Σελίδες

Καλωσορίσατε στο e-ξενοδοχείο μας. Δείτε πως δουλεύουμε τι προσφέρουμε με ποιους και πως συνεργαζόμεθα. Θεωρούμε ότι η κάθε λεπτομέρεια περί αυτού και η επανάληψη έχει σημασία. Οι φωτογραφίες του περιβάλλοντος είναι δικές μας. Το Nestorion Hotel το αγαπάμε και το αγαπάνε. Κυλήστε τη μπάρα των περιεχομένων να δείτε τη θεματογραφία σε πολλά επίπεδα όπως : operation, sales, business, social. Η θεματολογία του ξενοδοχείου Nestorion Hotel αποτελεί άριστο αντικείμενο σύναψης σχέσεων και διαδράσεων με στόχο την προσέλκυση νέας πελατείας. Εφ' εξής το μέλλον κάθε επιχείρησης βαδίζει παράλληλα με την διαδικτυακή πολυεπίπεδη προβολή της!

Σάββατο 11 Ιουλίου 2015

Η Ελλάδα σταθερός, έμπιστος, ασφαλής, τουριστικός προορισμός. Γρήγορα θα ξεπεράσει τα οικονομικά της προβλήματα και θα γίνει πιό ποιοτική πιό ελκυστική πιό σύγχρονη σε υποδομές οργάνωση και ανθρώπινο δυναμικό.

Αγαπητέ ξένε, Οι Έλληνες γνωρίζουν ότι η επιθυμία σου ή η ανάγκη σου να επισκεφθείς την Ελλάδα μία φορά στη ζωή σου ή περισσότερες είναι δεδομένη..
Η Ελλάδα είναι πραγματικά μια όαση φιλοξενίας, είναι μια νησίδα ασφαλείας, ιδιαιτερότητας λόγω τοπίου, είναι μια νησίδα γαλάζιου ουρανού, μια ιδιαίτερα πολιτιστική χώρα λόγω του παρελθόντος της.
Η Ελλάδα με τις αρχαιολογικές υποδομές της, σχεδόν κάτω από τη γη και τις αξιόλογες τουριστικές υποδομές πάνω στο έδαφος διατηρεί πανέμορφα ανθρώπινα ξενοδοχεία και καλές δημόσιες υπηρεσίες και ανταποκρίνεται ικανοποιητικά στις σύγχρονες ανάγκες των παγκόσμιων επισκεπτών. Η Ελλάδα βελτιώνει συνεχώς τις υλικές, λειτουργικές και οργανωτικές της υποδομές.

Δεν υπάρχει περίπτωση και ο πιο αδιάφορος επισκέπτης όποια ιδιότητα και αν φέρει κατά την διάρκεια μιας παραμονής του στην Ελλάδα να μην πραγματοποιήσει μια πολιτιστική επίσκεψη δηλαδή να δει ένα αρχαίο ναό ή ένα αρχαίο στάδιο, αρχαίο θέατρο ή ένα αρχαιολογικό μουσείο. Δεν υποτιμούμε κανένα μνημείο καμία αρχαιότητα καμία φιλοξενία σε κανένα μέρος του κόσμου. Όμως είμαστε περήφανοι για τις ιδιότητες του τόπου μας για τα αγνά αισθήματα του ελληνικού λαού που αυθόρμητα εκδηλώνονται στις επαφές τους με τους επισκέπτες.
Είναι αλήθεια όμως ότι η μικρή αυτή χώρα τα τελευταία χρόνια πιο έντονα έχει μπει σε μια οικονομική περιπέτεια που την ταλαιπωρεί. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν παλεύει να λύσει το πρόβλημα τίμια και σοβαρά. Επίσης δεν σημαίνει ότι αναστέλλει την παροχή των ποιοτικών τουριστικών της υπηρεσιών και δεν κάνει το πάν να παρέχει ελεύθερες οικονομικές υπηρεσίες (ηλεκτρονικές ) ώστε να μη διακοπεί η εξυπηρέτηση των επισκεπτών.
Οι οικονομικές δυσκολίες πιστεύουμε δεν επηρεάζουν τις σχέσεις των Ελλήνων με τους επισκέπτες. Αντίθετα τις βαθαίνουν καθώς, λόγω των γεγονότων, ο ένας με τον άλλον ανταλλάσσει πρωτογενείς πληροφορίες και συναισθήματα που δεν επηρεάζονται από τα φίλτρα των παντοδύναμων media και φυσικά όταν η καταιγίδα περάσει ο κάθε ένας θα δει πιο καθαρά το περιβάλλον.
Ευχόμαστε στους επισκέπτες της χώρας, η όποιας μορφή αναστάτωση να είναι προσωρινή. Ευχόμαστε στην Ελλάδα, όπως και στο παρελθόν, να βρει τις δυνάμεις γρήγορα να ορθοποδήσει. Και θα πρέπει το κράτος να δώσει και μια "υποσχετική" σε όσους ταλαιπωρούνται από τη παρούσα κατάσταση ότι θα τους αποζημιώσει, στο βαθμό του δυνατού, τουλάχιστον ηθικά..
Αθήνα 8/7/2015

1 σχόλιο:

  1. Ο τουρισμός είναι ένα από τα πολύ σημαντικά κομμάτια της Ελληνικής οικονομίας. Εγώ πρόσφατα άνοιξα ένα μικρό ξενοδοχείο και πήρα και μια επιδότηση ΕΣΠΑ από το κράτος με τη βοήθεια μια εταιρείας με ειδίκευση στα προγράμματα αυτά. https://www.revivalsa.com/epidotisis-espa-w-68064

    ΑπάντησηΔιαγραφή