Σελίδες

Καλωσορίσατε στο e-ξενοδοχείο μας. Δείτε πως δουλεύουμε τι προσφέρουμε με ποιους και πως συνεργαζόμεθα. Θεωρούμε ότι η κάθε λεπτομέρεια περί αυτού και η επανάληψη έχει σημασία. Οι φωτογραφίες του περιβάλλοντος είναι δικές μας. Το Nestorion Hotel το αγαπάμε και το αγαπάνε. Κυλήστε τη μπάρα των περιεχομένων να δείτε τη θεματογραφία σε πολλά επίπεδα όπως : operation, sales, business, social. Η θεματολογία του ξενοδοχείου Nestorion Hotel αποτελεί άριστο αντικείμενο σύναψης σχέσεων και διαδράσεων με στόχο την προσέλκυση νέας πελατείας. Εφ' εξής το μέλλον κάθε επιχείρησης βαδίζει παράλληλα με την διαδικτυακή πολυεπίπεδη προβολή της!

Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013

Κέντρο Πολιτισμού "Σταύρος Νιάρχος" : Find hotel Nestorion nearby

See Nestorion/ nearby nice gently hotel ! Από τα δημοσιεύματα του τύπου αλλά και από δική μας διαπίστωση μάθαμε ότι το Αύγουστο θα δίνονταν στο κοινό το Αθλητικό και Ψυχαγωγικό Πάρκο Δήμου Καλλιθέας, με το ολυμπιακών διαστάσεων κολυμβητήριο, που χρηματοδότησε το Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος». Το Πάρκο Καλλιθέας αποτελεί τον προπομπό του Κέντρου Πολιτισμού «Σταύρος Νιάρχος», που κατασκευάζεται στο Δέλτα Φαλήρου με γοργούς ρυθμούς. Μπήκαν τα θεμέλια της Εθνικής Λυρικής Σκηνής και της Εθνικής Βιβλιοθήκης που θα φιλοξενηθούν σε ένα πάρκο 170.000 τ.μ. Οι εργασίες για την αποπεράτωση του έργου προχωρούν κανονικά σύμφωνα με τις προδιαγραφές. Το έργο προβλέπεται να παραδοθεί στα τέλη του 2015. Εντυπωσιακές και πρωτοπόρες είναι οι κατασκευές που λαμβάνουν χώρα και το τοπίο που γνωρίζαμε θα αλλάξει ριζικά. Ωφελημένοι θα τόσο οι κάτοικοι της Καλλιθέας όσο και του Φαλήρου που θα δουν τις πόλεις τους να συνδεθούν ποικιλοτρόπως (πεζογέφυρα κλπ) καθώς και οι κάτοικοι του λεκανοπεδίου και οι επισκέπτες που θα παρακολουθούν τα πολιτιστικά τεκταινόμενα στο χώρο.


Περισσότερα νέα για τη πορεία των έργων μπορείτε να μάθετε από τον ιστότοπο http://www.snf.gr/
και φωτογραφίες από την εξαιρετική ανακάλυψη της αρχαιολογικής σκαπάνης μπορείτε να δείτε εδώ:
Το Nestorion παρακολουθεί από κοντά την εξέλιξη των έργων και εύχεται όλα να πάνε καλά για να γνωρίσει η τοπική κοινωνία ανάπτυξη και οι επιχειρήσεις περισσότερες δουλειές. Σημειώνεται ό,τι το ξενοδοχείο βρίσκεται σε μικρή απόσταση από το σημερινό εργοτάξιο και αυριανό Κέντρο και μπορεί να φιλοξενήσει επισκέπτες, στελέχη των έργων, καλεσμένους από άλλες χώρες κλπ (Σχετικό ρεπορτάζ εφημερίδος "Βήμα" εδώ 26/6/2013)

Σημείωμα:

Το Κέντρο Επισκεπτών του Κέντρου Πολιτισμού «Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος» αναμένεται να ανοίξει για το ευρύ κοινό το Φθινόπωρο του 2013. Πρόκειται για μια ελαφριά προσωρινή κατασκευή, η οποία θα λειτουργεί μέχρι την προγραμματισμένη ολοκλήρωση του ΚΠΙΣΝ, στο τέλος του 2015. Το Κέντρο Επισκεπτών θα προσφέρει την ευκαιρία στο κοινό να δει το εργοτάξιο και να ενημερωθεί για τις τεχνικές λεπτομέρειες της κατασκευής και του έργου, καθώς και για την αποστολή του ΚΠΙΣΝ. Παράλληλα το Κέντρο Επισκεπτών θα δώσει μια «πρώτη γεύση» της λειτουργίας του ΚΠΙΣΝ μέσα από εκθέσεις και δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους.
Το Κέντρο Επισκεπτών είναι μια ελαφριά προσωρινή κατασκευή, που έχει προγραμματιστεί να λειτουργήσει στα τέλη του Σεπτέμβρη του 2013. Θα λειτουργήσει μέχρι την προγραμματισμένη ολοκλήρωση του ΚΠΙΣΝ, στο τέλος του 2015, και θα εξυπηρετεί πολλαπλές λειτουργίες. Θα προσφέρει την ευκαιρία σε επισκέπτες να δουν το εργοτάξιο και να μάθουν συγκεκριμένες λεπτομέρειες για το ΚΠΙΣΝ, την ιστορία του, τον ρόλο του, τη δομή του, τον σκοπό του και την αποστολή του, καθώς και για το μέλλον του. Θα αποτελέσει επίσης χώρο δημοσίων εκθέσεων και άλλων εκδηλώσεων σε σχέση με την κατασκευή του ΚΠΙΣΝ. Το Κέντρο Επισκεπτών θα περιλαμβάνει ενημερωτικά και εκπαιδευτικά φυλλάδια, διαδραστικές οθόνες και ασύρματη πρόσβαση στο διαδίκτυο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου