυεπίπεδη προβολή της!

Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2013

Ώρα για happy out; ναι στο ξενοδοχείο NESTORION Hotel 'Ωρα για απόλαυση; 'Ωρα για happy Nestorion! κάθε Τετάρτη μετά την ταινία σας στο Village Cinema στο Φάληρο "AFTER_CINEMA_NESTORION"

http://www.villagecinemas.gr
Σε απόσταση αναπνοής από το Village Cinema, σε μια ιδανική τοποθεσία στη "κόχη του Φαλήρου" και σε ένα ασφαλές περιβάλλον,  από την οδό Ζεφύρου και Πεντέλης  στο Νο 8, φτάνετε πολύ εύκολα στο ξενοδοχείο Nestorion Hotel που αποτελεί ένα ιδανικό σημείο για να αποδράσετε έξυπνα, γρήγορα και απλά για λίγες ή περισσότερες ώρες. Όλη μέρα και όλη νύχτα ανοιχτό το Bar - Cafe - Reception του Nestorion με δωρεάν room service έχει τη δυνατότητα να σας ικανοποιήσει απόλυτα. Δωμάτια απλά, διακριτικά, πολύ καθαρά, περιβάλλον σοβαρό προσφέρουν χαλάρωση και περισσότερη ευτυχία φυσικά μέσ' στη νύχτα! Ενα αλκοοκούχο ή μη ποτό ή καφέ τις βραδυνές ώρες (12.00-06.00) ανά άτομο δωρεάν ειδική προσφορά για τους επισκέπτες του Village! μόνο Τετάρτες. Διατίθεται περιορισμένος αριθμός δωματίων και χρειάζεται τηλεφωνική κράτηση. Πάρκιν άφθονο και ελεύθερο έμπροσθεν του ξενοδοχείου ή παραπλεύρως. Είσοδος από Ζεφύρου Πεντέλης και από Συγγρού Ελληνίδων Πεντέλης και από Ζησιμοπούλου Πεντέλης No 8. Τηλέφωνο (+30) 210 94 20 820 Bλέπε χάρτη. http://www.nestorionhotel.grhttp://www.villagecinemas.gr/


Σημείο Α : Κινηματογράφος Βίλατζ Φάληρο/
Σημείο Β : Ξενοδοχείο Nestorion Hotel, Πεντέλης 8, Παλαιό Φάληρο τηλ. 210 9420820

Προβολή μεγαλύτερου χάρτη/
Ώρα για happy out; διακριτικά στο NESTORION.
 'Ωρα για απόλαυση; 'Ωρα για happy Nestorion!


Τρόποι κρατήσεων "happy out" (Μόνο κάθε Τετάρτη και δωρεάν ποτό!)
  1. Κλείσε κατ' ευθείαν δωμάτιο, χωρίς να περιμένεις στο τηλέφωνο (+30) 210 94 20 820.
  2. Κλείσε δωμάτιο τώρα on the spot χωρίς τηλέφωνο μέσω του διανομέα φυλλαδίων του ξενοδοχείου ο οποίος θα κάνει την κράτηση για λογαριασμό σας στο όνομά σας τηλεφωνικά.
  3. Κλείσε δωμάτιο με e-mail μέσω κινητού σας από όπου θέλετε info@nestoriohotel.gr
  4. Διανυκτέρευση : Πριν ή μετά τις 00.00 μέχρι πρωί : 25 ευρώ με δωρεάν και πρωινό καφέ.
  5. Διαμονή λίγων 1-2 ωρών πριν ή μετά τις 00.00 : 15 ευρώ με δωρεάν ποτό.


Πληροφορίες : (Από το http://www.villagecinemas.gr)

VILLAGE 9 CINEMAS @ ΦΑΛΗΡΟ :
Διεύθυνση: Παλαιά Λεωφόρος Ποσειδώνος 1 & Μωραϊτίνη 3, Δέλτα Π. Φαλήρου, 175 61, Τηλέφωνο Πληροφοριών: 210 9485200
Τηλ. Κέντρο: 1 48 48 (με χρέωση)
Το Village Φάληρο βρίσκεται στο Δέλτα Φαλήρου σ’ ένα συγκρότημα από κτίρια που περιλαμβάνουν café, εστιατόρια και φυσικά τα Village Cinemas Φαλήρου. Η πρόσβαση είναι πανεύκολη, με στάσεις τραμ και λεωφορείων ακριβώς έξω από το νέο Village World Φάληρο, αλλά και την άνεση ενός τεράστιου parking 1200 θέσεων.
9 κινηματογραφικές αίθουσες (χωρητικότητας 1.901 καθισμάτων), ανάμεσα στις οποίες, η εντυπωσιακή V-Max, η στιλάτη Cinema Europa, όπου προβάλλονται επιλεγμένες ταινίες ποιοτικού κινηματογράφου, με τραπεζάκια μέσα στην αίθουσα, οι 2 αίθουσες GOLD CLASS, με luxury φουαγιέ, εξαιρετικό μενού και αναπαυτικές πολυθρόνες Lazy Boy, 3 αίθουσες Digital – Real D [αιθ.1, 6 & αιθ. 7 (V-Max)], και 4 mainstream αίθουσες με τα πιο άνετα καθίσματα.
Όλες οι αίθουσες διαθέτουν υπερσύγχρονα συστήματα ήχου DTS (Digital Theatre Sound) και οθόνες μεγάλων διαστάσεων. Επιπλέον, οι αίθουσες 1, 6, 7, 8 και 9 διαθέτουν Dolby Digital Surround - EX για τέλεια απόδοση ήχου και άψογη ακουστική ευκρίνεια.
Οι αίθουσες Digital 3D των Village 9 Cinemas (Δέλτα Φαλήρου) είναι:
Αίθουσες 1, 6 & Αίθουσα 7 (V-Max)
Διεύθυνση:
Λ.ΠΟΣΕΙΔΩΝΟΣ 1 & ΜΩΡΑΙΤΙΝΗ 3
Π.ΦΑΛΗΡΟ
Πληροφορίες: 210 9485200, 1 48 48

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου