Σελίδες

Καλωσορίσατε στο e-ξενοδοχείο μας. Δείτε πως δουλεύουμε τι προσφέρουμε με ποιους και πως συνεργαζόμεθα. Θεωρούμε ότι η κάθε λεπτομέρεια περί αυτού και η επανάληψη έχει σημασία. Οι φωτογραφίες του περιβάλλοντος είναι δικές μας. Το Nestorion Hotel το αγαπάμε και το αγαπάνε. Κυλήστε τη μπάρα των περιεχομένων να δείτε τη θεματογραφία σε πολλά επίπεδα όπως : operation, sales, business, social. Η θεματολογία του ξενοδοχείου Nestorion Hotel αποτελεί άριστο αντικείμενο σύναψης σχέσεων και διαδράσεων με στόχο την προσέλκυση νέας πελατείας. Εφ' εξής το μέλλον κάθε επιχείρησης βαδίζει παράλληλα με την διαδικτυακή πολυεπίπεδη προβολή της!

Κυριακή 12 Ιουνίου 2016

Φεστιβαλ Αθηνών, Χειμερινοί Κολυμβητές, Αργύρης Μπακιρτζής,Ματούλα Ζαμάνη στην Πειραιώς 260, Κήπος Δ / 14 Ιουνίου 2016 / 21:00 / Τιμές εισιτηρίων 8€

Οι "Χειμερινοί κολυμβητές" ανοίγουν το Φεστιβάλ Αθηνών 2016!
Πειραιώς 260, Κήπος Δ / 14 Ιουνίου 2016 / 21:00 / Τιμές εισιτηρίων 8€ map from Nestorion to the Festival of Athens: https://goo.gl/maps/8qzzFgf5Hvu
Εισιτήρια
http://tickets.greekfestival.gr/music/greekfestival/giorti-enarksis/
http://greekfestival.gr/gr/events/view/giorti-enarxis-sunaulia-2016
 Το Φεστιβάλ Αθηνών 2016 ξεκινάει με μία γιορτή, μια μεγάλη συναυλία στον χώρο που συγκεντρώνει κάθε καλοκαίρι το φιλότεχνο κοινό, την Πειραιώς 260. Στην γιορτινή αυτή βραδιά, το κοινό θα απολαύσει τους Χειμερινούς Κολυμβητές, την Μπάντα της Φλώρινας και τη Ματούλα Ζαμάνη. Η βραδιά θα συνεχιστεί με dj set by Palov και χορό.


Οι Χειμερινοί Κολυμβητές, το αγαπημένο συγκρότημα με την ιδιαίτερη φωνή του Αργύρη Μπακιρτζή, εμφανίζονται για πρώτη φορά στο Φεστιβάλ, για να ξεσηκώσουν το κοινό με τα τραγούδια τους. Μαζί τους εμφανίζεται και η Μπάντα της Φλώρινας, σχήμα με το οποίο έχουν συμπράξει πολλές φορές από την πρώτη τους συνεργασία, το 1985.

Τους Χειμερινούς Κολυμβητές και τη Μπάντα της Φλώρινας συνοδεύει επί σκηνής δεκαμελής χορωδία υπό τη διεύθυνση του Γιάννη Βρυζάκη και εκλεκτοί καλεσμένοι, μουσικοί και μη, όπως η Μάρθα Φριντζήλα, η Φωτεινή Βελεσιώτου, ο Θωμάς Κοροβίνης, τη Σταυρούλα Παυλίκου και άλλοι καλεσμένοι-έκπληξη!

Τα δύο σχήματα διαδέχεται στη σκηνή η Ματούλα Ζαμάνη, μία από τις πιο δυναμικές περσόνες της ελληνικής μουσικής. Η εμβληματική performer με τους πιστούς πολύτιμους σωματοφύλακες - συνεργάτες της, μοιράζεται με το κοινό αληθινές στιγμές και μας ταξιδεύει στο ανέφικτο και ευγενικό συναίσθημα, έχοντας στο δισάκι της μελωδίες και τραγουδια παλιά και νέα.

Η βραδιά όμως δεν τελειώνει ακόμα, καθώς μετά από το live μέρος η βραδιά θα συνεχιστεί με dj set από τον Palov, με μουσικές και ρυθμούς της παγκόσμιας μουσικής σκηνής και επιρροές από jazz, funk, latin και reggae μελωδίες και ρυθμούς από την Ανατολή έως την Δύση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου