Σελίδες

Καλωσορίσατε στο e-ξενοδοχείο μας. Δείτε πως δουλεύουμε τι προσφέρουμε με ποιους και πως συνεργαζόμεθα. Θεωρούμε ότι η κάθε λεπτομέρεια περί αυτού και η επανάληψη έχει σημασία. Οι φωτογραφίες του περιβάλλοντος είναι δικές μας. Το Nestorion Hotel το αγαπάμε και το αγαπάνε. Κυλήστε τη μπάρα των περιεχομένων να δείτε τη θεματογραφία σε πολλά επίπεδα όπως : operation, sales, business, social. Η θεματολογία του ξενοδοχείου Nestorion Hotel αποτελεί άριστο αντικείμενο σύναψης σχέσεων και διαδράσεων με στόχο την προσέλκυση νέας πελατείας. Εφ' εξής το μέλλον κάθε επιχείρησης βαδίζει παράλληλα με την διαδικτυακή πολυεπίπεδη προβολή της!

Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2013

Ο Σύλλογος η Καρδιά του Παιδιού, Ωνάσειο, Hotel Nestorion nearby

See Nestorion/ nearby nice gently hotel !/Ως γνωστόν το Ωνάσειο διαθέτει ένα άρτιο Παιδοκαρδιοχειρουργικό Κέντρο με πλήρη σύγχρονο εξοπλισμό και άρτιο επιστημονικό δυναμικό. Ο Σύλλογος "Η Καρδιά του Παιδιού" είναι ένας θεσμός που συνεργάζεται με το Ωνάσειο και έχει βοηθήσει πολλά παιδιά και τις οικογένειές να λύσουν πρακτικά προβλήματα επαφής με το ίδρυμα, διαμονής των γονέων κατά τη διάρκεια της θεραπείας κ.ά. Για τους σκοπούς του Συλλόγου θα μας ενημερώσει η Πρόεδρός του κυρία Αθηνά Βαρέλα Κολτσιδοπούλου μέσω προλόγου της στο Φυλλάδιο "ΑΝ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΣΥΓΓΕΝΗ ΚΑΡΔΙΟΠΑΘΕΙΑ" Οδηγό για τους Γονείς έκδοση της Αlpha Bank 2008. Ο Σύλλογος Προστασίας Ενημέρωσης και Βοήθειας Καρδιοπαθών παιδιών "Η Καρδιά του Παιδιού" ιδρύθηκε το 1983 (με την υπ' αριθμ. 487/23-20-1983 απόφαση Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) από γονείς παιδιών με συγγενή καρδιοπάθεια. Σκοπός του Συλλόγου είναι : α) Η κοινωνική και οικονομική υποστήριξη των παιδιών που πάσχουν από συγγενείς καρδιοπάθειες, καθώς και των οικογενειών τους. β) Η ενίσχυση του επιστημονικού δυναμικού και η βελτίωση του τεχνικού εξοπλισμού στα παιδοκαρδιολογικά και παιδοκαρδιοχειρουργικά κέντρα στην Ελλάδα.

  γ) Η ενημέρωση των δημοσίων φορέων και η ευαισθητοποίηση των φορέων κοινωνικής ασφάλισης σε θέματα που αφορούν στις συγγενείς καρδιοπάθειες ιδιαίτερα σχετικά με το υψηλό κόστος νοσηλείας, θεραπείας και αγωγής των ασθενών στην Ελλάδα καί στο εξωτερικό. Η επιδίωξη κάλυψης των σχετικών δαπανών από τα ταμεία κοινωνικής ασφάλισης. δ) Ο εκσυγχρονισμός της ελληνικής νομοθεσίας που αφορά την κοινωνική ενσωμάτωση και επαγγελματική αποκατάσταση των παιδιών με συγγενή καρδιοπάθεια.
Ο Σύλλογος μετά από 30 χρόνια λειτουργίας αριθμεί πάνω από χίλια μέλη. Πρόκειται για συγγενείς ασθενών, αλλά και παιδιά που γεννήθηκαν με συγγενή καρδιοπάθεια και σήμερα είναι πλέον ενήλικες. Πολλά μέλη δεν έχουν κάποια ειδική σχέση με τις συγγενείς καρδιοπάθειες αλλά συμμετέχουν ενεργά στις δραστηριότητες επιθυμώντας να συμβάλλουν στην επίτευξη των στόχων του. Τ Σύλλογο λαμπρύνουν με την παρουσία τους και την συνεισφορά τους διακεκριμένοι επιστήμονες, γιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό, που έρχονται καθημερινά σε επαφή με τους μικρούς ασθενείς και τις οικογένειές τους.

Η Σχέση του Nestorion με το Συλλογο :

Το ξενοδοχείο Nestorion/ βρίσκεται σε μικρή απόσταση από το Ωνάσειο από την πλευρά του Παλαιού Φαλήρου, Πεντέλης 8, τη΄+30 210 94 20 820, e-mail: info@nestoriohotel.gr και ως εκ τούτου συνεργάζεται με το Σύλλογο στο θέμα της διαμονής των γονέων από την επαρχία ή Κύπρο. Εξάλλου η Διεύθυνση του ξενοδοχείου παρέχει κάθε δυνατή οικονομική διευκόλυνση στο Σύλλογο καθώς και πλήρη ηθική υποστήριξη για την διάδοση των σκοπών του. Η Διεύθυνση του ξενοδοχείου, μετά και από την ενημέρωση που είχε από την Πρόεδρο κυρία Κολτσιδοπούλου ότι σύντομα ο Σύλλογος θα δεχτεί και ως μέλη επιχειρησεις, σκοπεύει να συνδράμει προς αυτό το σκοπό ώστε ο Σύλλογος να αποκτήσει και άλλους υποστηριχτές. Η εγγραφή στο Σύλλογο είναι 10 ευρώ και η ετήσια συνδρομή 20 ευρώ. Περισσότερες πληροφορίες για εγγραφή μέλους εδώ /

Διεύθυνση & Τηλέφωνα Συλλόγου «Η Καρδιά Του Παιδιού»

Αιόλου 104
2ος όροφος γραφείο 215
Αθήνα 10564
ΑΦΜ: 090296546
ΔΟΥ:  Α΄ Αθηνών
Τ: +30 210 3218488
F: +30 210 3253876
Κ: +30 6974877744
M: info@kardiapaidiou.gr
M: kardiap@yahoo.gr
W: www.kardiapaidiou.gr
Twitter: twitter.com/kardiapaidiou
Facebook: https://www.facebook.com/SyllogosKardiaPaidiou
(προσεχώς και άλλη ύλη)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου