Σελίδες

Καλωσορίσατε στο e-ξενοδοχείο μας. Δείτε πως δουλεύουμε τι προσφέρουμε με ποιους και πως συνεργαζόμεθα. Θεωρούμε ότι η κάθε λεπτομέρεια περί αυτού και η επανάληψη έχει σημασία. Οι φωτογραφίες του περιβάλλοντος είναι δικές μας. Το Nestorion Hotel το αγαπάμε και το αγαπάνε. Κυλήστε τη μπάρα των περιεχομένων να δείτε τη θεματογραφία σε πολλά επίπεδα όπως : operation, sales, business, social. Η θεματολογία του ξενοδοχείου Nestorion Hotel αποτελεί άριστο αντικείμενο σύναψης σχέσεων και διαδράσεων με στόχο την προσέλκυση νέας πελατείας. Εφ' εξής το μέλλον κάθε επιχείρησης βαδίζει παράλληλα με την διαδικτυακή πολυεπίπεδη προβολή της!

Κυριακή 26 Μαρτίου 2017

Επισκέπτες από την μακρυνή Σινγκαπούρη, Singapore, παρακολούθηση αθλητικού διεθνές meeting στο Tae Kwon Do, κλειστό ολυμπιακό γήπεδο Φαλήρου

Nestorion Hotel Ο Sam_Ng είναι από την μακρυνή Συγκαπούρη και ήλθε στην Ελλάδα με την γυναίκα του να θαυμάσει την κόρη τους που πήρε μέρος στον Διεθνή Διαγωνισμό ρυθμικής Γυμναστικής που διεξήχθει από 24-26 στο κλειστό Φαλήρου. Τους ευχόμεθα κάθε επιτυχία και να δούν την κόρη τους ψηλά στο βάθρο! Εμειναν στο #Nestoriohotel το οποίο απέχει 13 λεπτά από το κλειστό Φαλήρου.
Aphrodite competition #Faliro 2017
#Nestoriohotel accommodation 13 minutes walking from #TaeKwonDo Indoor Olympic Stadium

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου