Σελίδες

Καλωσορίσατε στο e-ξενοδοχείο μας. Δείτε πως δουλεύουμε τι προσφέρουμε με ποιους και πως συνεργαζόμεθα. Θεωρούμε ότι η κάθε λεπτομέρεια περί αυτού και η επανάληψη έχει σημασία. Οι φωτογραφίες του περιβάλλοντος είναι δικές μας. Το Nestorion Hotel το αγαπάμε και το αγαπάνε. Κυλήστε τη μπάρα των περιεχομένων να δείτε τη θεματογραφία σε πολλά επίπεδα όπως : operation, sales, business, social. Η θεματολογία του ξενοδοχείου Nestorion Hotel αποτελεί άριστο αντικείμενο σύναψης σχέσεων και διαδράσεων με στόχο την προσέλκυση νέας πελατείας. Εφ' εξής το μέλλον κάθε επιχείρησης βαδίζει παράλληλα με την διαδικτυακή πολυεπίπεδη προβολή της!

Κυριακή 2 Μαρτίου 2014

Διεθνής Έκθεση CLIMATHERM ENERGY 2014 στο Metropolitan από Πέμπτη 6-9 Μαρτίου Το ξενοδοχείο Nestorion Hotel στο Παλαιό Φάληρο προσφέρει ειδικές οικονομικές τιμές για τους επισκέπτες και τους εκθέτες (36 χιλιόμετρα - 32 λεπτά από το Nestorion Hotel μέσω Βάρης Κορωπίου)

Το “Metropolitan Expo” (36 χιλιόμετρα - 32 λεπτά από το Nestorion Hotel μέσω Βάρης Κορωπίου) φιλοξενεί την “Climatherm - Energy 2014”, είναι ένα νέο διεθνών προδιαγραφών εκθεσιακό κέντρο, του οποίου οι άρτιες εγκαταστάσεις αλλά και οι σύγχρονες υπηρεσίες το καθιστούν ιδανικό χώρο για την διεξαγωγή μιας διεθνούς έκθεσης.
Τα 50.000 τ.μ. στεγασμένων χώρων και τα 160.000 τ.μ. συνολικής έκτασης,αναπτύσσονται σε ένα μόνο επίπεδο προσφέροντας άνεση κινήσεων σε εκθέτες και επισκέπτες.
Τα Άτομα Με Ειδικές Ανάγκες (ΑΜΕΑ) μπορούν επίσης να κινηθούν με άνεση σε όλους τους χώρους  του εκθεσιακού κέντρου, αφού η μη ύπαρξη σκαλιών ή άλλων εμποδίων καθιστούν την πρόσβαση εύκολη υπόθεση.


Επιπλέον, στην περίπτωση χρήσης Ι.Χ. τους παρέχονται ειδικές θέσεις στάθμευσης στα πολλών θέσεων parking του εκθεσιακού κέντρου.

Το ξενοδοχείο Nestorion Hotel προτείνεται για διαμονές :
  • Για μετακίνηση από και προς με αυτοκίνητο ΙΧ Χάρτης εδώ
  • Για μετακίνηση από και προς με λεωφορείο Πλανητάριο Β2 ΦΙΞ και Metro προς αεροδρόμιο. 
  • Για μετακίνηση με το Λεωφορείο Χ96 από Πειραιά Αεροδρόμιο (Από στάση Αγία Σκέπη - Παλαιά Ποσειδώνος 500 μέτρα από το Nestorion, Πεντέλης 8, Παλαιό Φάληρο, απέναντι στο Πλανητάριον, τηλ. 210 94 20 820) 
  • Για μετακίνηση από και προς αεροδρόμιο κόστος μεταφοράς 35 ευρώ με συνεργαζόμενο ταξί του ξενοδοχείου, κατόπιν συνεννόησης με το ξενοδοχείο. 
  • Για μετακινήσεις από και προς δυνατότητα ενοικίασης αυτοκινήτου από http://www.ansa.gr σε πολύ καλές τιμές, κατόπιν συνεννόησης με το ξενοδοχείο ή απ' ευθείας με το τηλ.(+30) 210 92 16 304. 
  • Διεύθυνση URL μικρού μήκους : Εδώ/ https://goo.gl/maps/ZHkwahttps://goo.gl/maps/nYnXt/
  • Δείτε φωτογραφίες εδώ στο άλμπουμ 03 Μαρίνα Φλοίσβου στο facebook/ Nestorion Hot

    Πως θα επικοινωνήσετε μαζί μας / Contact : 
    • Τηλεφωνείστε στο : (+30) 210 94 20 820 και 94 25 010 και κλείστε εγκαίρως δωμάτιο 
    • Μπορείτε να κάνετε την κράτησή σας και με φαξ, e-mail, booking.com 
    • Αριθμός φαξ : (+30) 210 94 24 006, e-mail : info@nestoriohotel.gr 
    • Url : http://www.nestoriohotel.gr (πληροφορίες και τηλεφωνική κράτηση ή με e-mail) 
    • Url: http://www.booking.com/hotel/gr/nestorion-hotel-athens.html (πληροφορίες και κράτηση) 
    Στοιχεία Ξενοδοχείου και σημεία πώλησης 
    Χάρτης από και προς Metropolitan από 2 κατευθύνσεις

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου