Σελίδες

Καλωσορίσατε στο e-ξενοδοχείο μας. Δείτε πως δουλεύουμε τι προσφέρουμε με ποιους και πως συνεργαζόμεθα. Θεωρούμε ότι η κάθε λεπτομέρεια περί αυτού και η επανάληψη έχει σημασία. Οι φωτογραφίες του περιβάλλοντος είναι δικές μας. Το Nestorion Hotel το αγαπάμε και το αγαπάνε. Κυλήστε τη μπάρα των περιεχομένων να δείτε τη θεματογραφία σε πολλά επίπεδα όπως : operation, sales, business, social. Η θεματολογία του ξενοδοχείου Nestorion Hotel αποτελεί άριστο αντικείμενο σύναψης σχέσεων και διαδράσεων με στόχο την προσέλκυση νέας πελατείας. Εφ' εξής το μέλλον κάθε επιχείρησης βαδίζει παράλληλα με την διαδικτυακή πολυεπίπεδη προβολή της!

Πέμπτη 25 Αυγούστου 2016

Nestorion Hotel, ένα ξενοδοχείο συνδεδεμένο με τις 2 άκρες του πολιτισμού Κέντρο Πολιτισμού Σταύρος Νιάρχος, Ακρόπολη και όχι μόνο..

Τmap / https://goo.gl/maps/oT5qmxk56FF2 / Στην αρχή της οδού Πεντέλης, μιας σημαντικής οδού λόγω Ευγενίδιου Ιδρύματος και Metropolitan Hotel, Conference Centers και της υπερσύγχρονης Μαιευτικής κλινικής ΡΕΑ, το ξενοδοχείο Nestorion βρίσκεται σε πολύ κοντινή απόσταση με τα πόδια από την κεντρική τοπική αγορά -shopping, drinking, eating του Παλαιού Φαλήρου, λιμάνι του Φαλήρου, τη Μαρίνα Φλοίσβου, τη Μαρίνα Αλίμου (ανατολικά) και το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (δυτικά) καθώς και εγκαταστάσεις Ολυμπιακών Αγώνων.
Είναι σημαντικό να πούμε ότι στην ήσυχη πόλη του Παλαιού Φαλήρου όπου βρίσκεται το ξενοδοχείο έχει πολλές ταβέρνες που προσφέρουν απίθανα πιάτα, ψητά κρέατα της ώρας, φρέσκα ψάρια και μαγειρευτά φαγητά.


Σε πολύ μικρή απόσταση 2-3 χιλιομέτρων, με μεγάλο εύρος επιλογών για shopping βρίσκονται οι δήμοι Καλλιθέας και Νέας Σμύρνης. Δύο υπεραγορές Media Market και Kotsovolos βρίσκονται κοντά μόλις ένα (1) χιλιόμετρο από το Ξενοδοχείο επί της Συγγρού. Το κέντρο της πόλις του Πειραιά και το λιμάνι είναι εύκολα προσεγγίσιμα και απέχουν περίπου 7 χιλιόμετρα. Η κοντινότερη στάση λεωφορείου ή rail tram είναι στα 500 μέτρα από το ξενοδοχείο. Από τη στάση αυτή μπορείτε να πάρετε το tram για την πλησιέστερη παραλία 2 χιλιόμετρα το EDEN ή για μία παραλιακή βόλτα στις πόλεις Γλυφάδα, Βούλα και τέλος τη λίμνη και πλαζ - beach Βουλιαγμένη (ιδανική για κολύμβηση) ή ακρωτήριο Σούνιο (69 χιλ.)

Η απόσταση που χωρίζει το Νεστόριον από το μετρό, το Μουσείο της Ακρόπολης και την Ακρόπολη είναι περίπου 4 χιλιόμετρα.  Το ιστορικό κέντρο της Αθήνας, η παλιά πόλις "Πλάκα" οι  οδοί Ερμού και Αιόλου, η οδός Μητροπόλεως, το Μοναστηράκι, του Ψυρρή, το Γκάζι, το Θησείο, η οδός Αποστόλου Παύλου, είναι ό,τι πρέπει να κάνετε βόλτα να πιείτε το ποτό σας, να διασκεδάσετε και να απολαύσετε ένα  πολύ καλό φαγητό. Πολλά μπαρ πάνω σε ταράτσες έχουν θέα την Ακρόπολη. Η απόσταση από όλα αυτά τα κέντρα είναι περίπου 6 χιλιόμετρα  και εύκολα και φτηνά με ταξί (6-8 ευρώ) μπορείτε να τα προσεγγίσετε.

Το ξενοδοχείο Nestorion είναι η στρατηγική σας βάση από πλευράς τοποθεσίας, αποστάσεων, χρόνου και οικονομία χρημάτων για την επίσκεψή σας στην Αθήνα, την θάλασσα και τον Πειραιά. Το ξενοδοχείο μπορεί να σας διασυνδέσει και να σας προσφέρει πολλές πληροφορίες εκδρομών, κρουαζιερών, car rental και Hop on Hop off.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου