Σελίδες

Καλωσορίσατε στο e-ξενοδοχείο μας. Δείτε πως δουλεύουμε τι προσφέρουμε με ποιους και πως συνεργαζόμεθα. Θεωρούμε ότι η κάθε λεπτομέρεια περί αυτού και η επανάληψη έχει σημασία. Οι φωτογραφίες του περιβάλλοντος είναι δικές μας. Το Nestorion Hotel το αγαπάμε και το αγαπάνε. Κυλήστε τη μπάρα των περιεχομένων να δείτε τη θεματογραφία σε πολλά επίπεδα όπως : operation, sales, business, social. Η θεματολογία του ξενοδοχείου Nestorion Hotel αποτελεί άριστο αντικείμενο σύναψης σχέσεων και διαδράσεων με στόχο την προσέλκυση νέας πελατείας. Εφ' εξής το μέλλον κάθε επιχείρησης βαδίζει παράλληλα με την διαδικτυακή πολυεπίπεδη προβολή της!

Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2014

To Nestorion είναι βολικό ξενοδοχείο για διαμονή κατά την διάρκεια της έκθεσης expo tourism 2014 με οικονομικές τιμές, προσφορές , ευκολίες και απόλυτη καθαριότητα.

H expo tourism αποτελεί ορόσημο για τον ελληνικό τουρισμό. Σύντομα 5-7 Δεκ. 2014 ανοίγει τις πόρτες της στο Metropolitan Expo στο διεθνές αεροδρόμιο Αθηνών.
Με αφορμή το γεγονός αυτό το Nestorion Hotel, Πεντέλης 8,
Παλαιό Φάληρο για τους επισκέπτες της έκθεσης κάνει ειδικές τιμές και σας περιμένει να σας εξυπηρετήσει ιδιαίτερα. Το ξενοδοχείο βρίσκεται στο ήσυχο παλαιό Φάληρο σε βολικό σημείο για μετάβαση από Πειραιά, και Ηπειρωτική Ελλάδα προς Metropolitan expo.
Δείτε περισσότερα εδώ: http://www.nestoriohotel.gr/el_GR/home.html
https://www.facebook.com/pages/Nestorion-Hotel/233688549984945
Για πληροφορίες και κρατήσεις παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα +302109420820, +302109425010 info@nestoriohotel.gr, sales@nestoriohotel.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου