Σελίδες

Καλωσορίσατε στο e-ξενοδοχείο μας. Δείτε πως δουλεύουμε τι προσφέρουμε με ποιους και πως συνεργαζόμεθα. Θεωρούμε ότι η κάθε λεπτομέρεια περί αυτού και η επανάληψη έχει σημασία. Οι φωτογραφίες του περιβάλλοντος είναι δικές μας. Το Nestorion Hotel το αγαπάμε και το αγαπάνε. Κυλήστε τη μπάρα των περιεχομένων να δείτε τη θεματογραφία σε πολλά επίπεδα όπως : operation, sales, business, social. Η θεματολογία του ξενοδοχείου Nestorion Hotel αποτελεί άριστο αντικείμενο σύναψης σχέσεων και διαδράσεων με στόχο την προσέλκυση νέας πελατείας. Εφ' εξής το μέλλον κάθε επιχείρησης βαδίζει παράλληλα με την διαδικτυακή πολυεπίπεδη προβολή της!

Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

ΡΕΑ : Εστία Φροντίδας της Γυναίκας πολύ υψηλών προδιαγραφών/ Hotel Nestorion at Palaio Faliro

See Nestorion/ nearby nice gently hotel ! Η Ρέα είναι ένα σύγχρονο μαιευτήριο το οποίο βρίσκεται στο τέρμα της Συγγρού με δυνατότητες πρόσβασης πολύ εύκολες από όλα σχεδόν τα σημεία της Αττικής, Πειραιά και Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος. Το περιβάλλον, οι εγκαταστάσεις, το εξειδικευμένο προσωπικό, τα μέσα που διαθέτει κερδίζουν την εμπιστοσύνη του γυναικείου φύλλου το οποίο από κάθε σημείο της χώρας προστρέχει να βοηθηθεί να φέρει στο κόσμο τη νέα ζωή. Εδώ της παρέχεται κάθε ευκολία, αρωγή και γενικά φροντίδα. Παράπλευρες υπηρεσίες, όπως μαγαζιά μπεμπέ, είδη δώρων, καφετερία προσφέρουν πολύ καλή εξυπηρέτηση στους επισκέπτες. Διαβάζουμε από την ειδική μπροσούρα ότι η Ρέα εξασφαλίζει: Ολοκληρωμένες υπηρεσίες υγείας για την γυναίκα, κορυφαίο ιατρικό και Νοσηλευτικό Δυναμικό, ιατρική αξιοπιστία, ασφάλεια, σύγχρονη αντίληψη, ευχάριστο και φιλόξενο περιβάλλον, διακριτικότητα.


Μαιευτικές Υπηρεσίες :
Φυσιολογικοί τοκετοί και καισαρικές, προγεννητικός έλεγχος, μαιευτικοί έλεγχοι, εμβρυομητρική, έλεγχος και αντιμετώπιση κύησης υψηλού κινδύνου, μονάδα εντατικής νοσηλείας νεογνών.
Γυναικολογικές Υπηρεσίες :
Γυναικολογικοί υπέρηχοι, παθολογία τραχήλου, κολποσκοπήσεις, laser, γυναικολογικοί χειρουργική, διαγνωστική και επεμβατική υστεροσκόπηση, διαγνωστική και επεμβατική λαπαροσκόπηση, ανσολογία κυήσεως / καθ' έξιν αποβολές, παιδική και εφηβική γυναικολογία, πλαστική και επανορθωτική χειρουργική γυναίκας, μονάδα εντατικής θεραπείας.
Διαγνωστικά Τμήματα και Εργαστήρια :
Μικροβιολογικά / ανοσολογικά, αιματολογικά, βιοχημικό / ορμονολογικό, παθολογοανατομικό, κυτταρολογικό, κλασσική ψηφιακή ακτινολογία, ανοικτός μαγνητικός τομογράφος, αξονικός τομογράφος πολλαπλών τομών, κλιμακτήριος / εμμηνόπαυση (μέτρηση οστικής πυκνότητας), γενικοί υπέρηχοι ενηλίκων και νεογνών, καρδιολογικό, ενδοκρινολογικό / διαβητολογικό, check up, κέντρο διατροφικής υποστήριξης και διαιτολογίας, μοριακή βιολογία , ουρογυναικολογία / ουροδυναμικός έλεγχος, εξωτερικά ιατρεία.
Εξειδικευμένα κέντρα :
Κέντρο μαστού (ψηφιακή μαστογραφία στερεοτακτική βιοψία, υπέρηχοι, ελαστογραφία), μονάδα γονιμότητας εξωσωματικής γονιμοποίησης.

Η σχέση του Ρέα με το Nestrion/ : To Nestorion εξυπηρετεί τους συνοδούς και επισκέπτες των νοσηλευομένων στο Μαιευτήριο Ρέα προσφέροντας κατάλυμα. Απέχει μόνο 210 μέτρα από αυτό πάνω στην ευθεία της οδού Πεντέλης ή οποία ξεκινά από νότια του Φαληρικού Δέλτα. Δηλαδή από το 17 λίγα βήματα στον αριθμό 8 της Πεντέλης.  Ο ιστότοπος του Nestorion είναι http://nestoriohotel.gr/ όπου μπορείτε να δείτε λεπτομέρειες για το ξενοδοχείο. Πληροφορίες και τιμές μπορείτε να πάρετε και στο τηλέφωνο 210 94 20 820. Αν πείτε ό,τι πήρατε από δώ την πληροφορία του ξενοδοχείου θα 'χετε καλλίτερη τιμολογιακή αντιμετώπιση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου