Σελίδες

Καλωσορίσατε στο e-ξενοδοχείο μας. Δείτε πως δουλεύουμε τι προσφέρουμε με ποιους και πως συνεργαζόμεθα. Θεωρούμε ότι η κάθε λεπτομέρεια περί αυτού και η επανάληψη έχει σημασία. Οι φωτογραφίες του περιβάλλοντος είναι δικές μας. Το Nestorion Hotel το αγαπάμε και το αγαπάνε. Κυλήστε τη μπάρα των περιεχομένων να δείτε τη θεματογραφία σε πολλά επίπεδα όπως : operation, sales, business, social. Η θεματολογία του ξενοδοχείου Nestorion Hotel αποτελεί άριστο αντικείμενο σύναψης σχέσεων και διαδράσεων με στόχο την προσέλκυση νέας πελατείας. Εφ' εξής το μέλλον κάθε επιχείρησης βαδίζει παράλληλα με την διαδικτυακή πολυεπίπεδη προβολή της!

Πέμπτη 3 Απριλίου 2014

Μαιευτική Γυναικολογική Κλινική Ρέα.. με εμπιστοσύνη τον τοκετό σας..

Θέμα/Theme ♥ Medical Tourism ή Τουρισμός Υγείας ♥ Συνδυάστε επίσκεψη Υγείας και Τουρισμό ♥ Ζητήστε μας το ειδικό πακέτο ♥ Προτεινόμενος ιατρικός χώρος : http://www.reamaternity.gr Προτεινόμενο ξενοδοχείο : http://www.nestoriohotel.gr link διαδρομής ξενοδοχείου Nestorion - κλινικής ΡΕΑ - ξενοδοχείου για παραμονή : https://goo.gl/maps/wVAgg Nestorion Hotel ♥♥++ τηλέφωνο +30 2109420820 e-mail επικοινωνίας ♥ nestorionhotel.sales@gmail.com

♥ Πιστεύετε ότι πρέπει να εμπιστευτείτε τον τοκετό σας σε διακεκριμένους μαιευτήρες-γυναικολόγους;
♥ Πιστεύετε ότι στην Greece, region of Aticca, Athens υπάρχει μια σύγχρονη Μαιευτική-Γυναικολογική Κλινική;
♥ Πιστεύετε στις υψηλού επιπέδου ιατρικές υπηρεσίες τον άρτιο εξοπλισμό και σε ένα πρότυπο περιβάλλον με φιλικό νοσηλευτικό προσωπικό;


Αν ναι:

• Αποφασίσατε να εμπιστευτείτε τον τοκετό σας στη Μαιευτική - Γυναικολογική κλινική Ρέα. http://www.reamaternity.gr
• Προγραμματίσατε να επισκεφτείτε τον/την γυναικολόγο σας στο ΡΕΑ..
• Θα χρειαστείτε ίσως και επισκέψεις αποθεραπείας ή ιατρικής παρακολούθησης..

Τότε:

♥ Θα χρειαστείτε ίσως παραμονή μιας (1) ή περισσοτέρων ημερών για σας ή τους οικείου σας, σε ξενοδοχείο στη περιοχή αν έρχεστε από επαρχία, νησιά, εξωτερικό.
♥ Το NESTORION είναι το μοναδικό ξενοδοχείο που μπορεί να σας εξυπηρετήσει σωστά, οικονομικά και άμεσα για τους παρακάτω λόγους :

1. Βρίσκεται στον ίδιο ήσυχο δρόμο, με το ΡΕΑ. Το Νεστόριον στη οδό Πεντέλης 8, το ΡΕΑ στο 17.
2. Παρέχει πάρκιν για το αυτοκίνητο σας όσο θέλετε σε χώρο του ξενοδοχείου.
3. Βελτιώνεται συνεχώς από πλευράς υπηρεσιών και εξοπλισμού πχ νέες μοκέτες διαδρόμων και μέρους δωματίων, υπηρεσίες που να ικανοποιούν πραγματικές ανάγκες (value for money)
4. Εξυπηρετεί σωστά και γρήγορα με τον ανθρώπινο παράγοντα να υπερέχει από τον τυπικά επαγγελματικό - τεχνικό. Διαθέτει TV με πολλά κανάλια και ασύρματο WiFi, mini fridge, amenities, welcome drink.
5. Είναι οικογενειακό, καθαρό και νοικοκυρεμένο.
6. Παρέχει πρωινό από μπουφέ, και δωρεάν room service ποτών από το καφέ μπαρ, και φαγητό delivery ή φαγητό σε μία από τις συνεργαζόμενες γειτονικές καταπληκτικές ταβέρνες της Αμφιθέας.
7. Προτείνει κλιμακούμενη χρέωση αναλόγως ημερών παραμονής, σημειώστε και αναφέρατε ΚΩΔΙΚΟ : 11999
8. Σημειώστε και ένα ακόμη λόγο ! Μαρίνα, Ελένη, Αριέτα στην Υποδοχή και λειτουργία της Μονάδος.

♥ Nestorion λοιπόν για σας σημαίνει κοντά, σωστά και οικονομικά.
Πάρτε μας τηλέφωνο, καθορίστε αριθμό ημερών ιατρικής παρακολούθησης και θα σας δώσουμε δωρεάν παράπλευρο πρόγραμμα τουρισμού Υγείας για το Παλαιό Φάληρο και την Αθήνα.

• Τηλ. εξυπηρέτησης +30 2109429820 & +30 2109425010
• e-mail : info@nestoriohotel.gr
• e-mail : sales@nestoriohotel.gr

♥ Πλούσιο πολύπλευρο φωτογραφικό υλικό στο fb και g+
♥ Nice to meet you in the following addresses time to time
• fb : Nestorion Hotel : http://tinyurl.com/ozhtl3c
• g+ : Hotel Nestorion : http://tinyurl.com/nnqp7kx

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου