Σελίδες

Καλωσορίσατε στο e-ξενοδοχείο μας. Δείτε πως δουλεύουμε τι προσφέρουμε με ποιους και πως συνεργαζόμεθα. Θεωρούμε ότι η κάθε λεπτομέρεια περί αυτού και η επανάληψη έχει σημασία. Οι φωτογραφίες του περιβάλλοντος είναι δικές μας. Το Nestorion Hotel το αγαπάμε και το αγαπάνε. Κυλήστε τη μπάρα των περιεχομένων να δείτε τη θεματογραφία σε πολλά επίπεδα όπως : operation, sales, business, social. Η θεματολογία του ξενοδοχείου Nestorion Hotel αποτελεί άριστο αντικείμενο σύναψης σχέσεων και διαδράσεων με στόχο την προσέλκυση νέας πελατείας. Εφ' εξής το μέλλον κάθε επιχείρησης βαδίζει παράλληλα με την διαδικτυακή πολυεπίπεδη προβολή της!

Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2014

Είδαμε, ακούσαμε, ζήσαμε.. στις 14 Φλεβάρη στο Παλαιό Φάληρο.. Nestorion Hotel

Η ημέρα του Άγιου Βαλεντίνου 
στο Nestorion Hotel, Παλαιό Φάληρο
Συμπαθούλης (από το συμπαθητικός) ο Άγιος Βαλεντίνος. Βαρυφορτώνεται με έρωτα κάθε 14 Φλεβάρη και μας επισκέπτεται. Καλή διάθεση, ανθοδέσμες, ελιξίρια ποτά, χαμόγελα, ερωτικά τραγούδια και γλυκά, ανταλλάσσει την ημέρα αυτή. Και από τη γειτονιά μας πέρασε, οδό Πεντέλης 8, Παλαιό Φάληρο, άφησε αντιπρόσωπο και σχετικό ντεκόρ και υλικά στο Ξενοδοχείο Nestorion Hotel/ http://www.nestoriohotel.gr/ τηλέφωνο +30 210 9420820 και αναχώρησε αργά το βράδυ τρισευτυχισμένος.. Τα ανθοπωλεία και τα άλλα καταστήματα της γειτονιάς δούλεψαν ικανοποιητικά, και πολλές κυρίες μαζί με τις ευχές, έλαβαν τριαντάφυλλο και ασπασμό.


Το ξενοδοχείο ήταν πλήρες. Από μία ζέρμπερα σε χρώμα σωμόν προσφέρθηκε σε όλο το θηλυκό στοιχείο του ξενοδοχείου. Άνδρες και γυναίκες κεράστηκαν αφρώδη ροζέ οίνο Αμύνταιου, γλυκό, καλόσχημα σοκολατάκια, παιδάκια θαμώνες δημιούργησαν ατμόσφαιρα παίζοντας με αυτοσχέδια παιγνίδια. Γενικά δημιουργήθηκε ευχάριστο κλίμα..
Και του Χρόνου λοιπόν. Πολλοί οι συντελεστές του έργου.. Παναγιώτης ο ανθοπώλης, Μαρίνα η οικοδέσποινα, Τατιάνα η διακοσμήτρια, Γιάννης στις δημόσιες σχέσεις..
Από τους πελάτες που γνωρίσαμε ο Δημήτρης, η Μαρία, ο Θανάσης, η Παρασκευή, ο Γιώργος, η Βούλα, η Μίνα, ο Μιχάλης, η Σιμονέτα όλοι συμπαθέστατοι, με μια φωνή δήλωσαν ότι "περάσαμε όμορφα, στο ξενοδοχείο σας την ημέρα αυτή.. Το προσωπικό ήταν πολύ εξυπηρετικό και θα ξανάρθουμε σίγουρα, ευχαριστούμε πολύ"
Στοιχεία Nestorion Hotel
Διεύθυνση : Πεντέλης 8, Παλαιό Φάληρο/
http://www.nestoriohotel.gr/
info@nestoriohotel.gr
sales@nestoriohotel.gr
Tel. : +30 210 94 25 010
Fax : +30 210 92 24 006
g+ : Hotel Nestorion/
fb : Nestorion Hotel/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου