Σελίδες

Καλωσορίσατε στο e-ξενοδοχείο μας. Δείτε πως δουλεύουμε τι προσφέρουμε με ποιους και πως συνεργαζόμεθα. Θεωρούμε ότι η κάθε λεπτομέρεια περί αυτού και η επανάληψη έχει σημασία. Οι φωτογραφίες του περιβάλλοντος είναι δικές μας. Το Nestorion Hotel το αγαπάμε και το αγαπάνε. Κυλήστε τη μπάρα των περιεχομένων να δείτε τη θεματογραφία σε πολλά επίπεδα όπως : operation, sales, business, social. Η θεματολογία του ξενοδοχείου Nestorion Hotel αποτελεί άριστο αντικείμενο σύναψης σχέσεων και διαδράσεων με στόχο την προσέλκυση νέας πελατείας. Εφ' εξής το μέλλον κάθε επιχείρησης βαδίζει παράλληλα με την διαδικτυακή πολυεπίπεδη προβολή της!

Σάββατο 26 Δεκεμβρίου 2015

Μια μεταχριστουγεννιάτικη μέρα, στην Αθήνα στο Παλαιό Φάληρο στο ξενοδοχείο Nestorion Πεντέλης 8 πίσω από το πλανητάριο ή πολύ κοντά στο Metropolitan Hotel

Μια όμορφοστεφανωμένη με ήλιο μεταχριστουγεννιάτικη μέρα ζήσαμε σήμερα στην Αθήνα και στο ξενοδοχείο Nestorion, Πεντέλης 8, Παλαιό Φάληρο.
Η Αθήνα δεν στερήθηκε τους πιστούς σε αυτήν επισκέπτες οι οποίοι είτε με τα πόδια ανηφόρισαν προς το Μουσείο Ακροπόλεως είτε με το κόκκινο ανοιχτό λεωφορείο απόλαυσαν τον ήλιο και τις όμορφες γωνιές της.
Όσο για το ξενοδοχείο είναι γεμάτο από παιδικό γέλιο καθώς ο Σωτηράκος με τη παρουσία του και την οικειότητα που δείχνει προς όλους, υπογραμμίζει την οικογενειακή ατμόσφαιρα που επικρατεί . Το ξενοδοχείο όμως σφύζει και από κυπριακή χαρά καθώς ως πελάτες συγγενείς και φίλοι του Κυπριώτη γαμπρού και της εν Αθήναις νύφης, εύθυμοι και ομορφοντυμένοι ξεκινούν για τον γάμο στην Παναγίτσα του Παλαιού Φαλήρου. Ευχόμεθα λοιπόν στους νεόνυμφους: Άπειρες ολόθερμες ευχές για έναν “βίον ανθόσπαρτον”, ανέφελο και τρισευτυχισμένο. Με πολλή αγάπη. http://www.nestoriohotel.gr.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου