Σελίδες

Καλωσορίσατε στο e-ξενοδοχείο μας. Δείτε πως δουλεύουμε τι προσφέρουμε με ποιους και πως συνεργαζόμεθα. Θεωρούμε ότι η κάθε λεπτομέρεια περί αυτού και η επανάληψη έχει σημασία. Οι φωτογραφίες του περιβάλλοντος είναι δικές μας. Το Nestorion Hotel το αγαπάμε και το αγαπάνε. Κυλήστε τη μπάρα των περιεχομένων να δείτε τη θεματογραφία σε πολλά επίπεδα όπως : operation, sales, business, social. Η θεματολογία του ξενοδοχείου Nestorion Hotel αποτελεί άριστο αντικείμενο σύναψης σχέσεων και διαδράσεων με στόχο την προσέλκυση νέας πελατείας. Εφ' εξής το μέλλον κάθε επιχείρησης βαδίζει παράλληλα με την διαδικτυακή πολυεπίπεδη προβολή της!

Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014

Expo tourism 2014. Που θα μείνω; ξενοδοχείο οικονομικό με εύκολη πρόσβαση στο Metroplitan expo με λεωφορεία Χ96 γραμμής Πειραιά - αεροδρομίου σε μικρή απόσταση από το ξενοδοχείο. Συνδυασμός και με rent a car www.ansa.gr οικονομικές τιμές.

Expo tourism 2014. Που θα μείνω; ξενοδοχείο οικονομικό με εύκολη πρόσβαση στο Metroplitan expo με λεωφορεία Χ96 γραμμής Πειραιά - αεροδρομίου σε μικρή απόσταση από το ξενοδοχείο. Συνδυασμός και rent a car http://www.ansa.gr με οικονομικές τιμές προσφέρεται το Nestorion, http://www.nestoriohotel.gr με προσφορές σε μονόκλινα και δίκλινα δωμάτια και μικρές ευκολίες (petits plus) περιήγηση στο Φαληρικό Δέλτα, μεταφορά στο Κέντρο της Αθήνας, welcome drink.. Τιμές 43€ΒΒ μονόκλινο και 48€ΒΒ δίκλινο
Σε λίγες μέρες ξεκινά η ετήσια έκθεση expo tourism 2014. Φέτος η έκθεση αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον από τους Έλληνες και ξένους επιχειρηματίες για περαιτέρω deals για το τουριστικό 2015 και μελλοντικά. Το Nest;orion είναι ένα περιφεριακό οικογενειακό ξενοδοχείο που εξυπηρετεί επιχειρήσεις, νοσοκομεία, συνέδρους, επισκέπτες και πολλούς τουρίστες. Πληροφορίες στα τηλέφωνα: +302109420820, +302109425010, sales@nestoriohotel.gr.
ΔΙΑΔΡΟΜΗ: Πειραιάς- Παλαιό Φαληρο - Nestorion - Αεροδρόμιο - Metropolitan expo - expo tourism 2014 - Athens - Nestorion: https://goo.gl/maps/1ycAI

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου