Σελίδες

Καλωσορίσατε στο e-ξενοδοχείο μας. Δείτε πως δουλεύουμε τι προσφέρουμε με ποιους και πως συνεργαζόμεθα. Θεωρούμε ότι η κάθε λεπτομέρεια περί αυτού και η επανάληψη έχει σημασία. Οι φωτογραφίες του περιβάλλοντος είναι δικές μας. Το Nestorion Hotel το αγαπάμε και το αγαπάνε. Κυλήστε τη μπάρα των περιεχομένων να δείτε τη θεματογραφία σε πολλά επίπεδα όπως : operation, sales, business, social. Η θεματολογία του ξενοδοχείου Nestorion Hotel αποτελεί άριστο αντικείμενο σύναψης σχέσεων και διαδράσεων με στόχο την προσέλκυση νέας πελατείας. Εφ' εξής το μέλλον κάθε επιχείρησης βαδίζει παράλληλα με την διαδικτυακή πολυεπίπεδη προβολή της!

Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2015

Ξενοδοχείο στο Φαληρικό Δέλτα, κοντά στο Ίδρυμα Νιάρχου, Πλανητάριο, Τάε Κβο Ντο, μαιευτική κλινική Ρέα, Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο, Metropolian Hospital. Στο κέντρο του Φαλήρου, σύνορα Νέα Σμύρνη, Καλλιθέα, Τζιτζιφιές, Φάληρο. Πολύ κοντά στη παραλιακή λεωφόρο Ποσειδώνος και Συγγρού. Ήσυχο, καθαρό, οικογενειακό, οικονομικές τιμές, προσφορές.

Όπως αντιλαμβάνεστε από τις φωτογραφίες το Nestorion http://www.nestoriohotel.gr δεν απέχει πολύ από τη θάλασσα. Βρίσκεται στη καρδιά του Φαλήρου, δηλαδή στο εσωτερικό του λεγόμενου Δέλτα Φαλήρου ή στην ήσυχη αγκαλιά των Λεωφόρων Συγγρού και Ποσειδώνος προς Γλυφάδα ή στη "ζεστή" μασχάλη τους Πεντέλης 8, phone +302109425010 sales@nestoriohotel.gr
Το πολιτιστικό εκπαιδευτικό κέντρο Πλανητάριο βρίσκεται δίπλα στο ξενοδοχείο και η νεοαναγειρόμενη Λυρική Σκηνή και Εθνική Βιβλιοθήκη ακριβώς απέναντι. Πιό κάτω το κλειστό γήπεδο Tae Kwon Do που συχνά χρησιμοποιείται ως συνεδριακό κέντρο, χώρος τέχνης, εκδηλώσεων, festival events. Δίπλα ακριβώς το Φαληρικός Κόσμος (Faliro World) με καταστήματα αναψυχής, μπαρ, εστιατόρια, σινεμά και παιχνίδια και πολλά γραφεία επιχειρήσεων. Πιο κάτω το θωρηκτό - μουσείο Αβέρωφ και στη συνέχεια η πανέμορφη μαρίνα Φλοίσβου. Το καταπράσινο παραλιακό πάρκο είναι ένα κόσμημα της περιοχής. Εμείς θα σταθούμε στο Δέλτα το δ με κεφαλαίο και θα σας παρουσιάσουμε το πάρα κάτω πόνημά:


Το Φάληρο κάνει καλό
στον επισκέπτη τον απαιτητικό
που θέλει αέρα καθαρό
και μέτωπο παραλιακό..

Το Φάληρο κάνει καλό
στον τουρίστα τον φερτό
που θέλει κρουαζιέρα στο Σαρωνικό
με καράβι σαν το .."Tae Kwon Do" ..

Σε λίγο κουλτούρα θα παρέχει εθνική
μέσα από τη νέα Λυρική Σκηνή
και διαβάσματα σοφά
σε βιβλία και ηλεκτρονικά..

Το Φάληρο κάνει καλό και
χαιρετίσματα σας στέλνει
υπό τον χρυσαφένιο ουρανό
και από τον ασημένιο του αφρό..

Το Φάληρο σας εύχεται
Το δεκαπέντε όλΟ τυχερό
και σας περιμένει να τα πείτε
με ή χωρίς σκούφο και παλτό..

Και του χρόνου 6/1/2015
Τρίτη των Αγίων Θεοφανείων

http://www.nestoriohotel.gr/
Pentelis 8, Palaio Faliro
Athens, Greece
sales@nestoriohotel.gr
+302109420820

To Nestorion http://www.nestoriohotel.gr αποτελεί μια σταθερή αξία στο χώρο της φιλοξενίας είναι μέσα στο 2014 κτιριακά φρεσκαρισμένο και ενισχυμένο λειτουργικά, πολύγλωσσο, εξυπηρετικό, με σήμα κατατεθέν την καθαριότητα των δωματίων. Εξυπηρετεί εσωτερικό και εισερχόμενο τουρισμό, επισκέπτες των διπλανών νοσοκομείων Ρέα (Γυναικολογική), Ωνάσειο (καρδιοχειρουργικό) και Metropolitan Hospital, καθώς και συνεδριακό τουρισμό. Οι τιμές πόρτας είναι 50€ το μονόκλινο με πρωϊνό και 55€ το δίκλινο με πρωϊνό από μπουφέ. Για πολυήμερες διαμονές παρέχει εκπτώσεις. Επίσης κατά καιρούς δίδονται προσφορές, επικοινωνήστε με το τμήμα κρατήσεων και υποδοχής στο τηλέφωνο +302109425010 — στην τοποθεσία Κλειστό Παλαιού Φαλήρου (Tae Kwon Do).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου