Σελίδες

Καλωσορίσατε στο e-ξενοδοχείο μας. Δείτε πως δουλεύουμε τι προσφέρουμε με ποιους και πως συνεργαζόμεθα. Θεωρούμε ότι η κάθε λεπτομέρεια περί αυτού και η επανάληψη έχει σημασία. Οι φωτογραφίες του περιβάλλοντος είναι δικές μας. Το Nestorion Hotel το αγαπάμε και το αγαπάνε. Κυλήστε τη μπάρα των περιεχομένων να δείτε τη θεματογραφία σε πολλά επίπεδα όπως : operation, sales, business, social. Η θεματολογία του ξενοδοχείου Nestorion Hotel αποτελεί άριστο αντικείμενο σύναψης σχέσεων και διαδράσεων με στόχο την προσέλκυση νέας πελατείας. Εφ' εξής το μέλλον κάθε επιχείρησης βαδίζει παράλληλα με την διαδικτυακή πολυεπίπεδη προβολή της!

Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2014

Προνομιακό ξενοδοχείο κοντά στο Ωνάσειο, Νέα Σμύρνη, Καλλιθέα, Παλαιό Φάληρο, Συγγρού, τέρμα Συγγρού, ακριβώς απέναντι από το καρδιοχειρουργικό νοσοκομείο, πίσω από το Πλανητάριο, πρόσβαση μέσω διάβασης Συγγρού 5 λεπτά, 300 μέτρα, προσιτές τιμές, με πρωινό μπουφέ ή χωρίς.

Προνομιακό ξενοδοχείο κοντά  στο Ωνάσειο, Νέα Σμύρνη, Καλλιθέα, Παλαιό Φάληρο, Συγγρού, τέρμα Συγγρού, ακριβώς απέναντι από το καρδιοχειρουργικό νοσοκομείο, πίσω από το Πλανητάριο, πρόσβαση μέσω διάβασης Συγγρού 5 λεπτά, 300 μέτρα, προσιτές τιμές, με πρωινό μπουφέ ή χωρίς.


Μας ενώνουν καρδιές..
Μας χωρίζει ένας δρόμος..
Μας θεραπεύει η μουσική..

..συνειρμοί ..

Ωνάσειο .. http://www.onasseio.gr 
Nestorion.. http://www.nestoriohotel.gr +302109420820 sales@nestoriohotel.gr

Ο λόγος για το Ωνάσειο και την συναυλία που οργάνωσε η Διοίκηση του πρωτοποριακού νοσοκομείου στις 3/12/2014. Όπως πάντα ψυχή της οργάνωσης η υπεύθυνη των δημοσίων σχέσεων Κυρία Αλεξάνδρα Μπριασούλη και ο Επιμελητής Α': Αθανάσιος Δρίτσας, συνθέτης & συγγραφέας.



Αυτή τη φορά προσκεκλημένη η Λυδία Αγγελοπούλου, μεσόφωνος σολίστ, ο Νίκος Στεφάνου τενόρος και στο πιάνο Ειρήνη Αντωνιάδου χάρισαν στο φιλόμουσο ακροατήριο στιγμές όπερας! Καταχειροκροτήθηκαν λοιπόν για τις αποδόσεις των κομματιών "Αυτά τα ωραία σου μάτια του Νίκου Χατζηαποστόλου (1884-1941) "Νεράιδα του γιαλού" και "Έλα πέσε στην αγκαλιά μου" και "Σφίξε με" του Θεόφραστου Σακελλαρίδη (1883-1950), "L'amour est un oiseau rebelle" του Ζωρζ Μπιζέ (1838-1875) και το "La dona e mobile" του Τζουζέππε Βέρντι (1813-1901).

Εδώ θέλουμε να υπογραμμίσουμε τη σχέση της μουσικής και θεραπείας. Στην αρχαία Ελλάδα η μουσική χρησιμοποιούνταν για να «οδηγήσει τον ασθενή σε μια εκστατική εμπειρία, με σκοπό την αφύπνιση της θεραπευτικής δύναμης της ψυχής ώστε να αποκατασταθεί η αρμονία ανάμεσα σε αυτή και το σώμα». http://tinyurl.com/pgs7vfc

Η μουσική λοιπόν το ρόλο της και οι γιατροί το δικό τους!

Για την καταγραφή Nestorion Hotel http://www.nestoriohotel.gr/ Πεντέλης 8, Παλαιό Φάληρο, (σύνορα Καλλιθέας, Νέας Σμύρνης και Π.Φαλήρου) ήσυχος δρόμος απέναντι από το Ωνάσειο, 1ος παράλληλος δρόμος της Συγγρού πίσω από το Πλανητάριο, 5 λεπτά, 300 μέτρα από το το Ωνάσειο, +302109402510, info@nestoriohotel.sales, sales@nestoriohotel.gr
https://goo.gl/maps/my86P

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου