Σελίδες

Καλωσορίσατε στο e-ξενοδοχείο μας. Δείτε πως δουλεύουμε τι προσφέρουμε με ποιους και πως συνεργαζόμεθα. Θεωρούμε ότι η κάθε λεπτομέρεια περί αυτού και η επανάληψη έχει σημασία. Οι φωτογραφίες του περιβάλλοντος είναι δικές μας. Το Nestorion Hotel το αγαπάμε και το αγαπάνε. Κυλήστε τη μπάρα των περιεχομένων να δείτε τη θεματογραφία σε πολλά επίπεδα όπως : operation, sales, business, social. Η θεματολογία του ξενοδοχείου Nestorion Hotel αποτελεί άριστο αντικείμενο σύναψης σχέσεων και διαδράσεων με στόχο την προσέλκυση νέας πελατείας. Εφ' εξής το μέλλον κάθε επιχείρησης βαδίζει παράλληλα με την διαδικτυακή πολυεπίπεδη προβολή της!

Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014

14-16/3/2014 (Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή) Διεθνής 'Εκθεση ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ και ΕΡΓΑΣΙΑ στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (ΣΕΦ) του Φαλήρου. Ξενοδοχείο Nestorion Hotel κοντά : 3,6 km

Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας
Το όμορφο Στάδιο "Ειρήνης και Φιλίας" (SEF) φιλοξενεί ακόμα μία διεθνή έκθεση αυτή τη φορά για θέματα Εκπαίδευσης και Εργασίας. Διαβάστε παρακάτω το σχετικό άρθρο από το http://www.ekpaidefsi.gr/
Μέσα Πρόσβασης : εδώ/
Το Στάδιο http://www.sef-stadium.gr/ απέχει μόνο δύο (2) χιλιόμετρα από το Ξενοδοχείο Nestorion, στο οποίο μπορείτε να πάτε με ΙΧ αυτοκίνητο, λεωφορείο και τραμ (Φάληρο - Αγ. Σκέπη) ή Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας - Λεωφόρο Συγγρού στάση Πλανητάριο Bus 040 (Πειραιάς - Σύνταγμα). Express Bus Χ96 (Πειραιάς - Αερολιμήν Αθηνών)


Το ξενοδοχείο Nestorion (http://www.nestoriohotel.gr) βρίσκεται πολύ κοντά στο Στάδιο "Ειρήνης και Φιλίας" (SEF) και μπορεί να εξυπηρετήσει άριστα τους επισκέπτες της Διεθνούς 'Έκθεσης "Εκπαίδευση και Εργασία" (από το εξωτερικό και τις άλλες ελληνικές πόλεις) που θέλουν να μείνουν κοντά στο Στάδιο και τη θάλασσα (Σαρωνικός κόλπος) αλλά και να έχουν την δυνατότητα να επισκεφθούν σε λίγο χρόνο το Κέντρο της Αθήνας (Πλατεία Συντάγματος) ή την Γλυφάδα, το Σούνιο, τον Πειραιά. 


"Mε 150 εκθέτες από 14 χώρες και με 15,000 επισκέπτες, η EKΠAIΔEYΣH αποτελεί το κορυφαίο εκθεσιακό γεγονός στο χώρο της εκπαίδευσης στην Eλλάδα και μία από τις σημαντικότερες εκπαιδευτικές εκθέσεις στην Eυρώπη.
H EKΠAIΔEYΣH καταφέρνει επί 16 χρόνια με τρόπο άμεσο και αποτελεσματικό να δώσει μία πλήρη εικόνα των εκπαιδευτικών προγραμμάτων στην Eλλάδα και το εξωτερικό, σε επίπεδο προπτυχιακών και μεταπτυχιακών σπουδών και δια βίου εκπαίδευσης, στο δημόσιο ή ιδιωτικό τομέα.
Η έκθεση απευθύνεται σε όλους όσοι επιδιώκουν τη μάθηση σε όποιο στάδιο της πορείας τους κι αν βρίσκονται: μαθητές, σπουδαστές, φοιτητές, εργαζόμενοι και στελέχη επιχειρήσεων, ελεύθεροι επαγγελματίες, εργαζόμενοι στον εκπαιδευτικό τομέα, σύμβουλοι επαγγελματικού προσανατολισμού αλλά και οικογένειες που επιζητούν να επιλέξουν την κατάλληλη σχολή ή εκπαιδευτήριο για το παιδί τους.
H έκθεση είναι μία από τις πολυτιμότερες πηγές πλούσιων και αξιόπιστων πληροφοριών για τα εκπαιδευτικά προγράμματα που προσφέρονται στην Ελλάδα και το εξωτερικ
ό".
(Απόσπασμα από την αρχική σελίδα του : http://www.ekpaidefsi.gr/?Languages_id=1/)

Hotel : Nestorion Hotel
http://www.nestoriohotel.gr/
Phones : +30 210 94 20 820 , + 30 210 94 25 010
Fax : +30 210 94 24 006
e-mail : info@nestoriohotel.gr
e-mail : sales@nestoriohotel.gr
Facebook : Nestorion Hotel :
G+ : Hotel Nestorion :
Google Map link for car https://goo.gl/maps/DOi9h/ 3,6 km /5 min
Google Map link for Bus : https://goo.gl/maps/4Z5Jt/ 3,6 km / 20 min
Stadium (SEF) → Nestorion → Syntagma Square : https://goo.gl/maps/hICQf/ 9,8 km / 10 min


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου