Σελίδες

Καλωσορίσατε στο e-ξενοδοχείο μας. Δείτε πως δουλεύουμε τι προσφέρουμε με ποιους και πως συνεργαζόμεθα. Θεωρούμε ότι η κάθε λεπτομέρεια περί αυτού και η επανάληψη έχει σημασία. Οι φωτογραφίες του περιβάλλοντος είναι δικές μας. Το Nestorion Hotel το αγαπάμε και το αγαπάνε. Κυλήστε τη μπάρα των περιεχομένων να δείτε τη θεματογραφία σε πολλά επίπεδα όπως : operation, sales, business, social. Η θεματολογία του ξενοδοχείου Nestorion Hotel αποτελεί άριστο αντικείμενο σύναψης σχέσεων και διαδράσεων με στόχο την προσέλκυση νέας πελατείας. Εφ' εξής το μέλλον κάθε επιχείρησης βαδίζει παράλληλα με την διαδικτυακή πολυεπίπεδη προβολή της!

Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2016

Εκθεση Τουρισμού Λονδίνου, Αθηναϊκή εκπροσώπηση, καλά νέα

Καλά νέα από το Λονδίνο για την Αττική μέσω Convention & Visitors Bureau (ACVB) της Εταιρείας Ανάπτυξης και Τουριστικής Προβολής δήμου Αθηναίων (ΕΑΤΑ) και της Ένωσης Ξενοδόχων Αθηνών - Αττικής & Αργοσαρωνικού (ΕΞΑΑ-Α).
Εκπρόσωποι των 2 οργανώσεων που πήραν μέρος στην Διεθνή έκθεση τουρισμού του Λονδίνου 2016 (WTM 2016) πραγματοποίησαν μεγάλο αριθμό συναντήσεων με εκπροσώπους τουριστικών γραφείων, στελέχη εταιρειών διοργάνωσης ταξιδιών, εκδηλώσεων και συναντήσεων, δημοσιογράφους, bloggers κ.α. τόσο από τη βρετανική αγορά όσο και από άλλες ξένες αγορές.
Παράλληλα συμμετείχαν στις δύο διοργανώσεις (speed networking events) με επιλεγμένους buyers.
Το ενδιαφέρον για τον προορισμό ήταν μεγάλο, όπως έντονη ήταν και η ζήτηση για ενημερωτικό υλικό και πληροφορίες, τόσο σε επίπεδο ταξιδιών city breaks, όσο και σε επίπεδο άλλων θεματικών δραστηριοτήτων και προϊόντων, όπως ο τουρισμός πολυτελείας, τα γαμήλια ταξίδια, ο πολιτιστικός τουρισμός, εμβληματικές διοργανώσεις όπως ο αυθεντικός Μαραθώνιος της Αθήνας καθώς και οι εκδρομές και οι περιηγήσεις στον Αργοσαρωνικό και στους νησιωτικούς προορισμούς της Αττικής.
Την είδηση αντλήσαμε από το http://www.bluebirds.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου