Σελίδες

Καλωσορίσατε στο e-ξενοδοχείο μας. Δείτε πως δουλεύουμε τι προσφέρουμε με ποιους και πως συνεργαζόμεθα. Θεωρούμε ότι η κάθε λεπτομέρεια περί αυτού και η επανάληψη έχει σημασία. Οι φωτογραφίες του περιβάλλοντος είναι δικές μας. Το Nestorion Hotel το αγαπάμε και το αγαπάνε. Κυλήστε τη μπάρα των περιεχομένων να δείτε τη θεματογραφία σε πολλά επίπεδα όπως : operation, sales, business, social. Η θεματολογία του ξενοδοχείου Nestorion Hotel αποτελεί άριστο αντικείμενο σύναψης σχέσεων και διαδράσεων με στόχο την προσέλκυση νέας πελατείας. Εφ' εξής το μέλλον κάθε επιχείρησης βαδίζει παράλληλα με την διαδικτυακή πολυεπίπεδη προβολή της!

Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2013

Χαρούμενα Χριστούγεννα από και με το ξενοδοχείον Nestorion Hotel Παλαιό Φάληρο πλησίον ΡΕΑ ΩΝΑΣΕΙΟ ATHENS VISION ORASIS MESOGEIOS ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟΝ

Nestorion Hotel
Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν για ακόμη μία φορά, με βήμα σταθερό που κανείς δεν μπορεί να το επιβραδύνει ή να το επιταχύνει. Τα εστιατόρια, οι ταβέρνες, οι επιχειρήσεις της περιοχής στολίζονται κατάλληλα για τις γιορτές. Ευτυχώς το φαινόμενο αυτό κάτω από τις οποιεσδήποτε συνθήκες που διαβιούν οι κάτοικοι αυτής της χώρας επαναλαμβάνεται σταθερά κάθε χρόνο και δείχνει σωστά την ελπίδα έτσι όπως τη νιώθει ο καθένας. Για λογαριασμό του ξενοδοχείου Nestorion Hotel οι κυρίες Μαρίνα Ελένη και Τατιάνα ασχολήθηκαν εγκαίρως με το Χριστουγεννιάτικο στολισμό και πράγματι διαμόρφωσαν μια ζεστή, οικογενειακή ατμόσφαιρα. Οι πελάτες του ξενοδοχείου επισκέπτες ή συνοδοί νοσηλευομένων στο ΩΝΑΣΕΙΟ, ΡΕΑ, ATHENS VISIOΝ, MESOGEIOS, ORASIS, οι ναυτικοί, που έρχονται από τα άλλα μέρη της Ελλάδος αν μη τι άλλο μακριά από το σπίτι τους βλέπουν με πολύ συμπάθεια το ενδιαφέρον που δείχνουν γι αυτούς με έργα και με λόγια οι άνθρωποι του ξενοδοχείου τις ιδιαίτερες αυτές μέρες. Από τους φίλους και γνωστούς της περιοχής περιμένουμε ευχαρίστως φωτογραφικό ή άλλο εορταστικό υλικό να το δημοσιεύσουμε στον ιστότοπό μας με χαρά.


The Lobby of Nestorion Hotel
Green in the glass
Green and yellow on the tree
Little lights in the night...
Καλά Χριστούγεννα με πολλά μουσικά μεζεδάκια από τις ΑΛΚΥΟΝΕΣ
Χαρούμενα Χριστούγεννα και με υγεία το νέο έτος να έχετε φίλοι μας, επισκέπτες και συνεργάτες από και προς την περιοχή του Παλαιού Φαλήρου που είναι απλόχερο σε γεύσεις και φιλοξενεία την περίοδο αυτή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου