Σελίδες

Καλωσορίσατε στο e-ξενοδοχείο μας. Δείτε πως δουλεύουμε τι προσφέρουμε με ποιους και πως συνεργαζόμεθα. Θεωρούμε ότι η κάθε λεπτομέρεια περί αυτού και η επανάληψη έχει σημασία. Οι φωτογραφίες του περιβάλλοντος είναι δικές μας. Το Nestorion Hotel το αγαπάμε και το αγαπάνε. Κυλήστε τη μπάρα των περιεχομένων να δείτε τη θεματογραφία σε πολλά επίπεδα όπως : operation, sales, business, social. Η θεματολογία του ξενοδοχείου Nestorion Hotel αποτελεί άριστο αντικείμενο σύναψης σχέσεων και διαδράσεων με στόχο την προσέλκυση νέας πελατείας. Εφ' εξής το μέλλον κάθε επιχείρησης βαδίζει παράλληλα με την διαδικτυακή πολυεπίπεδη προβολή της!

Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2015

Παλαιό Φάληρο ξενοδοχείον Nestorion παραμονή συνέδρων ICEVI 12-14/2/2015 οικονομικές τιμές

Τεράστιες δυνάμεις κρύβουν μέσα τους οι λέξεις  συμπάθεια, σεβασμός, ειλικρίνεια, εμπιστοσύνη, αλληλεγγύη (ή empathie, respect, οppenheim, vertrouwen, aanvullen, στα ολλανδικά) που οι φέροντες αυτές δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα ή καλλίτερα πρέπει μόνο να τις προστατέψουν από τη λέξη συμφέρον (και τα παρελκόμενα της) που είναι πολύ επιθετική.
Τις λέξεις αυτές μας είχε τυπωμένες στην κάρτα της η Ολλανδέζα Angellette Akkermans, εισηγήτρια στο συνέδριο της ICEVI 12-14/2/2015 http://www.icevi-europe.org/ που διέμεινε μαζί με άλλους συναδέλφους στο ξενοδοχείο μας http://www.nestoriohotel.gr. Εμείς πειστήκαμε ότι όχι μόνο τις προβάλλει αλλά τις κάνει και πράξη... Στη φωτογραφία και ο κύριος Steve McCall στέλεχος της διοίκησης της διεθνούς οργάνωσης και καθηγητής του Πανεπιστημίου του Birmingham

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου