Σελίδες

Καλωσορίσατε στο e-ξενοδοχείο μας. Δείτε πως δουλεύουμε τι προσφέρουμε με ποιους και πως συνεργαζόμεθα. Θεωρούμε ότι η κάθε λεπτομέρεια περί αυτού και η επανάληψη έχει σημασία. Οι φωτογραφίες του περιβάλλοντος είναι δικές μας. Το Nestorion Hotel το αγαπάμε και το αγαπάνε. Κυλήστε τη μπάρα των περιεχομένων να δείτε τη θεματογραφία σε πολλά επίπεδα όπως : operation, sales, business, social. Η θεματολογία του ξενοδοχείου Nestorion Hotel αποτελεί άριστο αντικείμενο σύναψης σχέσεων και διαδράσεων με στόχο την προσέλκυση νέας πελατείας. Εφ' εξής το μέλλον κάθε επιχείρησης βαδίζει παράλληλα με την διαδικτυακή πολυεπίπεδη προβολή της!

Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2014

Αξιοπρεπή πάνω από την κατηγορία του διαμονή και υπηρεσίες προσφέρει το Nestorion στην πολυποίκιλη πολυεθνική πελατεία του

Κόσμος πάει κι έρχεται
Σε (auto)στράτες, σε βουνά..
γεννιέται κι ανασταίνεται
Σε πόλεις και χωριά..
Γεννιέται και παιδεύεται
Στης ζωής την ανηφοριά..
Ταξιδεύει και (e)-υφραίνεται
Στης γης την (e)-ομορφιά..

Καταγράφουμε μερικές κατηγορίες πελατών του Nestorion (http://www.nestoriohotel.gr) και σχολιάζουμε..
{άνθρωποι στα ξενοδοχεία μένουνε, καρδιές δεν φαίνονται..} (παράφραση ρητού)
-Τουρίστες περιηγητές επισκέπτες Αθηνών, Παλαιού Φαλήρου, Πελοποννήσου
(Το καλοκαιράκι καλά κρατεί)..
-Ναυτικοί καπεταναίοι, μηχανικοί, ναύτες, ποντοπόρων καραβιών (πασών θαλασσών)
-'Έμποροι, επιχειρηματίες, στελέχη, ιδιώτες, τεχνίτες..
-Προσκυνητές, μουσικοί, ηθοποιοί ανοικτού θεάτρου, τραγουδιστές, καλλιτέχνες..
-Ασθενείς, γιατροί, έγγειες και συνοδοί αυτών, παιδιά, μανάδες, άνδρες..
-Σύνεδροι ιατρικών επιστημονικών συνεδρίων, επιστήμονες ακόλουθοι, αθλητές..
Αν διαβάσουμε αλλιώς τους ανθρώπους αυτούς τότε, ονόματα θα ακούσουν τα αυτιά μας όπως: Λεωνίδας, Μιλτιάδης, Ευριπίδης, Κυριάκος, Αχιλλέας, Αλέξανδρος, Ροδόλφος, Διονύσιος, Βάιος, Ραχήλ, Δέσποινα, Μάρω, Βάσω, Βενετία, Ισμήνη, Αλεξάνδρα, Ανδρομάχη, Δομινίκη, Άσπα, Σωτηρία, Ιορδάνη, Ουρανία, Ευτυχία, Δροσούλα, Αφροδίτη, Καλλιόπη, Αριάδνη από Έλληνες και από ξένους, Igor, Andriy, Li, Salf, Pierre, Miguel, Levan, Ben, Eduardo, Aldin, Paco, Cristian, Alexey, Fabio, Nicola, Lucian, Elias, Alfonso, Goran, Imre, Isabella, Lucian, Aurelia, Chiara, Simoneta, Sarah, Annie et Elio MANCINI..

Αν διαβάσουμε αλλιώς τους ανθρώπους θα δούμε με τη φαντασία μας τους τόπους από τους οποίους προέρχονται όπως πχ Ελλάδα, Ολλανδία, Κίνα, Ιταλία, Γαλλία, Γερμανία, Μεγάλη Βρετανία, Καναδά, ΗΠΑ, Ρουμανία, Ρωσία (Σιβηρία), Αργετινή, Βουλγαρία, Κύπρος, Ουγγαρία, Αλβανία, Ιορδανία, Σερβία, Κονγκό, Πολωνία, Τουρκία, Σουηδία, Βέλγιο, Ισπανία, Ιρλανδία, Πορτογαλία, Μαυροβούνιον και τόσες άλλους και θα ονειρευτούνε ίσως ένα ταξίδι. Πολλοί από αυτούς λένε "πόσο τυχεροί είμαστε που στην Ελλάδα" που συνδυάζονται τρία πράγματα το εύκρατο τμήμα, οι φιλικοί άνθρωποι και το όμορφο τοπίο. Μερικοί βέβαια ονειρεύονται και μέρη που προβάλλει το life style της εποχής αλλά γρήγορα εκτιμούν και την τελευταία γωνίτσα αυτής της χώρας που επισκέφτηκαν γιατί συναντούν τον τέλειο συνδυασμό των τριών στοιχείων που προαναφέραμε.

Αν διαβάσουμε αλλιώς τους ανθρώπους που κρύβουν τα ονόματα θα μάθουμε ίσως προβλήματα και ανάγκες που αυτοί έχουν και λόγους που ταξιδεύουν (διακριτικά). Αν τώρα είμαστε κοινωνικά ή και επιχειρηματικά υπεύθυνοι και περνάει από το χέρι μας σίγουρα πρέπει δείξουμε ευαισθησία και αλληλεγγύη.. Πολύ εξειδικευμένα πράγματα θα μου πείτε αλλά καθόλου δύσκολα.. με λίγη προσπάθεια και καλή διάθεση.

Τα ξενοδοχεία φέτος στην Ελλάδα και πάλι καταγράφουν νούμερα υψηλά, τα περισσότερα. Πολύ ωραία. Ας μην τα θεωρήσουμε δεδομένα.. Ας προσπαθήσουμε να δούμε πίσω από τους αριθμούς, τα πρόσωπα, τα ονόματα, τις χώρες τις εθνικότητες, τις τεχνολογικές και διαδικτυακές δυνατότητες (site,social media), τι άνθρωποι κρύβονται, τι φαινόμενα επικρατούν, ποια υπόγεια ρεύματα δουλεύουν, τι ακριβώς τι ανάγκες έχουν οι επισκέπτες της χώρας μας και αν φεύγουν από τον καθένα μας ξεχωριστά, ευχαριστημένοι..

Το Nestorion Hotel http://www.nestoriohotel.gr προσφέρει αξιοπρεπή πάνω από την κατηγορία του διαμονή και υπηρεσίες και διαθέτει ιδέες για εξαιρετικές αποδράσεις.

Στη φωτογραφία τοπίο της Αθηναϊκής Ριβιέρας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου