Σελίδες

Καλωσορίσατε στο e-ξενοδοχείο μας. Δείτε πως δουλεύουμε τι προσφέρουμε με ποιους και πως συνεργαζόμεθα. Θεωρούμε ότι η κάθε λεπτομέρεια περί αυτού και η επανάληψη έχει σημασία. Οι φωτογραφίες του περιβάλλοντος είναι δικές μας. Το Nestorion Hotel το αγαπάμε και το αγαπάνε. Κυλήστε τη μπάρα των περιεχομένων να δείτε τη θεματογραφία σε πολλά επίπεδα όπως : operation, sales, business, social. Η θεματολογία του ξενοδοχείου Nestorion Hotel αποτελεί άριστο αντικείμενο σύναψης σχέσεων και διαδράσεων με στόχο την προσέλκυση νέας πελατείας. Εφ' εξής το μέλλον κάθε επιχείρησης βαδίζει παράλληλα με την διαδικτυακή πολυεπίπεδη προβολή της!

Τετάρτη 25 Μαρτίου 2015

Athens, Greece, Faliro for ever! Find your appropriate accommodation solution at Nestorion Hotel with private parking, free wifi internet and tickets e-printing

Το NESTORION HOTEL σας καλοσωρίζει στην Ελληνική πρωτεύουσα και στην εξαιρετική παραλιακή τοποθεσία του Παλαιού Φαλήρου της Αθήνας.
Το απλό αυτό ξενοδοχείο με τα 2 ενισχυμένα (plus) αστέρια έχει να σας προσφέρει μια εύκολη πρόσβαση στην Αθηναϊκή Ριβιέρα και ταυτόχρονα μέσω tram και bus+metro (15 min) στο Μουσείο της Ακρόπολης, τον Λόφο της Ακροπόλης με τον αρχαίο Ναό του Παρθενώνα, την παλιά πόλη της Αθήνας (Plaka) και το κέντρο της πόλης των Αθηνών την πλατεία Συντάγματος
Το ξενοδοχείο διαθέτει πολύ καθαρά δωμάτια ύπνου με υπέροχο πλήρες πρωϊνό από μπουφέ. Διαθέτει επίσης μεταξύ άλλων υπηρεσιών δωρεάν wifi για κινητό τηλέφωνο και εκτύπωση αεροπορικών εισητηρίων.

Μπροστά ακριβώς από το NESTORION μπορείτε να παρκάρετε το ενοικιαζόμενο αυτοκινητό σας.
Είμαστε περήφανοι για την περιοχή της Αμφιθέας γιατί από πολύ παλιά είναι γνωστή για την υψηλή ποιότητα γαστρονομίας που παρέχει.
Δεκάδες εξειδικευμένες ταβέρνες στο κρέας, στο ψάρι, στους μεζέδες και στην ελληνική παραδοσιακή κουζίνα καλύπτουν τις απαιτήσεις τόσο των Αθηναίων όσο και των επισκεπτών πελατών μεγάλων και μικρών ξενοδοχείων της περιοχής.
Κατά τη διάρκεια της διαμονής σας σε συνεργαζόμενα με το ξενοδοχείο κέντρα χαλάρωσης μπορείτε να απολαύσετε αξέχαστε στιγμές με μασάζ, σάουνα, γυμναστήριο και εναλλακτική έξοδο για ποτό και διασκέδαση.
Είτε είστε πελάτης business είτε leisure είτε medical, pick your nest at Nestorion, the most cosy retreat close to Athens..
Στο ξενοδοχείο NESTORION θα αισθανθείτε την ελληνική ζεστή φιλοξενία και τον διακριτικό υπολογισμό (υπογράμμιση) της προσωπικότητάς σας.
Μείνετε μαζί μας όσο θέλετε σας αγαπάμε..
NESTORION ATHENS FALIRO
Pentelis 8, Palaio Faliro
Phone: +302109425010
e-mail: info@nestoriohotel.gr
http://www.nestorionhotel.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου