Σελίδες

Καλωσορίσατε στο e-ξενοδοχείο μας. Δείτε πως δουλεύουμε τι προσφέρουμε με ποιους και πως συνεργαζόμεθα. Θεωρούμε ότι η κάθε λεπτομέρεια περί αυτού και η επανάληψη έχει σημασία. Οι φωτογραφίες του περιβάλλοντος είναι δικές μας. Το Nestorion Hotel το αγαπάμε και το αγαπάνε. Κυλήστε τη μπάρα των περιεχομένων να δείτε τη θεματογραφία σε πολλά επίπεδα όπως : operation, sales, business, social. Η θεματολογία του ξενοδοχείου Nestorion Hotel αποτελεί άριστο αντικείμενο σύναψης σχέσεων και διαδράσεων με στόχο την προσέλκυση νέας πελατείας. Εφ' εξής το μέλλον κάθε επιχείρησης βαδίζει παράλληλα με την διαδικτυακή πολυεπίπεδη προβολή της!

Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2013

Γιορτινές ευχές, κάρτες, δώρα... και Χρόνια Πολλά με Υγεία και Ασφάλεια από το ξενοδοχείον Nestorion Hotel Παλαιό Φάληρο

Γιορτινές ημέρες ήρθαν και σήμερα είναι στο φόρτε τους με την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Όλοι μας θέλουμε να εκφράζουμε την αισιοδοξία μας στους συνεργάτες μας τους φίλους και τους πελάτες του ξενοδοχείου για κάτι καλλίτερο. Τα e-mail λοιπόν εγκαίρως διαμοίρασαν τις εγκάρδιες ευχές μας στους εμπορικούς εταίρους γείτονες κατόχους λαμπρών καταστημάτων, εξεχόντων εστιατορίων, ταβερνών, μουσικών μεζεδοπωλείων, σε γνωστά στελέχη θεσμών του Παλαιού Φαλήρου και Καλλιθέας όπως Πλανητάριο, ΡΕΑ, Ωνάσειο, Κέντρο Πολιτισμού Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) Κοινοπραξία ΤΕΡΝΑ, Ναυτιλιακών επιχειρήσεων όπως Maran Tankers Management, Delta Tanketrs, Tsakos Columbia και άλλων θεσμών και επιχειρήσεων. Οι πελάτες που έδειξαν προτίμηση φέτος στο Παλαιό Φάληρο ήσαν αφ' ενός ιατρικής κατεύθυνσης λόγω ΡΕΑ και Ωνασείου αλλά όμως και Γερμανοί Τουρίστες που επέλεξαν το σημείο το Φαλήρου λόγω συγγενικών δεσμών αλλά δεν είπαν καθόλου όχι στους ρομαντικούς ακροθαλάσσιους Φαληριώτικους περιπάτους του Δέλτα και του Φλοίσβου. Θέα, θάλασσα και καλό φαγητό το τρίπτυχο της τοπικής τουριστικής ευτυχίας!

Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ
HELMEPA
Maran Tankers
Olympic Tankers

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου