Σελίδες

Καλωσορίσατε στο e-ξενοδοχείο μας. Δείτε πως δουλεύουμε τι προσφέρουμε με ποιους και πως συνεργαζόμεθα. Θεωρούμε ότι η κάθε λεπτομέρεια περί αυτού και η επανάληψη έχει σημασία. Οι φωτογραφίες του περιβάλλοντος είναι δικές μας. Το Nestorion Hotel το αγαπάμε και το αγαπάνε. Κυλήστε τη μπάρα των περιεχομένων να δείτε τη θεματογραφία σε πολλά επίπεδα όπως : operation, sales, business, social. Η θεματολογία του ξενοδοχείου Nestorion Hotel αποτελεί άριστο αντικείμενο σύναψης σχέσεων και διαδράσεων με στόχο την προσέλκυση νέας πελατείας. Εφ' εξής το μέλλον κάθε επιχείρησης βαδίζει παράλληλα με την διαδικτυακή πολυεπίπεδη προβολή της!

Δευτέρα 8 Αυγούστου 2016

Παιγνίδια στρατηγικής στο Παλαιό Φάληρο Ταε Κβο Ντο κλειστό γήπεδο Ολυμπιακά ακίνητα. Διεθνές meeting παιχτών από πολλές χώρες, διαμονές στο Nestorion Hotel μόλις 800 μέτρα απόσταση με τα πόδια. Διευκολύνσεις μετακίνησης.

Στο κλειστό γήπεδο Tae Kwon Dο Παλαιού Φαλήρου συγκεντρώθηκε και πάλι φέτος (2-7/8/2016) το ενδιαφέρον των παιχτών στρατηγικών παιγνιδιών (μινιατούρες) από διάφορες χώρες του κόσμου. Αντιπροσωπίες από Πολωνία, Ουκρανία, Σουηδία, Ελβετία, Σλοβενία, Λετονία, Σερβία, Λευκορωσία, πήραν μέρος στο τουρνουά ETC 2016 Athens Greece και διέμειναν στο ξενοδοχείο Nestorion, Pentelis 8, Paleo Faliro +302109420820, info@nestoriohotel.gr Αντιπρόσωπος του ξενοδοχείου μας επισκέφτηκε το χώρο του Tournament και αποθανάτισε πολλές φάσεις "φανταστικών" παιγνιδιών που αν και στρατιωτικά / πολεμικά, έχουν την ιδιότητα να καλλιεργούν την ευγενή άμιλλα την φιλία και την ειρήνη μεταξύ των παιχτών των διαφόρων εθνών! Αφιερώνουμε λοιπόν το άλμπουμ αυτό στην ειρήνη και την αλληλεγγύη, που τόσο έχουν ανάγκη οι καιροί μας!
‪Η Γερμανική ομάδα διεκρίθει και πήρε τη πρώτη θέση και ακολούθησε η Γαλλία τη 2η θέση και τρίτη ήρθε η Ρωσία.
Την τελευταία μέρα πολλοί από τους παίχτες επισκέφθησαν το ιστορικό κέντρο της Αθήνας και ανεχώρησαν με τις καλύτερες εντυπώσεις από το ξενοδοχείο.
See 210 photos from the event here: click here:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου