Σελίδες

Καλωσορίσατε στο e-ξενοδοχείο μας. Δείτε πως δουλεύουμε τι προσφέρουμε με ποιους και πως συνεργαζόμεθα. Θεωρούμε ότι η κάθε λεπτομέρεια περί αυτού και η επανάληψη έχει σημασία. Οι φωτογραφίες του περιβάλλοντος είναι δικές μας. Το Nestorion Hotel το αγαπάμε και το αγαπάνε. Κυλήστε τη μπάρα των περιεχομένων να δείτε τη θεματογραφία σε πολλά επίπεδα όπως : operation, sales, business, social. Η θεματολογία του ξενοδοχείου Nestorion Hotel αποτελεί άριστο αντικείμενο σύναψης σχέσεων και διαδράσεων με στόχο την προσέλκυση νέας πελατείας. Εφ' εξής το μέλλον κάθε επιχείρησης βαδίζει παράλληλα με την διαδικτυακή πολυεπίπεδη προβολή της!

Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2015

Σούνιο, Ναός του Πoσειδώνα Πολιτιστικός περίπατος με τον Kosmo, την Patricia και την Denise..

Όσες φορές και να πάει κανείς στο Σούνιο δεν το χορταίνει.. Το Σούνιο είναι ένας τόπος συναρπαστικός πρωί μεσημέρι βράδυ.. Η διαδρομή μαγευτική μέχρι εκεί. Αφετηρία Nestorio Παλαιό Φάληρο..
Το μάτι αχόρταγο σκανάρει την ατέλειωτη θάλασσα κατά τη διάρκεια της διαδρομής. 60 χιλιόμετρα άνετου και φιλόξενου δρόμου που προσπαθεί να μιμηθεί τα κόλπα και τους κόλπους της θάλασσας. Δεκάδες τετραγωνικά χιλιόμετρα γαλάζιου στα δεξιά και καλλίγραμμων γυμνών βουνοκορφών στα αριστερά της Αττικής Χερσονήσου.
Η ακτογραμμή γεμάτη ευχάριστες εκπλήξεις. Μεταξύ βραχωδών ακτών, πρασίνου και κατοικουμένων περιοχών, αμμώδης παραλίες στολισμένες με καλαίσθητο εξοπλισμό προσφέρουν πολύτιμες υπηρεσίες, relax, σκιά, ύπνο μετά από ένα δροσερό μπάνιο.


Ο δρόμος ανυπομονεί να μας οδηγήσει στη κορυφή του ακρωτηρίου και το κατορθώνει.. Το ακρωτήρι περιλαμβάνει τα εξής στοιχεία. Τα υπολείμματα ενός ισχυρού αρχαίου φρουρίου, το τέμενος της Αθηνάς Σουνιάδας, τον ανατολικό λόφο, το τουριστικό περίπτερο, το τέμενος του Ποσειδώνος, το φρούριο και τους νεώσοικους στα πόδια του λόφου στην ακτή.
Ο,τι και να θέλει να αναφωνήσει κάποιος φαντάζει λίγο και φτωχό μπροστά σε αυτά που από μόνη της η φύση, το μνημείο, η θάλασσα ο βράχος, ο κόλπος, τα καραβάκια μιλάνε από μόνα τους.. Και από κάπου κει μέσα από το πέλαγος έρχονται ψιθυριστές και αέρινες οι φωνές του Ομήρου που σίγουρα θα γνώρισε το Σούνιο, οι λυγμοί του Μενελάου για το χαμό του πηδαλιούχου του Φρόντι, οι πολεμικές ιαχές των καταστροφέων Περσών και του Δημητρίου του Πολιορκητή αργότερα καθώς και οι προσευχές του Παυσανία στο Ναό της Αθηνάς..
Ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα ευρεθέντα τμήματα της ζωοφόρου με σκηνές κονταρομαχίας και γιγαντομαχίας που βρίσκονται σήμερα στο Μουσείο του Λαυρίου.
Ενας φωτογραφικός γύρος πείθει απόλυτα για τη αξία της επίσκεψης.





























































































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου