Σελίδες

Καλωσορίσατε στο e-ξενοδοχείο μας. Δείτε πως δουλεύουμε τι προσφέρουμε με ποιους και πως συνεργαζόμεθα. Θεωρούμε ότι η κάθε λεπτομέρεια περί αυτού και η επανάληψη έχει σημασία. Οι φωτογραφίες του περιβάλλοντος είναι δικές μας. Το Nestorion Hotel το αγαπάμε και το αγαπάνε. Κυλήστε τη μπάρα των περιεχομένων να δείτε τη θεματογραφία σε πολλά επίπεδα όπως : operation, sales, business, social. Η θεματολογία του ξενοδοχείου Nestorion Hotel αποτελεί άριστο αντικείμενο σύναψης σχέσεων και διαδράσεων με στόχο την προσέλκυση νέας πελατείας. Εφ' εξής το μέλλον κάθε επιχείρησης βαδίζει παράλληλα με την διαδικτυακή πολυεπίπεδη προβολή της!

Παρασκευή 20 Μαΐου 2016

Πως θα έλθετε από το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος στο Πλαιό Φάληρο στο ξενοδοχείο, είτε από τη παραλιακή λεωφόρο είτε από το Σύνταγμα με το λεωφορεία Χ96, Χ95

Πως θα έλθετε στο ξενοδοχείο Nestorion.
Αγαπητοί φίλοι, λάβαμε το αίτημά/μύνημα σας για κράτηση και σας ευχαριστούμε θερμά. Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε, εάν δεν έχετε ξανάλθει στο Nestorion, πως θα φθάσετε κοντά μας δίχως κόπο..
■ Εάν έρχεστε από το κέντρο της Αθήνας με ΙΧ αυτοκίνητο και  χρησιμοποιείτε GPS θα μας βρείτε στην οδό Πεντέλης 8, παράλληλο της λεωφόρου Συγγρού, Παλαιό Φάληρο, ΤΚ 175 64, πίσω από το Πλανητάριο (Ευγενίδιο ιδρυμα) και την κλινική Ρέα (νοτιοανατολικά).
■ Κατεβαίνοντας την λεωφόρο Συγγρού πριν το νοσοκομείο Ωνάσειο κάντε αναστροφή μπείτε στην λεωφόρο Αμφιθέας και αμέσως η πρώτη κάθετος, νότια είναι η οδός Πεντέλης.
■ Αν έρχεστε από εθνική οδό θα φθάσετε χωρίς σηματοδότες δηλαδή από λεωφόρο Κηφισού - λεωφόρο Συγγρού και έξοδος η πρώτη δεξιά (ανατολικά) οδός Συνταγματάρχου Ζησιμοπούλου, μετά  την πιάτσα ταξί και το ξενοδοχείο METROPOLITAN και την γυναικολογική Κλινική Ρέα. Στη συνέχεια η οδός Πεντέλης είναι η πρώτη κάθετος της οδού Συνταγματάρχου Ζησσιμοπούλου, παράλληλος της λεωφόρου Συγγρού, νότια, θα μας βρείτε στο αριθμό 8 μετά το Πλανητάριο (Ευγενίδιο Ιδρυμα).

■ Εάν πάρετε συγκοινωνία τα λεωφορεία που μας/σας εξυπηρετούν είναι το Β2 από το Σύνταγμα, τέρμιναλ τραμ, το Β2 και 550 από το σταθμό metro FIX. Θα κατεβείτε στη στάση νοσοκομείο Ωνάσειο και θα κατευθυνθείτε νότια. Περάστε απέναντι ανατολικά από την υπόγεια διάβαση στο ύψος του Πλανηταρίου (Ευγενείδιο Ιδρυμα) και σε 100 μέτρα νοτιοανατολικά βρίσκεται το ξενοδοχείο Nestorion. Ενναλλακτικά από στάση metro FIX εξυπηρετούν και τα λεωφορεία Α2 (στάση 1η Αμφιθέας) και λεωφορείο No 126 στάση Τράπεζα. Για να βρείτε το Nestorion ακολουθείτε νότια κατεύθυνση, στα 200 μέτρα περίπου.
■ Εναλλακτικά από το τη στάση metro FIX μπορείτε να πάρετε και το Tram ΣΕΦ (Τ4). Θα κατεβείτε στάση Αγία Σκέπη (Παλαιό Φάληρο) από όπου το Nestorion απέχει 850 μέτρα βόρειοδυτικά.
■ Διαθέτουμε πάρκιν 5-10 θέσεων.
■ Υπάρχει επίσης και ελεύθερο πάρκιν στους γύρω δρόμους ιδιαίτερα τις απογευματινές ώρες. Εάν συναντήσετε κάποια δυσκολία ενημερώστε μας υπάρχουν πάντα λύσεις.
■ Από αεροδρόμιο μπορείτε να έρθετε με το λεωφορείο Χ96, κάθε μισή ώρα περίπου την ημέρα στάση Γέφυρα//Αγία Σκέπη και με τα πόδια ή αμέσως μέσω οδο Ζεφύρου ή με λεωφορεία Β2 ή 550 η επόμενη στάση Πλανητάριο/Ρεα. 
Δείτε το χάρτη google map: https://goo.gl/maps/zNzb2hvKQtF2.
■ Από αεροδρόμιο μέσω Συντάγματος με το Χ95 ή metro και μετά Β2 στάση Πλανητάριο/Ωνάσειο και μετά πέρασμα από υπόγεια διάβαση απέναντι διαγωνίως (νοτιοανατολικά) πίσω από το Πλανητάριο βρίσκεται το ξενοδοχείο.
■ Τη νύχτα προτιμήστε να έρθετε μέσω Συντάγματος Χ95/+ταξί περίπου 10€.
■ Από αεροδρόμιο με ταξί από 38-45€ περίπου, την νύχτα +10€
■ Από λιμάνι Πειραιά με ταξί  8-10€
■ ή ΗΣΑΠ Πειραιά, Φάληρο αλλαγή τραμ ΣΕΦ στάση Αγία Σκέπη, μετά πέρασμα κάτω από την αερογέφυρα και αριστερά οδό Ζεφύρου τέρμα και δεξιά Πεντέλης 8, περίπου 850 μέτρα, 10 λεπτά.
■ ή Χ96 (Express αεροδρομίου στάση Αγία Σκέπη)
Ευχαριστούμε


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου