Σελίδες

Καλωσορίσατε στο e-ξενοδοχείο μας. Δείτε πως δουλεύουμε τι προσφέρουμε με ποιους και πως συνεργαζόμεθα. Θεωρούμε ότι η κάθε λεπτομέρεια περί αυτού και η επανάληψη έχει σημασία. Οι φωτογραφίες του περιβάλλοντος είναι δικές μας. Το Nestorion Hotel το αγαπάμε και το αγαπάνε. Κυλήστε τη μπάρα των περιεχομένων να δείτε τη θεματογραφία σε πολλά επίπεδα όπως : operation, sales, business, social. Η θεματολογία του ξενοδοχείου Nestorion Hotel αποτελεί άριστο αντικείμενο σύναψης σχέσεων και διαδράσεων με στόχο την προσέλκυση νέας πελατείας. Εφ' εξής το μέλλον κάθε επιχείρησης βαδίζει παράλληλα με την διαδικτυακή πολυεπίπεδη προβολή της!

Παρασκευή 11 Μαΐου 2018

Μια Super Οργανωμένη Περιοχή - μια Υπέροχη Βόλτα - Σύντομες Διακοπές - Χαμηλές Τιμές, ξενοδοχείο Nestorion Hotel - ιδανικό σημείο διαμονής πλησίον ΩΝΑΣΕΙΟ, ΡΕΑ, Πλανητάριον, Athens Vision, Orasis, Mesogeios, Μαρίνα Φλοίσβου, Marina Flisvos, Παλαιό Φάληρο.

Η Ιστορία της πόλης - Αρχαία Ιστορία εδώ : (Περιγραφή και με τη βοήθεια του υπερλόγου_links)
Η Περιοχή του Παλαιού Φαλήρου διεκδικεί την προσοχή μας με πάθος. Έχει άμεση χιλιομετρική σχέση (5-6 χιλιόμετρα) με την Αθήνα αφού προσφέρει μεγαλοπρεπή και ταχύτατη έξοδο προς την θάλασσα. 'Εχει την ιστορία της, έχει τα θέλγητρά της, έχει τα θεραπευτήρια της, έχει τα Μουσεία της, έχει τα μουσικό μεζεδοπωλεία της, έχει τα ξενοδοχεία της, τις μαρίνες, τις αθλοπαιδιές της και τόσα άλλα ενδιαφέροντα σημεία.
Δεν χρειάζεται πολύ καιρός να αγαπήσει κάποιος επισκέπτης την περιοχή. Δεν μιλάμε για τους κατοίκους. Αυτοί απολαμβάνουν τους αληθινούς καρπούς της επί μονίμου βάσεως. Ο επισκέπτης, ο οποίος μπορεί να είναι από κάτοικος Αθηνών μέχρι προερχόμενος από την επαρχία μπορεί να κάνει πολλούς συνδυασμούς πχ ίασης και επισκέψεων, συνοδείας ασθενούς και εξόδου για φαγητό το βράδυ ή επισκέψεων μισής ημέρας αξιοθέατων της Αθήνας και του Πειραιά ή ενός ρομαντικού γαλάζιου περιπάτου... είναι πολλές οι λύσεις και εδώ θα επιχειρήσουμε να δώσουμε μερικές υπό την μορφή πακέτου


Σενάριο :
Ας υποθέσουμε ότι για ιατρικούς λόγους θέλετε να επισκεφτείτε την περιοχή και η φύση της επίσκεψης δεν είναι τόσο σοβαρή που να σας κλείσει μέσα είτε ως συνοδός είτε ως υπό παρακολούθηση ασθενής.

Προσέλευση - έξοδα :
Με ΙΧ αυτοκίνητο από οποιαδήποτε μέρος της Ελλάδος πόλη, χωριό, περιοχή, νησί. Τα έξοδα διαμονής 4 διανυκτερεύσεων με τις ειδικές τιμές που προσφέρει το ξενοδοχείο Nestorion Hotel επενδύονται στα ιατρικά και περιηγητικά οφέλη της επίσκεψης.

Διαμονή :
Ξενοδοχείο Nestorion Hotel. Τέσσερις (4) διανυκτερεύσεις για δύο (2) άτομα με πρωϊνό καφέ σε δίκλινο, αξίας 55χ4=220 ευρώ θα σας κοστίσει 3χ55= 165 ευρώ.

Φαγητό :
Έχουμε καταγράψει πάρα πολλές εκδοχές εστιατορίων - ταβερνών μουσικό μεζεδοπωλείων τα οποία είναι πάρα πολλά στην Αμφιθέα. Σε ειδικό κατάλογο θα βρείτε τηλέφωνα και διευθύνσεις. Επίσης και πολλές λύσεις delivery εξαιρετικής ποιότητας. Υπάρχουν και μόνιμες προσφορές σε μενού της τάξης των 11,5 ευρώ κατ' 'άτομο. Υπολογίστε ό,τι κάπου εκεί είναι το ελάχιστο κόστος σε μια ταβέρνα για να φάει κάποιος ανθρώπινα. Από την Reception του ξενοδοχείου υπάρχουν γευστικές και οικονομικές προτάσεις στην γειτονιά του ξενοδοχείου.

1η μέρα :
'Άφιξη στο ξενοδοχείο από Αθήνα ή Πειραιά μέσω Συγγρού, Αμφιθέας ή Συνταγματάρχου Ζησιμόπουλου. Διασχίζετε όλη την Πεντέλης και φτάνετε στην αρχή στον αριθμό 8. Parking σε μία από τις 5 θέσεις έξω από το ξενοδοχείο ή κάπου εκεί κοντά. Υπάρχουν ελεύθερες θέσεις κυρίως απογευματινές ώρες. Ώρες άφιξης μετά τις 12.00 ό,τι ώρα επιθυμείτε.
Εγκατάσταση σε ένα από τα ωραία και ήσυχα δωμάτια του ξενοδοχείου και έξοδος για φαγητό σε ένα από τα εστιατόρια της Πεντέλης και της Συνταγματάρχου Ζησιμόπουλου σύμφωνα με τον προτεινόμενο εστιατοριακό χάρτη της περιοχής.
Welcome drink στο Cafe - Bar Nestorion ή στο σαλόνι του Ξενοδοχείου και ενημέρωση για την περιοχή από τα έντυπα του ξενοδοχείου.

Απογευματινές ώρες :
Υλοποίηση ιατρικού περιεχομένου ραντεβού ή άλλου προγραμματισμένου επισκεπτηρίου στις διπλανές ιατρικές - νοσηλευτικές μονάδες (Ωνάσειο, ΡΕΑ, Mesogeios, Athens Vision, Orasis,)
Επιστροφή στο ξενοδοχείο και αναγνωριστική βόλτα στην περιοχή. Ρομαντικός περίπατος και απόλαυση της δύσης του ηλίου πίσω από το δάσος των καταρτιών της μαρίνας σκαφών του Φαληρικού Δέλτα.

Η Διαδρομή με τα πόδια :
Βγαίνετε από το ξενοδοχείο δεξιά και στην Αεροπόρων αριστερά. Από την υπόγεια πεζοδιάβαση της Συγγρού περνάτε απέναντι στο ΚΠΙΣΝ και ακολουθείτε το άρτιο τεχνολογικά μονοπάτι που οδηγεί στο Κέντρο Επισκεπτών του εργοταξίου. Το προσπερνάτε και ακολουθείτε την ακτογραμμή από το ύψος της "ταράτσας" επί των ολυμπιακών εγκαταστάσεων οι οποίες επεκτείνονται και πέραν της "Πλατείας Νερού" και φτάνει στα όρια του Δήμου Καλλιθέας. Το θέαμα είναι συναρπαστικό καθώς νομίζεις πως βρίσκεσαι στις παρυφές ενός υδάτινου δάσους καταρτιών τα οποία αρχίζουν να παίζουν κρυφτούλι με τον ήλιο καθώς δύει... Ως αποζημίωση αποκομίζετε εικόνες φαληριώτικης ομορφιάς και της νωχελικής εικόνας του ιστορικού Αβέρωφ που σας προσκαλεί την επόμενη πιά μέρα να το επισκεφτείτε.
Επιστροφή στο ξενοδοχείο και μικρή έξοδος σε ένα από τα εστιατόρια της περιοχής για φαγητό. Υπάρχει και η λύση του Delivery. Αργά το βραδάκι υπάρχει η λύση για σινεμαδάκι με μία από τις αίθουσες Village Cinemas Faliro.

2η μέρα :
Ευχάριστο, χορταστικό πρωινό στην αίθουσα πρωϊνών του ξενοδοχείου Nestorion Hotel. Υπάρχει ύστερα από συνεννόηση κατανόηση για την κάπως αργούτσικη προσέλευση και μετά τις 10.00
Αν υπάρχουν προγραμματισμένα πρωινά ραντεβού πραγματοποιούνται. Αν όχι με το ΙΧ μπορείτε να επισκεφτείτε τη Μαρίνα του Φλοίσβου ή χωρίς αυτοκίνητο να απολαύσετε μια παραλιακή βόλτα προς Γλυφάδα - Βούλα ή Φάληρο Πειραιά με το τραμ - ηλεκτρικό το οποίο θα πάρετε από πολύ κοντά το σταθμό της Αγίας Σκέπης στην παλιά λεωφόρο Ποσειδώνος. Στη Μαρίνα Φλοίσβου μπορείτε να πάτε και με τραμ ένα σταθμό μετά την Αγία Σκέπη αλλά και με ΙΧ από τέρμα Στρατηγού Ζησιμόπουλου δεξιά κάτω από τη Γέφυρα και αριστερά έξοδο Ποσειδώνος και φανάρι Μαρίνας Φλοίσβου.
Η μαρίνα είναι ένα κτιριακό κομψοτέχνημα με πολυτελή καφέ εστιατόρια και ωραίες προβλήτες με υπερπολυτελή πανάκριβα σκάφη και πολύ καθαρούς διαδρόμους για βόλτες. Η οργάνωση της καθαριότητας και της παροχής υπηρεσιών στους vip πελάτες της είναι υποδειγματική. Μπορείτε να απολαύσετε ποτό και φαγητό στο Zen και το πράσινο του πάρκου.

Απόγευμα :
Βόλτα στο κέντρο της Αθήνας. Πλατεία Συντάγματος και Πλάκα φαγητό έξω σε ένα από ωραία φαγάδικα του κέντρου. Πρόσβαση με λεωφορείο (Β2 ή 550 και μετρό από τη στάση έναντι ΡΕΑ διαδρομή Συγγρού στου ΦΙΞ απόβαση και μετά Ακρόπολη ή Σύνταγμα με μετρό)

3η ημέρα :
Ευχάριστο, χορταστικό πρωινό στην αίθουσα πρωινών του ξενοδοχείου Nestorion Hotel. Υπάρχει ύστερα από συνεννόηση κατανόηση για την κάπως αργούτσικη προσέλευση και μετά τις 10.00
Αν υπάρχουν προγραμματισμένα πρωινά ραντεβού πραγματοποιούνται. Μεσημεράκι και μετά βόλτα στο Λαιμό και λίμνη Βουλιαγμένης, Σούνιο και επιστροφή. Μεσημέρι πρόχειρο φαγητό. Βραδάκι φαγητό στο Φάληρο σε ένα από τα μουσικομεζεδοπωλεία της περιοχής άν είναι και Σάββατο έχει και μουσική.
Παρακάτω σας παραθέτουμε μερικά σημεία ενδιαφέροντος του Παλαιού Φαλήρου τα οποία συλλέξαμε όχι μόνο διαδικτυακά και από το site του Δήμου παλαιού Φαλήρου αλλά και από προσωπικές κατά καιρούς επισκέψεις. Πολλά από αυτά είναι κατάλληλα επίσκεψης χειμώνα καλοκαίρι και απαιτούν περίπου ακόμη δύο μέρες παραμονής στο ωραίο Παλαιό Φάληρο. Η προσπάθεια συλλογής σημείων ενδιαφέροντος με παραπομπές (υπερλόγο), στοιχεία, τηλέφωνα πληροφορίες, φωτογραφίες συνεχίζεται.

Σημεία ενδιαφέροντος : Πάνω από την λεωφόρο Ποσειδώνος :
  1. Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος : (http://www.snfcc.org) Υπό κατασκευή Όπερα και Εθνική Βιβλιοθήκη. Επισκέψιμο τοπίο μετά από συνεννόηση με το Κέντρο Επισκεπτών βλέπε σχετικό δημοσίευμα.
  2. Πλανητάριο/ http://www.eugenfound.edu.gr/Λ. Συγγρού 387 - 175 64 Παλ. Φάληρο
    (Είσοδος από Πεντέλης 11) Τηλ: 210 9469600
  3. Αγίου Αλεξάνδρου : Πράσινη διαδρομή κεντρικός δρόμος μαγαζιά και καφέ / http://inagalexandrou.blogspot.gr/ ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΑΓΙΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ Οδός Αλκυόνης και Αγίου Αλεξάνδρου, 175 61 Π. Φάληρο
    Τηλέφωνο: 2109815551 Φαξ: 2109816933
  4. Αθλητικές εγκαταστάσεις ΤΑΤΑΥΛΑ 1896 ΑΟ ΤΑΤΑΥΛΑ ΜΠΡΙΤΖ 
  5. Πρότυπος παιδική χαρά Δήμου Παλαιού Φαλήρου, 
  6. Ακαδημία Ποδοσφαίρου, μαθήματα τένις, μπριτζ 
  7. Αίθριο : Καφέ Ζαχαροσπλαστείο snack drink sweet στην Ιωάννου Φιξ και Αιόλου (Γέφυρα) /http://www.onlinedelivery.gr/
  8. Kitrino : Kafe Bar Bistro : στην Ιωάννου Φιξ και Αιόλου/ /(Γέφυρα) https://www.facebook.com/Kitrino.Bar.Cafe/
  9. Δημοτική Πινακοθήκη : Εγκαινιάσθηκε στις 23 Οκτωβρίου 2013 40 έργα πίνακες ζωγραφικής - χαρακτικά - γλυπτά Τρίτωνος 119, Παλαιό Φάληρο http://vivliothiki-pfalirou.gr/
  10. Δήμος Παλαιού Φαλήρουhttp://www.palaiofaliro.gr/ :  Τερψιχόρης 51 & Αρτέμιδος, τηλ. 213 2020200


    Σημεία ενδιαφέροντος : Κάτω από την λεωφόρο Ποσειδώνος : 
  1. Ολυμπιακό Κέντρο με ενεργά και ανενεργά Ολυμπιακά Ακίνητα. Ιδιόμορφη εντυπωσιακή κατασκευή "πάρκο νερού" και εγκαταστάσεις beach voleyball (http://www.beachvolleynews.gr) (Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας) (http://www.sef-stadium.gr)/ (http://www.atticabeachvolley.gr) (Attica Beach Volley Club)
  2. Τοπική εφορεία προσκόπων Καλλιθέας Μοσχάτου e-mail t.e.kallitheasmosxatoy@gmail.com fb : Πρόσκοποι Καλλιθέας Μοσχάτου κιν. 6948100207
  3. Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία : Olympic Sailing Team Hellas sponsored by Stavros S. Niarchos Foundation. τηλ. 210 9424040 φαξ : 210 9404829 http://www.eio.gr/ e-mail : webmaster_eio@eio.gr
  4. Αθλητικό Κέντρο Tae Kwon Do : Πρωτοποριακός χώρος άθλησης, παρουσιάσεων, εκθέσεων, εκδηλώσεων στο φαληρικό Δέλτα δίπλα στο Viallage World. Διευθύνεται από το Badminton / http://www.stadia.gr/faliro/faliro-gr.html/ Χωρητικότητα: 3.836 (8.536 κατά τους Ολυμπιακούς Αγώνες) Τοποθεσία: Το κλειστό βρίσκεται στο παραλιακό μέτωπο της Αθήνας και πιο συγκεκριμένα στο Δέλτα Φαλήρου, στο τέρμα της Λεωφόρου Συγγρού. Ο πιο απλός τρόπος για να φτάσετε μέχρι εκεί, αν δεν χρησιμοποιήσετε αυτοκίνητο, είναι το τραμ (στάση "Δέλτα Φαλήρου").
  5. Village Cinemas, παιδική χαρά, καταστήματα, καφέ και φαγητό, εμπορικές επιχειρήσεις, υπόγειο parking κλπ. Συγκεντρώνει το ενδιαφέρον πολλών επισκεπτών / http://www.villagecinemas.gr/index.asp?a_id=1
  6. Ναυτικός Όμιλος Αμφιθέας : Συγκεντρώνει πολλούς κατόχους μικρών σκαφών. / http://www.noam.gr/
  7. Κλειστό Γυμναστήριο Πολλαπλών Χρήσεων (μελλοντικό) !?!
  8. Επαγγελματικός Αλιευτικός Σύλλογος Άγιος Νικόλαος Τζιτζιφιών Καλλιθέας. 
  9. Υδραϊκή "Athens One Day Cruise" : Ύδρα, Πόρος, Αίγινα http://onedaycruise.gr/
  10. Θωρηκτό Αβέρωφ/ http://www.averof.mil.gr/ Πλωτό Ναυτικό Μουσείο Θωρηκτό Γ. Αβέρωφ Τηλ. +30 2109888211 / http://www.averof.mil.gr / e-mail: averof@navy.mil.gr 
  11. Olympic Cruises/ http://www.olympiccruises.gr/destinations/ https://www.facebook.com/OlympicCruises
  12. Αντιτορπιλικό Βέλος http://www.hellenicnavy.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=257&catid=26&Itemid=304&lang=el/ / https://www.facebook.com/antitorpiliko.velos
  13. Τριήρης Ολυμπίας / http://www.hellenicnavy.gr
  14. Τραμ, Σταθμός Αγίας Σκέπης. τηλ. εξυπηρέτησης κοινού : 2144146400 
  15. Πολεμική αεροπορία Μουσείο Ιστορίας / http://www.haf.gr/el/history/ypistpa/ Μουσείο Ιστορίας Πολεμικής Αεροπορίας (Μ.ΙΣ.ΠΑ) Διεύθυνση : Μωραϊτίνη 1, Τ.Κ 17561, Π.Φάληρο, Αθήνα. Τηλ. Διοικητή - Υπασπιστήριο : 210 9423030/ Τηλ. Κέντρο : 210 9411000/ FAX : 210 9401909 / Email : mispa@haf.gr
  16. Πάρκο Ναυτικής Παράδοσης / http://perialos.blogspot.gr/p/blog-page_31.html/
  17. Αθλητικός Σύλλογος ΠΕΡΑ Ετος Ιδρυσης: 1973 Εν Ενεργεία αθλητές: 750 Διεύθυνση Γραφείων: Ποσειδώνος 40, Παλαιό Φάληρο, 17561/ Τηλέφωνα: 2109825015 
  18. Φαξ: 2109848435 Τένις 2109932732, 2109811239 
  19. Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Παλαιού Φαλήρου (ΔΑΚ) : Κολυμβητήριο και Γήπεδα. Αθλούνται οι ομάδες ΔΑΦΝΗ, ΠΑΣ και ΑΟ Παλαιού Φαλήρου. 
  20. Μαρίνα Φλοίσβου : Δείτε την πλήρη δραστηριότητα της μαρίνας στο site : http://www.flisvosmarina.com/el-gr/ εστιατόρια και καφέ εδώ:/ 
  21. Ναυτικός Όμιλος Παλαιού Φαλήρου. / http://www.nopf.gr/ Μαρίνα Φλοίσβου / Τηλ.: 210-9814835 210-9838444 / Fax: 210-9825657 / E-mail: info@nopf.gr
  22. Cine Flisvos θερινός κινηματογράφος. τηλ. 210 9821256, 210 9403595
  23. Πάρκο Φλοίσβου : Παιδότοπος αναψυκτήριο, θερινός κινηματογράφος / http://www.floisvospark.gr/ τηλ. 210 9815140 e-mail : info@floisvospark.gr/
  24. Παραλία Φλοίσβου : 80 στρέμματα, πράσινο ωραίες βόλτες. Φιλικό πάρκο για οικογένειες. με παιδιά, θερινός κινηματογράφος. Χειμερινοί κολυμβητές και ρακέτες χειμώνα καλοκαίρι 
  25. Πολιτιστικό Κέντρο Φλοίσβου: Στρογγυλό κτίριο πάνω στην Ποσειδώνος, πρώην "καφωδείο" τώρα κέντρο πολιτιστικών, ψυχαγωγικών και επιμορφωτικών εκδηλώσεων, συναυλίες, καμεράτες, εκθέσεις τέχνης, ομιλίες επιστημόνων. τηλ. επικοινωνίας: 210-9813274 http://www.palaiofaliro.gr/
  26. Ναυτικός Όμιλος Αλιέων & Ιστιοπλόων Παλαιού Φαλήρου. /
  27. Παραλία Μπάτης : Σκακιέρες, παιδική χαρά, στάση μετρό, μπάνιο; http://geitoniamou.gr/category/ekpaideys/
  28. Παραλία έΔΕΜ : Για μπάνιο; και ηλιοθεραπεία, υπέροχη αμμουδιά, παιδική χαρά, ποδηλατοδρομία.
Εκκλησίες : Υπάρχουν πάνω από 15 αξιόλογες εκκλησίες στο Παλαιό Φάληρο :
  1. Αγίου Γεωργίου στον Ξηροτάγαρο , δίπλα στο μουσείο Ναυτικής παράδοσης 
  2. Αγίου Αλεξάνδρου στη γωνία των οδών Αγ. Αλεξάνδρου 14 και Αλκυόνης. Δίπλα στον Άγιο Αλέξανδρο υπάρχει το παρεκκλήσι της Αγίας Φωτεινής 
  3. Ο ναός της Κοιμήσεως της Θεοτόκου (Παναγίτσα) στην οδό Αχιλλέως 30 
  4. Το Παρεκκλήσιο ή Μικρή "Παναγίτσα" Θέση : Τρίτωνος - Αλκυόνης και Πλούτωνος - Ζαϊμη 
  5. Ο ναός της Αγίας Βαρβάρας της Πτωχειάς Βρίσκεται επί της λεωφόρου Αγ.Βαρβάρας 110 
  6. Το ναίδριο των Ταξιαρχών βρίσκεται στη γωνία των οδών Λαύρας και Διαγόρα στην Αγ.Βαρβάρα 
  7. Ο ναός της Αγίας Κυριακής, στην οδό Αμφιθέας 60 
  8. Ο ενοριακός ναός των Αγίων Αναργύρων 
  9. Το ναίδριο της Αγίας Τριάδας στην Αμφιθέα, μέσα στο κτήμα (σήμερα Λαλαούνη) 
  10. Το ναίδριο Πέτρου και Παύλου βρίσκεται μέσα στο δημοτικό νεκροταφείο του Παλαιού Φαλήρου 
  11. Το ναίδριο της Αγίας Σκέπης, κοντά στην πλατεία του Δέλτα 
  12. Το παρεκκλήσιο της Αναλήψεως του Κυρίου στην οδό Ήβης και Ναιάδων 
  13. Το ναίδριο της Αγίας Παρασκευής στην οδό Κρόνου 
  14. Το ναίδριο της Παναγίας Μυρτιδιώτισσας 
  15. Το καθολικό παρεκκλήσι της Μετάστασης της Θεοτόκου βρίσκεται στην Τερψιχόρης και Ναιάδων


Προβολή μεγαλύτερου χάρτη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου