Σελίδες

Καλωσορίσατε στο e-ξενοδοχείο μας. Δείτε πως δουλεύουμε τι προσφέρουμε με ποιους και πως συνεργαζόμεθα. Θεωρούμε ότι η κάθε λεπτομέρεια περί αυτού και η επανάληψη έχει σημασία. Οι φωτογραφίες του περιβάλλοντος είναι δικές μας. Το Nestorion Hotel το αγαπάμε και το αγαπάνε. Κυλήστε τη μπάρα των περιεχομένων να δείτε τη θεματογραφία σε πολλά επίπεδα όπως : operation, sales, business, social. Η θεματολογία του ξενοδοχείου Nestorion Hotel αποτελεί άριστο αντικείμενο σύναψης σχέσεων και διαδράσεων με στόχο την προσέλκυση νέας πελατείας. Εφ' εξής το μέλλον κάθε επιχείρησης βαδίζει παράλληλα με την διαδικτυακή πολυεπίπεδη προβολή της!

Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014

Nestorion Hotel στο Παλαιό Φάληρο κοντά στο ΡΕΑ και ΩΝΑΣΕΙΟ, ναυτιλιακές και εμπορικές επιχειρήσεις

Nestorion Hotel
Χαρείτε το Nestorion Hotel στην κομβική και με πολύ εύκολη πρόσβαση από αεροδρόμιο και επαρχία τοποθεσία του στο αριστοκρατικό παραλιακό προάστιο του Παλαιού Φαλήρου, της Νότιας πλευράς της Αθήνας.

Το ξενοδοχείο προσφέρει άνετη διαμονή κοντά σε εμπορικές και ναυτιλιακές επιχειρήσεις, το καρδιοχειρουργικό κέντρο Ωνάσειο, την υπερσύγχρονη μαιευτική και γυναικολογική κλινική ΡΕΑ, τα οφθαλμολογικά κέντρα Athens Vision και Orasis.

Επίσης απέχει ελάχιστα από τα συνεδριακά κέντρα Πλανητάριον, Metropolitan, Tae Kwon Do, Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, το υπό κατασκευήν Κέντρο Πολιτισμού Σταύρος Νιάρχος (Εθνική Λυρική Σκηνή και Βιβλιοθήκη), από κέντρα ψυχαγωγίας όπως Village Cinemas, μαρίνα Φλοίσβου, ναυτικούς ομίλους, μουσεία πολεμικής αεροπορίας, θωρηκτό Αβέρωφ, Πάρκο Ναυτικής Παράδοσης.


Απολαύστε την οικογενειακή του ατμόσφαιρα του Nestorion Hotel, τα εξαιρετικά καθαρά κλιματιζόμενα το καλοκαίρι και θερμαινόμενα το χειμώνα δωμάτιά του που μερικά από αυτά έχουν ωραία θέα το Σαρωνικό Κόλπο. Χαρείτε το δωρεάν room service απολαμβάνοντας το καφέ στο μπαλκόνι του δωματίου.

Ξεκινήστε την ημέρα με ένα πλήρες πρωινό σε μπουφέ, επικοινωνήστε με τους συνεργάτες, φίλους ή οικογένεια σας με δωρεάν wi-fi από το σαλόνι ή το δωμάτιο και διεκπεραιώστε τις ιατρικές ή εμπορικές σας επαφές στη περιοχή. Απολαύστε το ποτό ή το καφέ το απογευματάκι στο Cafe Bar Nestorion. 'Άριστα παραδοσιακά εστιατόρια της περιοχής σας δίνουν οικονομικές προτάσεις για φαγητό.

To Nestorion Hotel παρέχει μοναδική ευκαιρία διαμονής σε μια περιοχή με εύκολη πρόσβαση μέσω τραμ και λεωφορείων από και προς το Κέντρο της Αθήνας, το Μετρό, την Ακρόπολη, το Μουσείο, το Σύνταγμα, το λιμάνι του Πειραιά, το Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος και την λεγόμενη Αθηναϊκή Ριβιέρα (Γλυφάδα, Βουλιαγμένη, Ανάβυσσο, Σούνιο).

Μπορείτε να κάνετε υπέροχους συνδυασμούς ημερήσιων τουριστικών επισκέψεων στην Αττική και κρουαζιερών στον Αργοσαρωνικό από το Δέλτα του Φαλήρου λίγα μέτρα από το ξενοδοχείο. Επισκεφτείτε και χαρείτε την Αθήνα μείνετε μαζί μας γιατί ομολογουμένως και θα σας αρέσει και θα σας συμφέρει!

Για κρατήσεις καλέστε το +30 210 94 20 820. Οι τιμές πόρτας είναι 55 ευρώ το δίκλινο και 50 το μονόκλινο. Αναλόγως και των ημερών διαμονής είναι δυνατόν να γίνει και κάποια έκπτωση. Υπάρχουν και κατά καιρούς και πακέτα προσφορών με ελάχιστη διαμονή 3 ή 4 ημερών. Πχ μέχρι 28 Φεβρουαρίου ισχύει 4 διανυκτερεύσεις παραμονή πληρωμή μόνο 3! σε δίκλινο ή μονόκλινο!

Σας περιμένουμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου