Σελίδες

Καλωσορίσατε στο e-ξενοδοχείο μας. Δείτε πως δουλεύουμε τι προσφέρουμε με ποιους και πως συνεργαζόμεθα. Θεωρούμε ότι η κάθε λεπτομέρεια περί αυτού και η επανάληψη έχει σημασία. Οι φωτογραφίες του περιβάλλοντος είναι δικές μας. Το Nestorion Hotel το αγαπάμε και το αγαπάνε. Κυλήστε τη μπάρα των περιεχομένων να δείτε τη θεματογραφία σε πολλά επίπεδα όπως : operation, sales, business, social. Η θεματολογία του ξενοδοχείου Nestorion Hotel αποτελεί άριστο αντικείμενο σύναψης σχέσεων και διαδράσεων με στόχο την προσέλκυση νέας πελατείας. Εφ' εξής το μέλλον κάθε επιχείρησης βαδίζει παράλληλα με την διαδικτυακή πολυεπίπεδη προβολή της!

Τετάρτη 16 Απριλίου 2014

Καλό Πάσχα!!! από το Nestorion Παλαιό Φάληρο με αγάπη!

Το Nestorion σας εύχεται ολόψυχα Καλό Πάσχα
Nestorion wholeheartedly wishes you a Happy Easter
Nestorion von ganzem Herzen wünscht Ihnen Frohe Ostern
Nestórion sinceramente deseja-lhe uma Feliz Páscoa
Nestorion vous souhaite de tout coeur de Joyeuses Pâques
(Την ευχετήρια κάρτα την σχεδίασε για το Nestorion o Roumeliotis Christos Junior)
Το μήνυμα αυτό απευθύνεται στους επισκέπτες του θεματικού αυτού blog το οποίο προωθεί το ξενοδοχείο Nestorion μέσα από τους 6 κύκλους των #citybreaktourismpalaiofaliro #seaandsuntourismpalaiofaliro #nauticaltourismpalaiofaliro #medicaltourismpalaiofaliro #culturaltourismpalaiofaliro #micetourismpalaiofaliro (συνέδρια)
Για ζητήματα γύρω από αυτά τα θέματα, συνεργασία, κρατήσεις, τιμές, παρακαλώ απευθυνθείτε στο Χρήστο Ρουμελιώτη (+306973021194)

Θα μας υποχρεώνατε επίσης, αν επισκεπτόσασταν τις θεματικές σελίδες μας στο fb και sto g+ και να μας λέγατε τη γνώμη σας. Λάβετε υπ' όψιν σας ότι είμαστε στην αρχή μιας νέας προσπάθειας να προωθήσουμε με σχέδιο ή χωρίς ό,τι καλλίτερο διαθέτει το Παλαιό Φάληρο σε σύνδεση με την Αθήνα και τη περιφέρειας της Αττικής. Σας περιμένουμε να σας ξεναγήσουμε στην περιοχή του Παλαιού Φαλήρου και στο ξενοδοχείο και να συζητήσουμε κοινού ενδιαφέροντος θέματα και δράσεις.

Nestorion Hotel
Pentelis 8, Palaio Faliro,
175 64 Athens, Greece
T: +30 2109420820
F: +30 2109425010
Μ: +30 6973021194 
E: nestorion.sales@gmail.com (Christos Spyridonos Roumeliotis)(fb)
E: sales@nestoriohotel.gr (Christos Spyridonos Roumeliotis)(fb)
Blog : http://nestorionhotel.blogspot.gr/
Google maps : https://goo.gl/maps/OyFVV/
fb: Nestorion Hotel : http://tinyurl.com/ozhtl3c
g+ : Hotel Nestorion : http://tinyurl.com/nnqp7kx
ΜΗΤΕ : 0206Κ012Α0050900

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου