Σελίδες

Καλωσορίσατε στο e-ξενοδοχείο μας. Δείτε πως δουλεύουμε τι προσφέρουμε με ποιους και πως συνεργαζόμεθα. Θεωρούμε ότι η κάθε λεπτομέρεια περί αυτού και η επανάληψη έχει σημασία. Οι φωτογραφίες του περιβάλλοντος είναι δικές μας. Το Nestorion Hotel το αγαπάμε και το αγαπάνε. Κυλήστε τη μπάρα των περιεχομένων να δείτε τη θεματογραφία σε πολλά επίπεδα όπως : operation, sales, business, social. Η θεματολογία του ξενοδοχείου Nestorion Hotel αποτελεί άριστο αντικείμενο σύναψης σχέσεων και διαδράσεων με στόχο την προσέλκυση νέας πελατείας. Εφ' εξής το μέλλον κάθε επιχείρησης βαδίζει παράλληλα με την διαδικτυακή πολυεπίπεδη προβολή της!

Τετάρτη 29 Ιουλίου 2015

Ξενοδοχείο Nestorion Π.Φάληρο 10 λεπτά από το Ν.Φάληρο βλέπε χάρτη και το Metropololitan Hospital

Συμβουλές ..METROPOLITAN HOSPITAL..
(Περίληψη άρθρου από την περιοδική  έκδοση της επιστημονικής εταιρείας  του Νοσοκομείου Metropolitan http://www.metropolitan-hospital.gr)  (Δείτε τα tips στο τέλος του άρθρου) (Προωθητικό post για ξενοδοχείο Νεστόριον)
 Ειδικοί επιστήμονες γιατροί ύστερα από μακροχρόνιες μελέτες μας ενημερώνουν πόσο ευεργετικό είναι το τρέξιμο στον ελεύθερο χρόνο. Σε πληθυσμό περίπου 50.000 ατόμων επί 15 έτη κατεγράφησαν περίπου 3.500 θάνατοι από κάθε αιτία και 1.200 θάνατοι από καρδιά..  Από τον ανωτέρω πληθυσμό κατεγράφη το 24% ώς "δρομείς" Σε σύγκριση με τους μη αθλούμενους, οι δρομείς είχαν 30% και 45% χαμηλότερο κίνδυνο για θάνατο από κάθε αιτία και από καρδιά αντίστοιχα και όφελος προσδόκιμου ζωής 3 ετών. Όλες οι συγκρίσεις αθλουμένων μη αθλουμένων έδειξαν όφελος υπέρ των πρώτων.

Συστάσεις:
Φυσιολογικοί δρομείς: Μιά φορά την βδομάδα 50 λεπτά τρέξιμο περίπου 8 χιλιόμετρα κάνει καλό..
Επίμονοι "δρομείς": 29-50% παραπάνω όφελος (χαμηλότερο κίνδυνο θανάτου)
Τρέξιμο:  5-10 λεπτά την ημέρα σε χαμηλές ταχύτητες  σημαίνει χαμηλότερο κίνδυνο θανάτου από καρδιά!
Για όσους κάθονται στην δουλειά τους λοιπόν αρκετά, η παραπάνω συνταγή μπορεί να αποβεί σωτήρια!
TIPS:
1.       To Νοσοκομείο Metropolitan βρίσκεται στην οδό Εθνάρχου Μακαρίου 9 & Ελ.Βενιζέλου 1, Τ.Κ. 18547, Ν. Φάληρο, Πειραιάς. http://www.metropolitan-hospital.gr
2.       Το  Ξενοδοχείο Nestorion Hotel βρίσκεται στην οδό Πεντέλης 8, Τ.Κ. 17564 Π.Φάληρο, Αθήνα και απέχει με αυτοκίνητο 4,3 χιλ. ή 10 λεπτά από το Νοσοκομείο.  βλέπε χάρτη μέσω συνδέσμου https://goo.gl/maps/IeFpm http://www.nestoriohotel.gr
3.       Το ξενοδοχείο Nestorion είναι ιδανικό για διαμονή συγγενών ή υπό ιατρική παρακολούθηση ασθενών του Νοσοκομείου.
4.       Παρέχει δωμάτιο με πρωϊνό, δωρεάν wi-fi, δωρεάν e-printing για αεροπορικά εισιτήρια, δωρεάν parking, προσιτές τιμές.
5.       Το ξενοδοχείο Nestorion παρέχει φάσμα ειδικών έκτακτων εξυπηρετήσεων που έχουν ανάγκη οι ασθενείς του Metropolitan Hospital.
6.       Ο παράλιος χώρος του Δέλτα Φαλήρου είναι ιδανικός αστικός χώρος για περιπάτους, τρέξιμο και βάδισμα σύμφωνα με ιατρικές οδηγίες.
7.       Η πρόσβαση από το Metropolitan στο ξενοδοχείο Nestorion μπορεί να γίνει με ταξί, 4,3 χιλιόμετρα, με τραμ από στάση ΝΕΟ ΦΑΛΗΡΟ σε στάση ΑΓΙΑ ΣΚΕΠΗ και με τα πόδια περίπου 500 μέτρα ως το ξενοδοχείο ή από στάση λεωφορείου ΓΕΦΥΡΑ με λοφωρεία Β2 και 550 στην επόμενη στάση ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ επί της Συγγρού. Πίσω δε από το Πλανητάριο βρίσκεται το ξενοδοχείο.
8.       To Metropolitan Hospital είναι ένα από τα καλλίτερα ιδιωτικά νοσοκομεία της Αττικής με πολύ εξειδικευμένο ιατρικό επιτελείο, εξοπλισμό και καινοτομίες.












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου