Σελίδες

Καλωσορίσατε στο e-ξενοδοχείο μας. Δείτε πως δουλεύουμε τι προσφέρουμε με ποιους και πως συνεργαζόμεθα. Θεωρούμε ότι η κάθε λεπτομέρεια περί αυτού και η επανάληψη έχει σημασία. Οι φωτογραφίες του περιβάλλοντος είναι δικές μας. Το Nestorion Hotel το αγαπάμε και το αγαπάνε. Κυλήστε τη μπάρα των περιεχομένων να δείτε τη θεματογραφία σε πολλά επίπεδα όπως : operation, sales, business, social. Η θεματολογία του ξενοδοχείου Nestorion Hotel αποτελεί άριστο αντικείμενο σύναψης σχέσεων και διαδράσεων με στόχο την προσέλκυση νέας πελατείας. Εφ' εξής το μέλλον κάθε επιχείρησης βαδίζει παράλληλα με την διαδικτυακή πολυεπίπεδη προβολή της!

Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2013

Μαρίνα Φλοίσβου - Marina Flisvos - Hotel Nestorion nearby...

Remember Nestorion/ nearby nice gently hotel!/ Από τις μέρες μας βάλε το 2000 και μετά άρχισε να συμβαίνει κάτι το καταπληκτικό. Πολύ εύκολα κάποιος δημοσιεύει τις σκέψεις του, τις απόψεις του, τις εντυπώσεις από μια επίσκεψη, φωτογραφίες, άρθρα, κριτικές, αξιολογήσεις, επιστημονικές αναλύσεις, συμβουλές και ό,τι άλλο τέλος πάντων κρίνει ο ίδιος...  Εύκολα όποιος θέλει γίνεται ένας μικρός αξιόλογος συγγραφέας εύκολα ή αντανακλαστικά μέσω κάποιου άλλου. Έτσι και μείς εδώ εμείς εδώ επειδή είμαστε σχετικά νέοι στην περιοχή δεν τα ξέρουμε όλα αλλά τα ανακαλύπτουμε. Δεχόμαστε ευχαρίστως και βοήθεια για την προβολή του "ό,τι αξίζει από το Παλαιό Φάληρο" Βέβαια θα το σχετίσουμε και με το Nestorion (όχι αναγκαστικά) γιατί είναι και ένας από τους στόχους μας. Γιατί όλος αυτός ο πρόλογος; Μα να σας στρέψουμε και στον υπερ-λόγο για να διαβάσετε αξιόλογες ανταποκρίσεις από τα αξιοθέατα του Παλαιού Φαλήρου από ανθρώπους που τα έχουν ζήσει, επισκεφθεί και μελετήσει και κάπου κάπου και μεις θα λέμε την άποψή μας σε κάποια από τις ετικέτες παραπλεύρως και φωτογραφίες φυσικά. Για Nestorion κράτηση εδώ

Πάντως μας έχει εντυπωσιάσει η Μαρίνα του Φλοίσβου του Παλαιού Φαλήρου μια πολύ αξιόλογη επένδυση ελλιμενισμού κότερων, θαλαμηγών και  κέντρου αναψυχής και διασκέδασης και αγορών που αξίζει συγχαρητηρίων στους εμπνευστές της για την οργάνωσή της και την λειτουργία της (άριστη καθαριότητά, σήμανση κλπ), μακάρι να υπήρχαν πολλές σαν κι αυτή σ' όλη την Ελλάδα τότε πραγματικά δεν θα είχαμε να ζηλέψουμε τίποτα από τους ανταγωνιστές μας.

Η Σχέση του Nestorion/ και της Μαρίνας Φλοίσβου/

Το Nestorion είναι ένα οικογενειακό φιλικό ξενοδοχείο στην ένωση της Αθήνας με το Παλαιό Φάληρο και την Καλλιθέα. Στο χάρτη παρακάτω φαίνεται που βρίσκεται ακριβώς. Πολλά οφέλη λοιπόν έχουν αυτοί που θα αναζητήσουν κατάλυμα στο φιλόξενο περιβάλλον του. Εύκολη πρόσβαση στην Αθήνα, στον Πειραιά, από και προς αεροδρόμιο. Διεύθυνση : Πεντέλης 8, τηλ. +30 210 9420820 e-mail : info@nestoriohotel.gr Από τη Μαρίνα Φλοίσβου απέχει μόλις  2 χιλιόμετρα / 5 λεπτά (Τροκαντερό) βλέπετε χάρτη. 


Προβολή μεγαλύτερου χάρτη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου