Σελίδες

Καλωσορίσατε στο e-ξενοδοχείο μας. Δείτε πως δουλεύουμε τι προσφέρουμε με ποιους και πως συνεργαζόμεθα. Θεωρούμε ότι η κάθε λεπτομέρεια περί αυτού και η επανάληψη έχει σημασία. Οι φωτογραφίες του περιβάλλοντος είναι δικές μας. Το Nestorion Hotel το αγαπάμε και το αγαπάνε. Κυλήστε τη μπάρα των περιεχομένων να δείτε τη θεματογραφία σε πολλά επίπεδα όπως : operation, sales, business, social. Η θεματολογία του ξενοδοχείου Nestorion Hotel αποτελεί άριστο αντικείμενο σύναψης σχέσεων και διαδράσεων με στόχο την προσέλκυση νέας πελατείας. Εφ' εξής το μέλλον κάθε επιχείρησης βαδίζει παράλληλα με την διαδικτυακή πολυεπίπεδη προβολή της!

Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014

NESTORION! Είστε επαγγελματίας; θέλετε να επισκεφτείτε την έκθεση expo tourism 2014; αναζητείτε ξενοδοχείο που να σας βολεύει; ειδικές τιμές, προσφορές, εξυπηρέτηση, wi-fi, ήσυχη υπέροχη περιοχή.

Το Nestorion Hotel ενδείκνυται για διαμονή εκθετών και επισκεπτών καθ' ότι βρίσκεται σε κομβικό σημείο ανάμεσα Πειραιά, Αθήνας και Metropolitan Expo καθ' ότι η πρόσβαση από και προς το Εκθεσιακό Κέντρο είναι ταχύτατη και βολική. Απέχει 39 min ή 34 km μέσω παραλιακής από το Αεροδρόμιο. Διαθέτει άνετο πάρκιν, free wifi σε όλους τους χώρους και ωραία δωμάτια.
Συνδέεται με το Κέντρο με το Χ96 (από Αγία Σκέπη), το Β2ή550 + Χ95 ή μετρό από Σύνταγμα.
NESTORION HOTEL 2** & 2++
Πεντέλης 8, Παλαιό Φάληρο
Τηλ:+302109420820
Email: info@nestoriohotel.gr, sales@nestoriohotel.gr
http://www.nestoriohotel.gr/
Standard μονόκλινο 43 €
Standard δίκλινο 48 € με πρωινό από πλήρη μπουφέ
ΔΙΑΔΡΟΜΗ
https://goo.gl/maps/6hZ8Y
Οι τιμές ισχύουν από 4 Δεκεμβρίου έως 7 Δεκεμβρίου και είναι απαραίτητο να αναφέρετε στην υπηρεσία κράτησης του ξενοδοχείου ότι έρχεστε για την Έκθεση GREEK TOURISM EXPO 2014

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου