Σελίδες

Καλωσορίσατε στο e-ξενοδοχείο μας. Δείτε πως δουλεύουμε τι προσφέρουμε με ποιους και πως συνεργαζόμεθα. Θεωρούμε ότι η κάθε λεπτομέρεια περί αυτού και η επανάληψη έχει σημασία. Οι φωτογραφίες του περιβάλλοντος είναι δικές μας. Το Nestorion Hotel το αγαπάμε και το αγαπάνε. Κυλήστε τη μπάρα των περιεχομένων να δείτε τη θεματογραφία σε πολλά επίπεδα όπως : operation, sales, business, social. Η θεματολογία του ξενοδοχείου Nestorion Hotel αποτελεί άριστο αντικείμενο σύναψης σχέσεων και διαδράσεων με στόχο την προσέλκυση νέας πελατείας. Εφ' εξής το μέλλον κάθε επιχείρησης βαδίζει παράλληλα με την διαδικτυακή πολυεπίπεδη προβολή της!

Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

Χαλαρώστε με μια βόλτα στο Παλαιό Φάληρο με διαμονή και αφετηρία το ξενοδοχείο Nestorion, Πεντέλης 8, τηλ. 210 9420820

Θωρηκτό Αβέρωφ
Μπορεί η μέρα σας να είναι κουραστική από τις επαγγελματικές σας υποθέσεις ραντεβού, meetings στις εταιρείες της περιοχής, ιατρικές επισκέψεις στο ΡΕΑ (μαιευτική κλινική) http://reamaternity.gr/, συνοδεία ασθενών στο Ωνάσειο (καρδιοχειρουργικό κέντρο) http://onasseio.gr/ ανάπαυλα ή σεμινάριο αν είστε ναυτικός (Costa Mare http://www.costamare.com/, Maran http://www.marangas.com/, Delta Tankers http://www.deltatankers.gr/ κλπ, αλλά η περιοχή μπορεί να σας ανακουφίσει και να σας αναζωογονήσει. Δυο βήματα από το Nestorion και προς τα Νότια μπορείτε να περπατήσετε και να απολαύσετε μερικές από τις ομορφιές της.


Σήμερα θα σας παρουσιάσουμε μερικές εικόνες που βρήκαμε στο δρόμο μας... προς τη θάλασσα, τα πλωτά της μουσεία, τις βαρκούλες της και τα σκάφη της... Ενδιαμέσως περήφανα κτίρια ομορφαίνουν την περιοχή και πράσινο αρκετό.... ακόμη και ανθισμένες αμυγδαλιές ... Τα υπόλοιπα στις φωτογραφίες και ρωτάτε μας για λεπτομέρειες αν θέλετε... θα φροντίσουμε να μάθουμε από τους ντόπιους και να σας πούμε... Έχουμε επίσης και από το παρελθόν (2013) πλούσιο φωτογραφικό υλικό από τη περιοχή και σιγά σιγά θα σας το παρουσιάσουμε κατά θέμα!
Μη ξεχνάτε πως είμαστε πάντα στη διάθεσή σας για εξυπηρέτηση και καφεδάκι στο ξενοδοχείο μας.

Διαδρομή : Πεντέλης 8, Πεντέλης 2, Ζεφύρου 58Β, Αρχή Ζεφύρου, δεξιά κάτω από τη Γέφυρα, παλαιά Ποσειδώνος, Αγία Σκέπη, Αγιος Γεώργιος, Τροκαντερό, δεξιά Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Παλαιού Φαλήρου, αριστερά Μαρίνα Φλοίσβος, δεξιά Πάρκο Ναυτικής Παράδοσης, αριστερά Θωρηκτό Αβέρωφ, Τριήρης Ολυμπιάς, Ναυτικός Όμιλος Δέλτα Φαλήρου, One Day Cruise, αριστερά Στάδιο Α.Ο Δάφνης και επιστροφή από Γέφυρα, Ζεφύρου και Πεντέλης στο 8.-

Τηλέφωνα : +30 210 94 25 010 και + 30 210 94 20 820, Πεντέλης 8, Παλαιό Φάληρο
http://www.nestoriohotel.gr/
info@nestoriohotel.gr
29/1/2014 (απογευματάκι) Παλαιό Φάληρο και για τη γραφή και τις φωτό Χρίστος Ρουμελιώτης.-
Για φωτό, πολλές φωτογραφίες εδώ στο fbhttps://www.facebook.com/media/set/?set=a.713513045335824.1073741828.233688549984945&type=1/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου