Σελίδες

Καλωσορίσατε στο e-ξενοδοχείο μας. Δείτε πως δουλεύουμε τι προσφέρουμε με ποιους και πως συνεργαζόμεθα. Θεωρούμε ότι η κάθε λεπτομέρεια περί αυτού και η επανάληψη έχει σημασία. Οι φωτογραφίες του περιβάλλοντος είναι δικές μας. Το Nestorion Hotel το αγαπάμε και το αγαπάνε. Κυλήστε τη μπάρα των περιεχομένων να δείτε τη θεματογραφία σε πολλά επίπεδα όπως : operation, sales, business, social. Η θεματολογία του ξενοδοχείου Nestorion Hotel αποτελεί άριστο αντικείμενο σύναψης σχέσεων και διαδράσεων με στόχο την προσέλκυση νέας πελατείας. Εφ' εξής το μέλλον κάθε επιχείρησης βαδίζει παράλληλα με την διαδικτυακή πολυεπίπεδη προβολή της!

Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013

Προϊόντα AVON : οικονομία - ποιότητα - εμπιστοσύνη - Hotel Nestorion recommend AVON!

Remember Nestorion/ family nice gently hotel! (7/9/2013) Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία σήμερα στο Ξενοδοχείο Nestorion μάζωξη φίλων της AVON όπου οι υπεύθυνοι πωλήσεων και Marketing της Εταιρείας παρουσίασαν τα νέα προϊόντα της AVON τις μεθόδους και τους στόχους και τα πλάνα πωλήσεων στα μέλη της AVON STAR CLUB. Την συγκέντρωση οργάνωσαν Διευθυντικά στελέχη των Νότιων Προαστίων της Εταιρείας κυρίες Ειρήνη Μπρούνου, κυρία Μεταξά, Μαρία Ψαθά και Σαπφώ Λουκατζίκου (trainer). Πολλές ακροάτριες πήραν το λόγο και μετέφεραν τις εμπειρίες τους στις συναδέλφους. Η κυρία Ειρήνη Μπρούνου υπεύθυνη πωλήσεων, υπογράμμισε ότι, παρόλο που η εποχή είναι δύσκολη οι πωλήτριες δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα γιατί η AVON είναι μια αναγνωρισμένη εταιρεία στην αγορά και τα προϊόντα της είναι και ποιοτικά και οικονομικά και είναι μια ευκαιρία για νέους πελάτες. Η AVON διασφαλίζει σχέσεις εμπιστοσύνης, και ειλικρίνειας με τους πελάτες της και τους παρέχει "τίμιο service". Οι άνθρωποί της διακατέχονται από  ενθουσιασμό για τα προϊόντα της AVON γιατί είναι και οι ίδιοι χρήστες και έχουν μεγάλη διάθεση για την διακίνησή τους. Ακολούθησε δειγματισμός νέων προϊόντων και υπόσχεση για ανανέωση του ραντεβού των μελών της AVON STAR CLUB.


Σχέση του Nestorion/ και της AVON.

Το ξενοδοχείο Nestorion/ βρίσκεται στο Παλαιό Φάληρο, Πεντέλης 8, τηλ +30 210 94 20 820, e-mail: info@nestoriohotel.gr και διαθέτει αίθουσα εκδηλώσεων δυναμικότητας 50 ατόμων. Οι άνθρωποι του Nestorion έχουν εμπιστοσύνη και προτιμούν τα προϊόντα της AVON/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου