Σελίδες

Καλωσορίσατε στο e-ξενοδοχείο μας. Δείτε πως δουλεύουμε τι προσφέρουμε με ποιους και πως συνεργαζόμεθα. Θεωρούμε ότι η κάθε λεπτομέρεια περί αυτού και η επανάληψη έχει σημασία. Οι φωτογραφίες του περιβάλλοντος είναι δικές μας. Το Nestorion Hotel το αγαπάμε και το αγαπάνε. Κυλήστε τη μπάρα των περιεχομένων να δείτε τη θεματογραφία σε πολλά επίπεδα όπως : operation, sales, business, social. Η θεματολογία του ξενοδοχείου Nestorion Hotel αποτελεί άριστο αντικείμενο σύναψης σχέσεων και διαδράσεων με στόχο την προσέλκυση νέας πελατείας. Εφ' εξής το μέλλον κάθε επιχείρησης βαδίζει παράλληλα με την διαδικτυακή πολυεπίπεδη προβολή της!

Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2014

The out side look of Hotel Nestorion Palaio Faliro or at the end of Syggrou avenue by the sealfront Faliro or the so called Athens Riviera

Το ξενοδοχείο Nestorion βρίσκεται στο Παλαιό Φάληρο, Πεντέλης 8, τέρμα Συγγρού 387 στο Πλανητάριο από πίσω διαγωνίως. Το τηλέφωνο του ξενοδοχείου είναι +302109420820, τo site http://www.nestoriohotel.gr/ e-mail : sales@nestoriohotel.gr Δείτε μέρος της δραστηριότητας του στο fb Nestorion Hotel http://tinyurl.com/oahzrsm ή g+. Σας περιμένουμε να σας εξυπηρετήσουμε ταχύτατα και σωστά.
Οι φωτογραφίες που δημοσιεύουμε στο άλμπουμ είναι ακατέργαστες και αποτελούν άποψη του υπογράφοντος το κείμενο. Δεχόμαστε και παρατηρήσεις. Σκοπό έχουν να ενημερώσουν τον επισκέπτη πως ήταν είναι εναλλακτικά το ξενοδοχείο εξωτερικά κατά το χρόνο λειτουργίας του.


Πολλά πράγματα αλλάζουν καθημερινά. Αυτό συμβαίνει και στα ξενοδοχεία. Η ποιότητα των υπηρεσιών βελτιώνεται, οι εμπειρίες πολλαπλασιάζονται, οι εξυπηρετήσεις προσαρμόζονται ανάλογα με τις ανάγκες των πελατών προς το καλλίτερο και εσωτερικά και εξωτερικά. Καλό είναι λοιπόν να από καιρό σε καιρό να κάνουμε ένα refresh. Και νομίζουμε το fb μας δίνει μια άριστη ευκαιρία δημοσιοποίησης των θεμάτων που μας απασχολούν.

Θέλουμε λοιπόν θεματικά να "φανερώσουμε" φωτογραφίες του ξενοδοχείου μας. Εξωτερικές όψεις και στιγμές στην Πεντέλης 8 όπως είδαμε ή είδανε το ξενοδοχείο τρίτοι ή εμείς.

ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ (2014) (Fotos in fb)

Εμείς θέλουμε να σημειώσουμε ότι φέτος μας δόθηκε η ευκαιρία να βελτιώσουμε το πράσινο του περιβάλλοντος χώρου, να επισκευάσουμε την πέργκολα του κήπου, και να παρέμβουμε εικαστικά στο παγκάκι του αίθριου του κήπου μας. Φρεσκάραμε την πρόσοψη και τα κάγκελα των μπαλκονιών του ξενοδοχείου μας.

Περιμετρικά το ξενοδοχείο καλύπτεται από ψηλά φυτά που δίνουν την αίσθηση της εξοχής, ένα αστικό καθαρό οικόπεδο βρίσκεται στο πίσω μέρος και ένας ωραίος γειτονικός καταπράσινος κήπος μας κάνει ευγενικά παρέα καθημερινά. Τα φροντίζει με τέχνη ο Αποστόλης.

Απέναντί μας βρίσκεται ένα υπέροχο για τα ελληνικά δεδομένα γυάλινο κτίριο το οποίο το βραδάκι κατά τη δύση του ηλίου μετατρέπεται σε εικαστικό γιγάντιο πίνακα καθώς ο ήλιος παίζει κρυφτούλι δύοντας με τα σύννεφα του φαληρικού ορίζοντα.

Η ευκατάστατη οικονομικά Costa Mare (Κωσταντακόπουλου) (τέρμα Συγγρού ας πούμε ένα νούμερο μετά το Πλανητάριο 387 + 1 = 389 έχει φροντίσει για την πράσινη ευμάρεια του απέναντι από το Πεντέλης 8 τοπίου.

Ο περιβάλλον δημοτικός Παλαιοφαληρικός χώρος δεν είναι άσχημος. Έχουμε πολύφερνες ελιές, πυκνά πεύκα, δάφνες, λεμονιές και άλλα φυτά αλλά για αυτά θα μιλήσουμε ειδικά άλλη φορά.

Θα ήταν δε παράλειψη να μην αναφέρουμε και την μεγαλοπρεπή υπερκατασκευή της νέας Λυρικής Σκηνής και της Εθνικής Βιβλιοθήκης που υψώνεται ως νέα Ακρόπολη στα πόδια της Αθήνας. Στις φωτογραφίες άποψη των έργων από το ύψος του Nestorion Hotel.

Το κείμενο επιμελήθηκε ο Χρήστος Ρουμελιώτης για λογαριασμό του Nestorion Hotel (http://www.nestorionhotel.gr/) Πεντέλης 8, Π.Φάληρο, https://goo.gl/maps/8gNED +302109420820 nestorionhotel.sales@gmail.com
ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΟΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου