Σελίδες

Καλωσορίσατε στο e-ξενοδοχείο μας. Δείτε πως δουλεύουμε τι προσφέρουμε με ποιους και πως συνεργαζόμεθα. Θεωρούμε ότι η κάθε λεπτομέρεια περί αυτού και η επανάληψη έχει σημασία. Οι φωτογραφίες του περιβάλλοντος είναι δικές μας. Το Nestorion Hotel το αγαπάμε και το αγαπάνε. Κυλήστε τη μπάρα των περιεχομένων να δείτε τη θεματογραφία σε πολλά επίπεδα όπως : operation, sales, business, social. Η θεματολογία του ξενοδοχείου Nestorion Hotel αποτελεί άριστο αντικείμενο σύναψης σχέσεων και διαδράσεων με στόχο την προσέλκυση νέας πελατείας. Εφ' εξής το μέλλον κάθε επιχείρησης βαδίζει παράλληλα με την διαδικτυακή πολυεπίπεδη προβολή της!

Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2014

Η έκθεση Greek tourism expo 2014 είναι εδώ Metropolitan expo Center Athens International Airport. Το Nestorion καλωσορίζει το big tourism deal της χρονιάς

To http://www.nestoriohotel.gr/ καλωσορίζει το μεγαλύτερο τουριστικό deal της χρονιάς http://www.greektourismexpo.gr/ To Παλαιό Φάληρο και το Nestorion προσφέρεται για διαμονές επισκεπτών της έκθεσης από τις περιφέρειες της Ελλάδας, το εξωτερικό και από τον Πειραιά.
Το Nestorion διακρίνεται για τη φιλοξενία του και την ποιοτική του εξυπηρέτηση. Ειδικές τιμές με πρωϊνό από μπουφέ για την expo tourism.
NESTORION HOTEL 2** & 2++
Πεντέλης 8, Παλαιό Φάληρο
Τηλ:+302109420820
Email: info@nestoriohotel.gr, sales@nestoriohotel.gr

ΔΙΑΔΡΟΜΗ
https://goo.gl/maps/6hZ8Y

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου