Σελίδες

Καλωσορίσατε στο e-ξενοδοχείο μας. Δείτε πως δουλεύουμε τι προσφέρουμε με ποιους και πως συνεργαζόμεθα. Θεωρούμε ότι η κάθε λεπτομέρεια περί αυτού και η επανάληψη έχει σημασία. Οι φωτογραφίες του περιβάλλοντος είναι δικές μας. Το Nestorion Hotel το αγαπάμε και το αγαπάνε. Κυλήστε τη μπάρα των περιεχομένων να δείτε τη θεματογραφία σε πολλά επίπεδα όπως : operation, sales, business, social. Η θεματολογία του ξενοδοχείου Nestorion Hotel αποτελεί άριστο αντικείμενο σύναψης σχέσεων και διαδράσεων με στόχο την προσέλκυση νέας πελατείας. Εφ' εξής το μέλλον κάθε επιχείρησης βαδίζει παράλληλα με την διαδικτυακή πολυεπίπεδη προβολή της!

Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013

"Κέντρο Επισκεπτών Ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος" : Find hotel Nestorion nearby

Οψεις του Κέντρου Υποδοχής Επισκεπτών που σχεδίασαν ο Σπύρος Γιωτάκης και ο Αγις-Παναγιώτης Μουρελάτος
Κατασκευή επικοινωνίας...

Οψεις του Κέντρου Υποδοχής Επισκεπτών που σχεδίασαν ο Σπύρος Γιωτάκης και ο Αγις-Παναγιώτης Μουρελάτος Πρόκειται για μια ελαφριά, προσωρινή (μέχρι να ολοκληρωθεί το Κέντρο Πολιτισμού) και ανακυκλώσιμη κατασκευή με διάφανη μορφή, που «συνομιλεί» με το υπό κατασκευή Κέντρο Πολιτισμού. Μέσα στο Κέντρο Επισκεπτών, το κοινό έχει την ευκαιρία να δει λεπτομέρειες για την πορεία κατασκευής του Κέντρου Πολιτισμού και να ενημερωθεί για τη λειτουργία του, όταν αυτό ολοκληρωθεί.


Στο εσωτερικό του το Κέντρο Επισκεπτών απαρτίζεται από τέσσερις θεματικές γωνιές. Στη γωνιά της Εθνικής Λυρικής Σκηνής οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τον τρόπο κατασκευής του νέου κτιρίου της Λυρικής στο Κέντρο Πολιτισμού, ν' ακούσουν ηχητικά αποσπάσματα και να δουν κοστούμια από παλαιότερες παραστάσεις.

Στη γωνιά της Εθνικής Βιβλιοθήκης παρουσιάζονται ψηφιοποιημένα χειρόγραφα, ενώ περιγράφονται και οι χώροι του νέου κτιρίου της Βιβλιοθήκης.
Στη γωνιά του Πάρκου αποτυπώνεται σε μακέτα ένας από τους μεγαλύτερους χώρους πρασίνου της Αθήνας, που με έκταση 170.000 τετραγωνικών μέτρων θα καλύπτει το 85% του συνολικού χώρου του Κέντρου Πολιτισμού. Σε ζαρντινιέρες έξω από τη γωνιά του Πάρκου παρουσιάζονται όλα τα φυτά που θα φυτευτούν στο μεσογειακό κήπο, ενώ οι επισκέπτες θα μπορούν να προμηθεύονται σπόρους από φασκόμηλο, δενδρολίβανο, ορθόκλαδο και μαντζουράνα, για να μεταφέρουν στο μπαλκόνι τους μερικά από τα φυτά αυτά.
Τέλος, το Κέντρο Επισκεπτών περιλαμβάνει και τη γωνιά των παιδιών, όπου θα φιλοξενούνται εκπαιδευτικά προγράμματα, προκειμένου τα παιδιά να μάθουν για τις εργασίες που γίνονται, τα υλικά που χρησιμοποιούνται και τα επαγγέλματα που σχετίζονται με το εργοτάξιο.
Το Κέντρο Επισκεπτών θα είναι ανοιχτό για το κοινό από Τρίτη έως Κυριακή, 10 π.μ.- 4.30 μ.μ., και θα στεγάζει εκδηλώσεις και εκπαιδευτικά προγράμματα για σχολεία και επισκέπτες. Η πρόσβαση σε αυτό γίνεται με ειδικά διαμορφωμένη πεζογέφυρα, η είσοδος της οποίας βρίσκεται επί της λεωφόρου Συγγρού, λίγα μέτρα μετά το Ωνάσειο.
Επίσης, σύντομα θα ξεκινήσουν ανοιχτές οργανωμένες επισκέψεις στο εργοτάξιο του Κέντρου Πολιτισμού ανά δεκαπενθήμερο, προκειμένου να δει από κοντά το κοινό την εξέλιξη του έργου.
Διαβάστε επίσης:
Στ' αχνάρια του Ρέντζο Πιάνο 
(Δύο φοιτητές Αρχιτεκτονικής κέρδισαν το βραβείο για το Κέντρο Επισκεπτών του Πολιτιστικού Κέντρου «Στ. Νιάρχος»)
«Να γίνουμε παγκόσμιο κέντρο ελληνικών σπουδών»
Ξενάγηση στο εργοτάξιο με χάπενινγκ της Λυρικής

Η σχέση του ξενοδοχείου Nestorion και το Ίδρυμα "Σταύρος Νιάρχος"/

Το ξενοδοχείο Nestorion/ βρίσκεται ακριβώς απέναντι από το ίδρυμα στην Πλευρά του Παλαιού Φαλήρου, Πεντέλης 8, τη΄+30 210 94 20 820, e-mail: info@nestoriohotel.gr/ Φυσικό ήταν οι Τεχνικές Εταιρείες που απασχολούν στελέχη και ειδικό προσωπικό από το εξωτερικό να αναζητήσουν στέγη στη γύρω περιοχή και να βρούν ιδανικό κατάλυμα στο Nestorion/ Το ξενοδοχείο Nestorion σε απόσταση αναπνοής ευθεία και μέσω υπόγειας πεζοδιάβασης κάτω από την Λεωφόρο Συγγρού απέχει 200 μέτρα ή 1,7 χιλιόμετρα μέσω Κατσώνη από Αμφιθέας και Πεντέλης με αυτοκίνητο ή 2,7 χιλιόμετρα μέσω παραλιακής, Γεφύρας και Ζεφύρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου