Σελίδες

Καλωσορίσατε στο e-ξενοδοχείο μας. Δείτε πως δουλεύουμε τι προσφέρουμε με ποιους και πως συνεργαζόμεθα. Θεωρούμε ότι η κάθε λεπτομέρεια περί αυτού και η επανάληψη έχει σημασία. Οι φωτογραφίες του περιβάλλοντος είναι δικές μας. Το Nestorion Hotel το αγαπάμε και το αγαπάνε. Κυλήστε τη μπάρα των περιεχομένων να δείτε τη θεματογραφία σε πολλά επίπεδα όπως : operation, sales, business, social. Η θεματολογία του ξενοδοχείου Nestorion Hotel αποτελεί άριστο αντικείμενο σύναψης σχέσεων και διαδράσεων με στόχο την προσέλκυση νέας πελατείας. Εφ' εξής το μέλλον κάθε επιχείρησης βαδίζει παράλληλα με την διαδικτυακή πολυεπίπεδη προβολή της!

Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

Ωνάσειο καρδιοχειρουργικό κέντρο ίσον πολιτισμός


http://www.nestoriohotel.gr Pentelis 8, Paliao Faliro, phone: 2109420820 https://goo.gl/maps/16nY0
Ένας πολιτιστικός χώρος δεν γεννιέται ξαφνικά. Χρειάζεται προζύμι.. Και αυτό σίγουρα υπάρχει και μάλιστα πλούσιο στο Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο.
Παγκόσμια πρωτοβουλία του υπευθύνου εκδηλώσεων και στελέχους του νοσοκομείου καρδιολόγου κυρίου Δρίτσα Αθανασίου να δώσει χαρά μέσα από χορδές και δοξάρι στους υπό θεραπεία ασθενείς, το προσωπικό, τα στελέχη και τους επισκέπτες συνοδούς του νοσοκομείου. Η μουσική εκδήλωση έλαβε χώρα στο αίθριο του Ωνασείου.
Η σπουδαία μουσική οικογένεια Μπουντούνη Ραζή στις κιθάρες, το βιολί και το βιολοντσέλο ερμήνευσαν Vivaldi και Χατζηδάκη με καταπληκτικό τρόπο και αποδείχθηκαν άξιοι και απαραίτητοι νοσηλευτές πονεμένων καρδιών.. Τους ευχαριστούμε.. καθώς και την κυρία Αλεξάνδρα Μπριασούλη για την οργάνωση και την πρόσκληση στην συναυλία.



Ανάλογες μουσικές συναυλίες θα πραγματοποιούνται βδομάδα με επιφανείς μουσικούς. Το πρόγραμμα αναρτάται στο http://www.onasseio.gr/Manifestation/default.asp
Ως γνωστόν στο Nestorion διαμένουν συχνά συγγενείς ασθενών. Το ξενοδοχείο βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από το Ωνάσειο και προσφέρει έκπτωση στους πελάτες του Ωνασείου.
http://www.nestoriohotel.gr
https://goo.gl/maps/16nY0






































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου