Σελίδες

Καλωσορίσατε στο e-ξενοδοχείο μας. Δείτε πως δουλεύουμε τι προσφέρουμε με ποιους και πως συνεργαζόμεθα. Θεωρούμε ότι η κάθε λεπτομέρεια περί αυτού και η επανάληψη έχει σημασία. Οι φωτογραφίες του περιβάλλοντος είναι δικές μας. Το Nestorion Hotel το αγαπάμε και το αγαπάνε. Κυλήστε τη μπάρα των περιεχομένων να δείτε τη θεματογραφία σε πολλά επίπεδα όπως : operation, sales, business, social. Η θεματολογία του ξενοδοχείου Nestorion Hotel αποτελεί άριστο αντικείμενο σύναψης σχέσεων και διαδράσεων με στόχο την προσέλκυση νέας πελατείας. Εφ' εξής το μέλλον κάθε επιχείρησης βαδίζει παράλληλα με την διαδικτυακή πολυεπίπεδη προβολή της!

Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014

7-10/2/2014 (Παρασκευή-Δευτέρα) Horeca 2014 : Μεγάλη Ξενοδοχειακή Έκθεση στο Metropolitan Expo Ξενοδοχείο Nestorion Hotel ιδανικό για διαμονή

Η HORECA στο Metropolitan Expo
7-10/2/2014 μας (σας) περιμένει η μεγαλύτερη ξενοδοχειακή έκθεση στην Ελλάδα. Στο γνωστό διεθνών προδιαγραφών εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, η άρτια διοργάνωση, οι πολλές και πλούσιες παράλληλες εκδηλώσεις, που προβλέπονται και φέτος θα φέρουν στη HORECA πολλούς επισκέπτες. H HORECA είναι πλέον από τις λίγες εκθέσεις που αποδεδειγμένα μπορεί να εγγυηθεί την υλοποίηση των στόχων και την εμπορική επιτυχία των εκθετών και την πλήρη ικανοποίηση των επισκεπτών.
Το ξενοδοχείο Nestorion Hotel δυναμικότητας 30 δωματίων βρίσκεται σε ένα κομβικό σημείο του Αττικού Χάρτη απέχοντας από το Metropolitan Expo 40-45 χιλιόμετρα από δύο κατευθύνσεις :
  • μέσω Λεωφόρου Κηφισού, Μεταμόρφωσης Αττικής οδού 45 χιλιόμετρα 
  • μέσω Λεωφόρου Ποσειδώνος, Γλυφάδας, Βούλας, Βάρης, Κορωπίου, Αεροδρομίου
Το http://www.nestoriohotel.gr/ προσφέρει μία αποφορτισμένη κυκλοφοριακά προσέγγιση του επισκέπτη από και προς τον στον εκθεσιακό χώρο. Το ίδιο το ξενοδοχείο είναι δίπλα στη Συγγρού πίσω από το Πλανητάριο και με πολύ εύκολη πρόσβαση στο κέντρο μόλις 6 χιλιόμετρα με λεωφορείο και μετρό και προς το Πειραιά με Τραμ ή άλλο μέσο και είναι έτοιμο να διαθέσει 10 δωμάτια του ξενοδοχείου σε επισκέπτες της έκθεσης σε ειδικές τιμές. 44 ευρώ το δίκλινο και 39 ευρώ το μονόκλινο με πρωινό. Οι τιμές αυτές ισχύουν για όσους τις εντόπισαν εδώ στο blog, στο site του ξενοδοχείου http://www.nestoriohotel.gr/ στο g+ "Hotel Nestorion"  ή στο face book "Nestorion Hotel"

Το ξενοδοχείο Nestorion Hotel προτείνεται (για συναδέλφους επισκέπτες ξενοδόχους, εστιάτορες...) :
  • Για μετακίνηση από και προς με αυτοκίνητο ΙΧ Χάρτης εδώ/
  • Για μετακίνηση από και προς με λεωφορείο Πλανητάριο Β2 ΦΙΞ και Metro προς αεροδρόμιο. 
  • Για μετακίνηση με το Λεωφορείο Χ96 από Πειραιά Αεροδρόμιο (Από στάση Αγία Σκέπη - Παλαιά Ποσειδώνος 500 μέτρα από το Nestorion, Πεντέλης 8, Παλαιό Φάληρο, απέναντι στο Πλανητάριον, τηλ. 210 9420820)
  • Για μετακίνηση από και προς αεροδρόμιο κόστος μεταφοράς 35 ευρώ με συνεργαζόμενο ταξί του ξενοδοχείου, κατόπιν συνεννόησης με το ξενοδοχείο.
  • Για μετακινήσεις από και προς δυνατότητα ενοικίασης αυτοκινήτου από http://www.ansa.gr σε πολύ καλές τιμές,  κατόπιν συνεννόησης με το ξενοδοχείο ή απ' ευθείας με το τηλ. 210 9216304.
  • Διεύθυνση URL μικρού μήκους : Εδώ/
  • Δείτε φωτογραφίες εδώ στο άλμπουμ 03 Μαρίνα Φλοίσβου στο facebook/ Nestorion Hotel
Χάρτης από και προς Metropolitan από 2 κατευθύνσεις
Προβολή μεγαλύτερου χάρτη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου