Σελίδες

Καλωσορίσατε στο e-ξενοδοχείο μας. Δείτε πως δουλεύουμε τι προσφέρουμε με ποιους και πως συνεργαζόμεθα. Θεωρούμε ότι η κάθε λεπτομέρεια περί αυτού και η επανάληψη έχει σημασία. Οι φωτογραφίες του περιβάλλοντος είναι δικές μας. Το Nestorion Hotel το αγαπάμε και το αγαπάνε. Κυλήστε τη μπάρα των περιεχομένων να δείτε τη θεματογραφία σε πολλά επίπεδα όπως : operation, sales, business, social. Η θεματολογία του ξενοδοχείου Nestorion Hotel αποτελεί άριστο αντικείμενο σύναψης σχέσεων και διαδράσεων με στόχο την προσέλκυση νέας πελατείας. Εφ' εξής το μέλλον κάθε επιχείρησης βαδίζει παράλληλα με την διαδικτυακή πολυεπίπεδη προβολή της!

Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2013

Φθινόπωρο and Hotel Nestorion at Palaio Faliro

See Nestorion/ nearby nice gently hotel ! 1η Οκτωβρίου 2013. Μια φρέσκια φθινοπωριάτικη ημέρα που βγήκε από μια ταραγμένη (τρομαγμένη) νύχτα που της επιβλήθηκαν στιγμιαία  τρομακτικές σε ένταση και έκταση αστραπές και βροντές και μία βροχή με τη μορφή μπόρας. Πολύ ζεστή η τελευταία μέρα του Σεπτέμβρη μας είπε το αντίο για λογαριασμό του καλοκαιριού και να σήμερα και πάλι ζέστη με φόρεμα την υγρασία όμως. Τροπικό το κλίμα θα μας πει ο Νίκος θυμίζει Αφρική. Τα δένδρα το απολαμβάνουνε, εμείς οι άνθρωποι υποφέρουμε! Νέα φυλλαράκια θα ξεπεταχτούν από τους κλώνους για να χαρούν τη ζωή που απλώνεται μπροστά τους! Και μεις άνθρωποι πού να βρούούούμε... το χρόνο να τα παρατηρήσουμε και να συνομιλήσουμε μαζί τους αφού είμαστε τόσο σκεπτικοί και σκυμμένοι όλη την ώρα πάνω από ένα υπολογιστή! Ας είναι κι έτσι λοιπόν, πολύ δύσκολο σχεδόν ακατόρθωτο να διατηρήσουμε ή να εκφράσουμε με αληθινά αισθήματα την αγάπη μας για τη φύση!


Χρήστος Ρουμελιώτης με τη συνδρομή του σοφού Νίκου(*)
(*)O Νίκος είναι πελάτης και φίλος του Nestorion/ Πεντέλης 8, Παλαιό Φάληρο και ζει στην Αφρική και την Ελλάδα κατά διαστήματα. Αν χρειαστείτε το τηλέφωνο του Nestorion είναι +30 210 94 20 820.
Επίκαιρο... που έφτασε την ίδια μέρα από την Κρήτη
Δροσοσταλίδα νάμουνα  αγριολούλουδό μου
τα φύλλα σου να πέρνανε, απάνου τον καιρό μου
(Κρητική μαντινάδα από το Μανώλη Ρουσάκη)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου