Σελίδες

Καλωσορίσατε στο e-ξενοδοχείο μας. Δείτε πως δουλεύουμε τι προσφέρουμε με ποιους και πως συνεργαζόμεθα. Θεωρούμε ότι η κάθε λεπτομέρεια περί αυτού και η επανάληψη έχει σημασία. Οι φωτογραφίες του περιβάλλοντος είναι δικές μας. Το Nestorion Hotel το αγαπάμε και το αγαπάνε. Κυλήστε τη μπάρα των περιεχομένων να δείτε τη θεματογραφία σε πολλά επίπεδα όπως : operation, sales, business, social. Η θεματολογία του ξενοδοχείου Nestorion Hotel αποτελεί άριστο αντικείμενο σύναψης σχέσεων και διαδράσεων με στόχο την προσέλκυση νέας πελατείας. Εφ' εξής το μέλλον κάθε επιχείρησης βαδίζει παράλληλα με την διαδικτυακή πολυεπίπεδη προβολή της!

Σάββατο 28 Ιουνίου 2014

Οι Αγιοι Θεόδωροι Αρχαγγέλου Ρόδου στο Nestorion! Νικητές!


Μεγάλες νίκες και δίκαια πρόκριση εξασφάλισε η ακριτική γενναία ομάδα Άγιοι Θεόδωροι Αρχαγγέλου Ρόδου κατά το εδώ τουρνουά ανατολικού Αιγαίου που διεξήχθη στο Δημοτικό στάδιο Καλλιθέας. Οι άξιοι παίχτες έμειναν στο Nestorion Hotel. Το πιό εντυπωσιακό παιχνίδι το ντέρμπυ με τα Φανάρια Σάμου 70-59 στο οποίο και νίκησαν. Προηγουμένως είχαν νικήσει το ΑΕ Καρλόβασι Σάμου (81-39 )και τους Ίωνες Χίου (88-63). Τους ευχόμαστε πάντα νίκες. Η ομάδα αποτελείτο από τους 1.Παπακώστας Παναγιώτης 2.Σαρικάς Αντώνης 3.Σκορδαλής Ιωάννης 4.Βογιατζής Ιωάννης 5.Κούρος Ιωάννης 6.Ξυπολιτάς Σάκης 7.Ευγενικού Στέλιος 8.Σιώκος Άλκης 9.Παναγιωτάς Τσαμπίκος 10.Σταυρούλης Κωνσταντίνος 11.Βλαχοδήμος Στάθης 12.Κογκίδης Χρήστος όλοι εξαιρετικοί.

Να τι μάθαμε για τη πορεία της ομάδας των νέων της Ρόδου. Η ομάδα ξεκίνησε από μιά σοβαρή απόφαση κατά τη διάρκεια σχόλης σε μια καφετερία της Αρχαγγέλου Ρόδου. Ανδρειωμένοι με νιότη, σφρίγος,προπόνηση, πείσμα, πάθος, δύναμη, επιμονή, φιλοδοξία και αγάπη για το άθλημα και το τόπο τους βγαίνουν περήφανοι από τα σύνορα του νησιού και διεκδικούν μια αξιοπρεπή θέση σε ένα αθλητικό χώρο που συχνά δοκιμάζεται από την αδιαφορία των επίσημων θεσμών του κράτους. Ο ρόλος και η αποστολή της ομάδος ξεφεύγει από το στενό αθλητικό περιβάλλον και επεκτείνεται στο κοινωνικό πεδίο καθ' όσον οι συνεργασίας και συνεργίες της ομάδας είναι πολυδαίδαλες μέσα στη δοκιμαζόμενη από την κρίση κοινωνία. Η ομάδα αφήνει τα ίχνη της στη σελίδα του face book ΑΓΙΟΙ ΘΕΟΔΩΡΟΙ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ ΡΟΔΟΥ. Συγχαρητήρια στην ηγεσία της και όλους όσους την στηρίζουν! https://www.facebook.com/AgioiTheodoroiArchangelou/info Παπακώστας Παναγιώτης: Προπονητής, εμψυχωτής, συντονιστής και πολλές άλλες ιδιότητες συγκεντρώνει ο παλιός μπασκετμπολίστας της Ιαλισσού Ρόδου που οδηγεί με επιτυχία την υπερήφανη ομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου