Σελίδες

Καλωσορίσατε στο e-ξενοδοχείο μας. Δείτε πως δουλεύουμε τι προσφέρουμε με ποιους και πως συνεργαζόμεθα. Θεωρούμε ότι η κάθε λεπτομέρεια περί αυτού και η επανάληψη έχει σημασία. Οι φωτογραφίες του περιβάλλοντος είναι δικές μας. Το Nestorion Hotel το αγαπάμε και το αγαπάνε. Κυλήστε τη μπάρα των περιεχομένων να δείτε τη θεματογραφία σε πολλά επίπεδα όπως : operation, sales, business, social. Η θεματολογία του ξενοδοχείου Nestorion Hotel αποτελεί άριστο αντικείμενο σύναψης σχέσεων και διαδράσεων με στόχο την προσέλκυση νέας πελατείας. Εφ' εξής το μέλλον κάθε επιχείρησης βαδίζει παράλληλα με την διαδικτυακή πολυεπίπεδη προβολή της!

Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2014

Μικρό φωτογραφικό οδοιπορικό στου Φαλήρου τον Οκτώβρη με αφετηρία το Ξενοδοχείο Nestorion δέκα λεπτά από το Δέλτα Φαλήρου!

Με αφορμή τον Οκτώβρη και τις καλοκαιρινές μέρες που χαρίζει, το Nestorion προσφέρει στους fb φίλους και επισκέπτες του μία φωτογραφική βόλτα σε φανερά και κρυφά σημεία του Φαλήρου. Η περιοχή αν και εγκαταλελειμμένη σε μεγάλο βαθμό ως προς το κομμάτι πράσινο αλλά και ένα μέρος των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων προσφέρεται για πεζοπορία, σπορ, ανάπαυση και περισυλλογή. Η παραλία της Καλλιθέας με δεσπόζουσα την νεοανεγειρόμενη λυρική σκηνή απέχει από το Nestorion μόλις 10 λεπτά με τα πόδια. Οι εποχούμενοι ελπίζουν (λυρικά) η περιοχή να αξιοποιηθεί επί τω βελτίω με τα νέα έργα του ιδρύματος Νιάρχου που έχουν ανακοινωθεί.. Nestorion http://www.nestoriohotel.gr/ +302109425010 Εδώ άλμπουμ 204 φωτογραφιών στο fb Nestorion Hotel.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου